• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Çişi taşırmadı kakayı taşırdı değil mi?
Prima da öyle çişi hiç kaçırmadık daha ama kakanın taştığı oluyor özellikle emerken yaptığında belinden çıkıyor ama bu kadar değil hakikaten bu neymiş kaç gündür kaka yapmıyodu bu çocuk 😂 dur bakalım devam et bence de primayı ben akşam 7-8 civarı takıyorum sabah 9-10a kadar çişin üstüne kaka yapıyo öyle değiştiriyorum böyle bir performans gösteremeyecekse minies hiç boş yere macera aramiyim 😣
Sadece 1 gün yapmadı 😂 normalde de gün aşırı yapıyor kakasını. Ben bu bezi yeni değiştirmiştim dolu değil di ana kucağında yatıyordu yaparken 🤣 evet çişini tasirmadi şimdilik

T tulperde sana güzel haber söylemeye geliyordum her şey güzel gidiyordu miniesle çişi 5 saat değiştirmedim bilerek çok güzel emdi 2 bezde 3 ciyi taktiğim zaman takı şu olay olana kadar . Ana kucağında yatıyordu hiç kipirdatmadim yapıp bitirene kadar 🤣🤣🤣 ama yinede paket bitene kadar şans vericem 🤣🤣🤣Eki Görüntüle 3047425
Canım aynı durumu premium care da yasadım 2kez anakucaggındayken yapıyordu bıtsın dedım sorçnra aynı manzara🤭 normal prıma almıstım gecen zerre emmıyor sıvı kakayı🤦 baby me alasım var ama prımanaktıfte basıma gelenden sonra korkuyorum bosa para gıtmesın...
Sanırıım sıvı kaka bitene kadar premium care kullanacaz😭

T tulperde sana güzel haber söylemeye geliyordum her şey güzel gidiyordu miniesle çişi 5 saat değiştirmedim bilerek çok güzel emdi 2 bezde 3 ciyi taktiğim zaman takı şu olay olana kadar . Ana kucağında yatıyordu hiç kipirdatmadim yapıp bitirene kadar 🤣🤣🤣 ama yinede paket bitene kadar şans vericem 🤣🤣🤣Eki Görüntüle 3047425
Bizde de oluyor bu vakalar. Bugün pusetinde dururken kakasını yaptı kafasına kadar kaka olmuştu😰 hemen banyo yaptırdım. Baby me kullanıyorum ben. Prima premium kullandığım zamanda da cisi siziyordu özellikle yan yattığı zaman.

Canım aynı durumu premium care da yasadım 2kez anakucaggındayken yapıyordu bıtsın dedım sorçnra aynı manzara🤭 normal prıma almıstım gecen zerre emmıyor sıvı kakayı🤦 baby me alasım var ama prımanaktıfte basıma gelenden sonra korkuyorum bosa para gıtmesın...
Benim de basima geliyo ana kucaginda yatarken sanirim o pozisyondan dolayi hep kaka yukari dogru firliyo bezin de belinde bosluk oldugu icin yukari tasiyo. Benm ana kucaginda ayaklar comelme pozisyonunda gibi duruyo havada

Sizin büyükler de böyle şeyler yapıyor mu 🙈
Eki Görüntüle 3047239
Ayy aynı bizim abi resmen yamulttu oyun hakısının tepesini ama normal heralde :)
Ay iyi ki diyorum kızımın zamanında almışım hepsi yepyeni duruyor, zamanı geçenleri hep kutulayıp kaldırdım şimdi yavaş yavaş çıkarmaya başladım, hele o waldorf oyuncakları falan o zaman pahalı geliyodu ama şimdi iyi ki almışım diyorum 3-4 yaşına kadar idare eder bu oyuncaklar oğlumu, sonrasında ilgi alanına göre alırız.
Ay sende mi aldın o waldorf oyuncaklarından bende bide playmags ile lego ya servet yatırmışım ama iyi ki almışız kız çok fena olmuş binlerce lira resmen. Vakti bitenleri satıp yerine kız oyuncakları ekleriz artık :)
Canım bağışıklık yapmışsın yapmazsan kendini eksik hissediyor olabilirsin. Demekki düzenini öyle kurdun tabi 2 çocukla kolay değil. Beni en çok zorlayan çamaşır yıkamak sonra ütü yapmak bitmiyor valla bıktım. Kısır döngü oldu . Kurutma fiyatlarına şöyle bir bakayım dedi o fiyatlar ne öyle uçmuş 🤮
Ben ütüyü bıraktım artık alırkende kırışmayan kıyafetler alıyorum
Ne kadar zayif bir anne masallah 🤣🤣 güle güle kullanın
Bende onu diyecektim :)

