Benmde yok sayfayı takibe aldım sırf meraktanSiz söyleyince ben de merak ettim baktım ben de @-Sunset- ve Q Queen of the North anladım kim olduklarını
benim kızım yok ben eklemiyim mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benmde yok sayfayı takibe aldım sırf meraktanSiz söyleyince ben de merak ettim baktım ben de @-Sunset- ve Q Queen of the North anladım kim olduklarını
benim kızım yok ben eklemiyim mi
Momsa bizden degildirBir tane instamom var. Bizden mi ?
Seni bulamadım
Evet canım öz ve öz sizdenimTakip ettim. Seni bulamadım ama kızı simay olan bizden mi ?
Kargaya yavrusu kartal gibi gözükürmüş ama oğlum sarışın mavi gözlü olacakBende sayfayı takip ediyorum. Yakışıklı oğlu olanlar takip edebilir
Bende seni bulamadımSeni bulamadım
Anam noluo burdaaaa benide benide okuyamadim hepsini napiosaniz benide katin caggnimm roseee yaaa benden kurtulcanizi sandiniz dimeeeeBlntkbra kız sende takip et
Tamam dünür aldım mesajıKargaya yavrusu kartal gibi gözükürmüş ama oğlum sarışın mavi gözlü olacak
İçimden bir ses yanlış kişileri ekledin diyor nedenseSon onayladigim ve eklediklerimden sadece birini biliyorum digerleri kim.acep
3 fotonu beğendim oğluşunun o benimSon onayladigim ve eklediklerimden sadece birini biliyorum digerleri kim.acep
Bende bulayım seni kopya verde3 fotonu beğendim oğluşunun o benim
Denedim canim denemmiii sana yemin olsun ben hoplattim babasi mamayi tuttu muzikle daha neler neler olmuyor wala ama suan sabah ve aksam 60 cc yi kana kana iciyor sonra ciglik kiyamet meme istiyor bakalim ne dicek doktor haftayaKız bak aklıma geldi kaşıkla mı denesen bi de acaba