• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar kızlar çok perişanım dünden beri böyle bir kanama görmedim yatak batmis 🤦🏼‍♀️ fazla ağrım yok ama ped haklamadı deepend kalmisti doğumdan onlari kullanıyorum.Ilk regl bu sekilde olan var mi resmen depresyon hali var su an üstümde
Aaa oldunmu ben hala neden olmadım 😭 olsamda stres olmasam ayrı stres olup rahatlamak istiyorum

Bende lohusalıkta sonra ilk adet oldum 15 günü geçti hala bitmedi hergun az az geliyor bazen yoğun bazen değil ama hiç kesilmesi artık ozure girdi benim ki ama neden bitmedi bende anlam veremedim hala devam ediyor 🤔
Benim de Ramazan 1de başlamıştı. Hâla az çok devam ediyor.
Ramazan öncesi doktor kontrolüm vardı. Rahmimi çok beğenmişti, özellikle “harika tertemiz” demişti. “Biriken kan var, her an gelebilir” dedi.
Ramazan 1den beri bazen az bazen çok geliyor. Yeniden o hastane kalabalığına girmek canım istemiyor, ne yapayım bilemiyorum.

Rotayı yaptırmaya gittik doktor yapmadı ya😑 en son 4 gün öncesiymiş 14 haftadan sonra yapmamız riskli bağırsak düğümlenmesi olabilir dedi, onun riskini alacağumıza rotayı alalım 2 3 serum yer iyileşir dedi. Sağlık ocağı en son 14 hafta dememişti 3. Ayda demişti. Kaldık öyle aşısız artık hayırlısı:110:

Kizlar yaaa benim canim kizin beslenmedine skiliyor ya sabahtan mama yiyo ama 70 cc flan sonra hep meme mamayi istemiyor ama cizli bezi 3 kez flan oluyor ama tam boyle lök gibi olmadan aliyorum altindan kaka 1 kez yapiyor doktor en az 4 5 cisli bez dedi beslenemiyormu napiyor 21 inde kontrol belki ek gidaya baslatir yavas yavas

Gündüz uykusu geliyor uyutuyorum bırakıyorum uyanıyor. Bahçeye iniyorum bebek arabasında uyuyor bende oturuyorum. Evde de uyusana be çocuğum 😄 Ya bu gündüz uykularını bensiz nasıl yaptırtacağım bir şey yapamıyorum evde. Uyanıkkende hep ilgi , konuşmak, oyun istiyor. Aralık annelerinde gündüz uyuyan bebeleri okudum, uykusuzumda canım sıkıldı ya 🤣
Gündüz uyumuyor imkanı yok taş çatlasa yarım saat uyuyor çok nadir yanında uyursam 2 saat uyuyor o zaman bende iş yapamıyorum. Bu akşam gece de uyumadı her saatte kalkıp meme istedi ben anlamadım. Büyüyorlar bence gündüzleri çok uyumaz bundan sonra

Rotayı yaptırmaya gittik doktor yapmadı ya😑 en son 4 gün öncesiymiş 14 haftadan sonra yapmamız riskli bağırsak düğümlenmesi olabilir dedi, onun riskini alacağumıza rotayı alalım 2 3 serum yer iyileşir dedi. Sağlık ocağı en son 14 hafta dememişti 3. Ayda demişti. Kaldık öyle aşısız artık hayırlısı:110:
Vardır bunda bir hayır inşallah.

Gündüz uyumuyor imkanı yok taş çatlasa yarım saat uyuyor çok nadir yanında uyursam 2 saat uyuyor o zaman bende iş yapamıyorum. Bu akşam gece de uyumadı her saatte kalkıp meme istedi ben anlamadım. Büyüyorlar bence gündüzleri çok uyumaz bundan sonra
Gündüzleri de mesela ayına göre sallıyorum 3-4 saat uyuması gerekiyor. Kızımında uykusu geliyor sıkıntı yok ama ya sallamam gerekiyor ya da kucağımda emerken uyuyor. Bırakırsam arkamdan uyanıyor. Gündüz az uyutayım gece uyusun dersen yine çok yorgun düştüğü için gece de uykuya dalamaz. Yanında yatarken uyuyorsa o şekilde uyutmaya çalış diğer türlü huzursuz olur yeterli uykuyu uyumamış olur

