How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben 8 yıldır misafir odasında duruyorum. Başkaları oturacagina ben sefasını sürerim dedim😃 misafirlerimi de orada ağırlıyorum bizden değerli değil yani😄
Gerçekten öyle, bizim ev küçük değil oturma odamda salondan hallice ondan diyor neyine yetmiyor😅 çokta karışmıyor eve nereye ne yapsam ses etmrez ama mobilyalar biraz pahalı almıştm kıyamıyrm

Pillerinin bankadan dayanacağı tamamen kullanıma bağlı canım.. Zaten kullanma kılavuzunda da bim marketteki power pilleri öneriyorlar.. Gerçekten de o piller Daha uzun dayanıyor.. Ben duracell pili falan denedim asla Bim deki Pilin performansını alamadım..
Bir hafta hiç kapatmadan kullanırsan dayanıyor..
Cnm sen bu budizzi yatagnda birakiyo musun bebegin. Uyku arkadasi olarak algilamasi icin uyurken gormesi lazim ama basucuna koyunca da eli meli carpti aslnda bisey olmaz diyorm kafasini rahat dondurebilio sonucta suan ama surekli doktorlarin yataginda yastik oyuncak hixbisey olmasin lafi kulagimda cinliyo. Ayakucuna koysam manasi yok orda gormicek

Yetmiyor da, 6-6 buçuk kalktığında emzirip beşiği koyuyorum dalamıyor tekrar 10 dk sonra kalkıyor. Bende tekrar alıyorum emziriyorum yanıma yatırıyorum öyle böyle 8i görüyoruz. 1 saat takılıyor yine uyku istiyor bu seferde meme de uyuyor.
Sıkıntı sabah 6dan sonra desteksiz uyuyamaması. Sabah 6 dan- gece uykusuna kadar ya meme de, ya da ayakta sallanarak uyuyor uykusu geldiği halde. Budizz işe yarar mıydı gündüzleri 🤣🤣
Sonuç olarak olan bana oluyor 6 dan sonra düzgün uykum yok
Budizz ayıcıktan hemen bir mucize etkisi bekleme.. Bebeklerin günü gününe uymayabiliyor.. Budizz oyuncağı bence de çok pahalı.. Hatta içindeki küçük cihaz mı o kadar para ediyor falan diyebilirsin.. Benim için kolaylaştırıcı bir yanı var o da sensörlü olması.. Onu seviyorum sadece.. Kızımdayken uyku arkadaşı peluş bir tavşandı İkea dan almıştım.. Uyurken sesleri bloklamayı da ninni söyleyen dönenecennin müzik kutusunu sökmüştüm, onu kullanıyordum.. O da piliydi.. Ben özellikle telefonu çocuğumun yanına çok yaklaştırmak istemediğim için pilli tercih ediyorum.. Budizz ayıcık sensörlü olduğu için açmak istediğim anlarda beni hiç uğraştırmıyor hemen kafasına vuruyorum bir tane😂 motor sesi çalmaya başlıyor.. Ya da kapıyı şöyle hafifçe sert vursan da devreye girip çalmaya başlıyor.. uyurken sesleri tamamen bloklamayı 5. Ayında falan öğrenir diye uluyorum.. Düşün doğduğundan beri Budizz i kullanmaMa rağmen böyle düşünüyorum.. Şu anda kısmen blok yapıyor.. Ben o zamana kadar ayıcığı sabırla yanında tutacağım.. Sonrasında da rahatlatıcı müzik ayarına geçerim..

Cnm sen bu budizzi yatagnda birakiyo musun bebegin. Uyku arkadasi olarak algilamasi icin uyurken gormesi lazim ama basucuna koyunca da eli meli carpti aslnda bisey olmaz diyorm kafasini rahat dondurebilio sonucta suan ama surekli doktorlarin yataginda yastik oyuncak hixbisey olmasin lafi kulagimda cinliyo. Ayakucuna koysam manasi yok orda gormicek
Canım budiZz ayıcığın cırt cırtlı asma aparatı var.. Beşiğinin kenarına asıyorum görebileceği noktada duruyor hep.. Hatta bebek arabasında da uyuyacağı zaman pusetinin tutma sapına asıyorum direkt gözünün önünde durmuş oluyor.. puset örtüsünü de üstüne örtüyorum içerde çadır ortamı ve budizz sesiyle keyifle uyuyor😊

Canım budiZz ayıcığın cırt cırtlı asma aparatı var.. Beşiğinin kenarına asıyorum görebileceği noktada duruyor hep.. Hatta bebek arabasında da uyuyacağı zaman pusetinin tutma sapına asıyorum direkt gözünün önünde durmuş oluyor.. puset örtüsünü de üstüne örtüyorum içerde çadır ortamı ve budizz sesiyle keyifle uyuyor😊
Yaa evet asmak aklima gelmedi ama benim besikte asacak bi yer yok biraz kafa yoraym ona sagol

Ben de doğduğundan beri kullaniyorum.Alisti artık sesine.Gece de gündüz uykusunda da kullaniyorum.Su an göbüş ile bacak hizasına koyuyorum ki hareket ettiğinde aktiflessin diye.Ve açık net şunu soyleyim.Yaptigim bebek alışverişinde en aktif kullandığım şey diyebilirim.Ama şu var doğduğundan beri kullandığım için etkili olmuş olabilir.sonradan etkisi olur mu onu bilemiyorum.supurge sesi uykusunu uzatıyorsa hiç düşünme al derim

Back