Kizlar bebek dogmadan once ikeadan su askiligi almistm ikinci resimde yaninda gorunen kucuk camasir askisiyla beraber. Cok az yer kapliyo koca camasirligi onceden keremin odasi bostu orayi camasirlik utu odasi gbi kullanirdm smdi yer kalmadi ama bu ikisi camasir makinesinin yanina aciyorm koca askinin aldigi esyayi aliyo kurutma da var bende ama cok sevemedm camasirlari yipratiyo bi de her turlu nemli kaliyo oyle de kaldiramiyosn yine asmak gerekio belki bnm makinem iyi degildr
Bu askılığı bende zamanında almıştım halada evde duruyor hiç kullanamdım nasıl eşya asılcak buna makas izi kalır
Bizde henüz uzanma yok . Ama tuttuğunu bırakmıyor. 1 ay sonra uzanmaya başlarlar herhalde
Her an başlar bizim kız ufaktan başladı uzanıyo sonra ellni farkediyo ona bakmaya başlıyo çok tatlı
Sadece 1 gün yapmadı 😂 normalde de gün aşırı yapıyor kakasını. Ben bu bezi yeni değiştirmiştim dolu değil di ana kucağında yatıyordu yaparken 🤣 evet çişini tasirmadi şimdilik

Bir kaka vakasida benden bugun kod adı sleepy sivi kaka olunca hepsi sızdırıyor.Çok bez denedim premium care sivi kaka emici dedik ama emmedi gavur.🤣
Hiç beni dinlemeyin siz:) alın bimin bezini ne sızdırma ne kaka ucuzda içim yanmıyo :)

Bundan siparis verdm sen memnunm diyince. Dun gece 12ye kdr uyanip durdu spotifydan beyaz gurultu acinca uyudu. Telefonun sarji bitene kdr calisti o sekilde uyumus
Madem aldın şimdiden bim marketten power bank ince kalem pillerden stoklamaya başla derim:)) Ben hiç kapatmadan sensörü açık bir şekilde kullanıyorum gün içinde kendi kendine herhangi bir kapı sesinde falan devreye girip çalmaya başlıyor o halde bir hafta dayanıyor pilleri.. Ama tasarruflu kullanırım arada bir kaç saat kapalı tutarım dersen daha uzun süre dayanabilir pilleri..

Motor sesi supurge sesi beyaz gurultu sesi fln yapiyo. Isikenerji Isikenerji sesleri bloke etmek icin onemli oldugunu soylemisti. Ben de ikidir supurge calistirarak ve beyaz gurultuyle uyutuyodm. Butun gece telefondan beyaz gurultu calisti gunlerdir uyumayan cocuk uyudu sarj bitene kdr. Ztn su ara uyku konusunda sikintili oldugumuz icin gece o fenalikla trendyolda bastim siparis ver tusuna baydm 300 lirayi umarim ise yarar
Çok memnun kalacaksın emin ol.. Ben motor sesini kullanıyorum 4. Ayına kadar bu seste devam edeceğim.. Sonrasında müzik ayarı ya da piş piş ayarı var.. Bunları dönüşümlü bir şekilde kullanacağım.. Öncelikle Eline geçer geçmez yıkayıp kuttuktan sonra ilk bir hafta sadece sensörünü açık bırak ve bebeğinin yanından hiç ayırma.. Gece emzirmeye uyandığında ayıcığın kafasına bir tane vur😂 Sensörü devre girip hemen çalmaya başlıyor zaten aşırı pratik oluyor..😄 Bebek ağlamasa da uyanık ya da yarı uyanık haldeyken o ses kulağına gitsin..

Bazı durumların oturması için henüz çok erken.. Eşin için de çok zor bunu bil.. Kimse annesine aman anne çok geliyorsun biraz huzur ver gibi bir cümle kuramaz kurmamalıdır da zaten.. Öncelikle eşinin annesine olan saygısı seni ekstra mutlu etmelidir.. Bu bir erkekte en önde aranılması gereken bir özelliktir.. Kendi ailesine saygısı ya da minneti olmayan bir erkekten her zaman korkulmalıdır diye düşünüyorum.. Yaşadığın sıkıntılı süreci bir çok yeni evli çiftler yaşıyor.. Bu süreci atlatmak için hiçbir tarafı incitmeden kayınvalidenin gelemeyeceği ortamlar yarat.. Tamamen akışında bir program gibi yap bunu.. Evine haber vermeden geldiği bir zamanda AA anneciğim hoşgeldin ama hay Allah ben de tam hazırlanıyordum bla bla(o an için uygun bir senaryo düşünürsün) örneğin arkadaşım davet etti oraya gidiyordum gibi.. Bunu Söyle ve hemen hazırlan çık.. Böyle bir ortama bir kaç kez maruz kalırsa en azından gelmeden önce müsait misin? Ya da bir programın var mı ?diye önden sorarak gelmeye çalışacaktır.. Eşine bu anlamda yüklenme canım kendin üstesinden gelebilirsin.. Aynı durumu senin annen yapıyor olsaydı sen de eşin gibi zor durumda kalabilirdin böyle düşün..