Kizlar yaaa benim canim kizin beslenmedine skiliyor ya sabahtan mama yiyo ama 70 cc flan sonra hep meme mamayi istemiyor ama cizli bezi 3 kez flan oluyor ama tam boyle lök gibi olmadan aliyorum altindan kaka 1 kez yapiyor doktor en az 4 5 cisli bez dedi beslenemiyormu napiyor 21 inde kontrol belki ek gidaya baslatir yavas yavas
Ayın 21ine kadar mama vermeye, emzirmeye devam et baktın olmuyor ek gıdaya başlatır kesin. Doymasa huzursuz olup ağlamaz mı hep? Kilolu olması da sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Sen asm ye gitmiştin dimi? Onlara gıcık oluyorum ben kilo konusunda moral bozuyorlar. Doktoruna gittiğinde doğru yolu gösterir sana

Gündüz uykusu geliyor uyutuyorum bırakıyorum uyanıyor. Bahçeye iniyorum bebek arabasında uyuyor bende oturuyorum. Evde de uyusana be çocuğum 😄 Ya bu gündüz uykularını bensiz nasıl yaptırtacağım bir şey yapamıyorum evde. Uyanıkkende hep ilgi , konuşmak, oyun istiyor. Aralık annelerinde gündüz uyuyan bebeleri okudum, uykusuzumda canım sıkıldı ya 🤣
Ben bi buraya bakıyorum ya ne işşn var başka ellerde
Kızlar kızlar çok perişanım dünden beri böyle bir kanama görmedim yatak batmis 🤦🏼‍♀️ fazla ağrım yok ama ped haklamadı deepend kalmisti doğumdan onlari kullanıyorum.Ilk regl bu sekilde olan var mi resmen depresyon hali var su an üstümde
Doğum değilde dış gebelik sonrası ilk adetim nerdryse doğum sonrası gibi sancılı olmuştu. Ben daha adet olmadım
Ek gıda için erkrn sanki 1 ay daha bekletirler gibi
Vardır bunda bir hayır inşallah.
İnşallah

3. Ay da değil de 3 aylık demesi lazım. Ben o zaman götürdüm

Ayın 21ine kadar mama vermeye, emzirmeye devam et baktın olmuyor ek gıdaya başlatır kesin. Doymasa huzursuz olup ağlamaz mı hep? Kilolu olması da sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Sen asm ye gitmiştin dimi? Onlara gıcık oluyorum ben kilo konusunda moral bozuyorlar. Doktoruna gittiğinde doğru yolu gösterir sana
Evet asm demisti ama doktoruyla telde konustuk her emzirmeden sonra sag sagdigin sutu biberonla ver vs demisti olmuyorsa mama dedi ama biberonu pek almiyor kasik siringa eds hepsini denedim bakalim ne olacak sagligi yerinde olsunda zaten kilolu olmak zorunda degil hani oyle bi takintim yok zaten. Sozlu olarak doktor veya ebeden Beslenemiyor ibaresini duymak cab skici

Doğum değilde dış gebelik sonrası ilk adetim nerdryse doğum sonrası gibi sancılı olmuştu. Ben daha adet olmadım

İnşallah
🤣🤣 onlar biraz ileriden gidiyor ya neler oluyor diye bakıyorum 🤣🤣

İnşallah
Oglum mama meme aliyordu yasli bir doktordu 4. Ayda yogurda baslatti 4.5 5 aylikti corbalara meyveye baslamistik canim ama doktordan doktora degisiyor

Ayy aynı bizim abi resmen yamulttu oyun hakısının tepesini ama normal heralde :)

Ay sende mi aldın o waldorf oyuncaklarından bende bide playmags ile lego ya servet yatırmışım ama iyi ki almışız kız çok fena olmuş binlerce lira resmen. Vakti bitenleri satıp yerine kız oyuncakları ekleriz artık :)

Ben ütüyü bıraktım artık alırkende kırışmayan kıyafetler alıyorum

Bende onu diyecektim :)

Bu askılığı bende zamanında almıştım halada evde duruyor hiç kullanamdım nasıl eşya asılcak buna makas izi kalır

Her an başlar bizim kız ufaktan başladı uzanıyo sonra ellni farkediyo ona bakmaya başlıyo çok tatlı

Hiç beni dinlemeyin siz:) alın bimin bezini ne sızdırma ne kaka ucuzda içim yanmıyo :)
Yok ya normal mandal gibi niye izi kalsin ki
Suan bebegin coraplari agiz bezleri hep buna asiyorm gomlek de asiyorm

Back