Bu sefer inşallah kakasını ana kucağında yakalamaz bakalım paket bitene kadar kullanıcam hırs yaptım 🤣

Bazı durumların oturması için henüz çok erken.. Eşin için de çok zor bunu bil.. Kimse annesine aman anne çok geliyorsun biraz huzur ver gibi bir cümle kuramaz kurmamalıdır da zaten.. Öncelikle eşinin annesine olan saygısı seni ekstra mutlu etmelidir.. Bu bir erkekte en önde aranılması gereken bir özelliktir.. Kendi ailesine saygısı ya da minneti olmayan bir erkekten her zaman korkulmalıdır diye düşünüyorum.. Yaşadığın sıkıntılı süreci bir çok yeni evli çiftler yaşıyor.. Bu süreci atlatmak için hiçbir tarafı incitmeden kayınvalidenin gelemeyeceği ortamlar yarat.. Tamamen akışında bir program gibi yap bunu.. Evine haber vermeden geldiği bir zamanda AA anneciğim hoşgeldin ama hay Allah ben de tam hazırlanıyordum bla bla(o an için uygun bir senaryo düşünürsün) örneğin arkadaşım davet etti oraya gidiyordum gibi.. Bunu Söyle ve hemen hazırlan çık.. Böyle bir ortama bir kaç kez maruz kalırsa en azından gelmeden önce müsait misin? Ya da bir programın var mı ?diye önden sorarak gelmeye çalışacaktır.. Eşine bu anlamda yüklenme canım kendin üstesinden gelebilirsin.. Aynı durumu senin annen yapıyor olsaydı sen de eşin gibi zor durumda kalabilirdin böyle düşün..
Çok güzel anlatmışsin canım teşekkür ederim, dediklerini deneyeceğim umarım başarılı olurum 🥰

Benim de basima geliyo ana kucaginda yatarken sanirim o pozisyondan dolayi hep kaka yukari dogru firliyo bezin de belinde bosluk oldugu icin yukari tasiyo. Benm ana kucaginda ayaklar comelme pozisyonunda gibi duruyo havada
Belkide demek ana kucağından dolayı oldu 😯 çünkü bezde tasirma yapmamıştı

Ayy aynı bizim abi resmen yamulttu oyun hakısının tepesini ama normal heralde :)

Ay sende mi aldın o waldorf oyuncaklarından bende bide playmags ile lego ya servet yatırmışım ama iyi ki almışız kız çok fena olmuş binlerce lira resmen. Vakti bitenleri satıp yerine kız oyuncakları ekleriz artık :)

Ben ütüyü bıraktım artık alırkende kırışmayan kıyafetler alıyorum

Bende onu diyecektim :)

Bu askılığı bende zamanında almıştım halada evde duruyor hiç kullanamdım nasıl eşya asılcak buna makas izi kalır

Her an başlar bizim kız ufaktan başladı uzanıyo sonra ellni farkediyo ona bakmaya başlıyo çok tatlı

Hiç beni dinlemeyin siz:) alın bimin bezini ne sızdırma ne kaka ucuzda içim yanmıyo :)
Onuda deniycem canım şu elimdeki bitsin hırs yaptım 🤣

Çok güzel anlatmışsin canım teşekkür ederim, dediklerini deneyeceğim umarım başarılı olurum 🥰
Yalnız yapmış olduğun bu taktikten eşine bahsetmemelisin.. Sonuçta onun annesi ve bu durum onun zoruna gidebilir.. Sen tamamen akışında davran.. İlerde yüzüne vurulabilecek bir muhabbet bırakma arkanda.. Karda yürü izini belli etme..🙈😂

Yalnız yapmış olduğun bu taktikten eşine bahsetmemelisin.. Sonuçta onun annesi ve bu durum onun zoruna gidebilir.. Sen tamamen akışında davran.. İlerde yüzüne vurulabilecek bir muhabbet bırakma arkanda.. Karda yürü izini belli etme..🙈😂
😅 Valla annemler bile sırf söz hakkım olsun diye evime gelmiyorlar . 1,5 yılda sadece gündüz oturmaya geldi 2-3 kez o kadar . Keşke benim annem gibi olsa 😂

Back