• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Blntkbra Blntkbra ben tek çocukla bitmiş haldeyim 🤣🤣🤣gece uyuyunca yemek yapıyorum ertesi güne 🤣
Yok wala yemek isi ne bulursak hamdolsun yiyoruz yemegede kalksam hic uyuyamam sanirim hahahahhaa
Oglumun alerjisi icin bi yerde mecburum yoksa bende deli degilim🤭🤭 kizim bi tek 12 1 arasi uyuyor gunduz diger uykulari hep boluk boluk o sattede supurge silme isini yapiyorum. Ve isin garibi ne kadar az uyursam o kadar enerjik oluyorum alistim deneyin bence 🤭🤭

2047409B-F77D-426A-9BD2-7F56FF229011.jpeg

Bende özendim 🤣🤣

Ben hiç paylaşamadım onlar da mecbur yapıyorlar 🤣 eşim çok korkuyor nazardan saklıyor sır gibi 🤣
O da biraz garip değil mi yani dışarı çıkınca birsürü yabancı insan görüyor nazar olmuyor da sosyal medyada sadece tanıdıklarım görünce mi nazar olacak 😂😂
Ben de paylaşmıyorum daha kızımın bile bi kere fotoğrafını koymamışımdır hatta eşimi bile koymam süslenip püslenip kendi fotoğraflarımı koyuyorum sadece bi bana nazar değmiyo Allahtan 😂

Onlar gelince de zaten yemeği kv yapıyo 😂 aşırı baskın bi karakter hiçbir şeyi beğenmez illa her şeyi kendisi yapacak ben onun evine gittiğimde bi salata yapmaya korkuyorum kırk kere müdahale eder, marulları şöyle doğra yok havucu şöyle kes falan hiçbi şeyi beğenmez 😂 yani açık açık söylemez beğenmediğini ama davranışlarıyla belli ediyo.
Senin kv sana yaptığını ben kendi kaynanama yapıyorum.
yaptığım yemeğe tuz bile attırmam o derece😂

Yok wala yemek isi ne bulursak hamdolsun yiyoruz yemegede kalksam hic uyuyamam sanirim hahahahhaa
Oglumun alerjisi icin bi yerde mecburum yoksa bende deli degilim🤭🤭 kizim bi tek 12 1 arasi uyuyor gunduz diger uykulari hep boluk boluk o sattede supurge silme isini yapiyorum. Ve isin garibi ne kadar az uyursam o kadar enerjik oluyorum alistim deneyin bence 🤭🤭
Az uykuya benim bünye de alıştı. Ama yine de bir anda yormuyorum kendimi ki kızımla ilgilenmeye halim olsun gündüz bırakmıyor beni 😄

O da biraz garip değil mi yani dışarı çıkınca birsürü yabancı insan görüyor nazar olmuyor da sosyal medyada sadece tanıdıklarım görünce mi nazar olacak 😂😂
Ben de paylaşmıyorum daha kızımın bile bi kere fotoğrafını koymamışımdır hatta eşimi bile koymam süslenip püslenip kendi fotoğraflarımı koyuyorum sadece bi bana nazar değmiyo Allahtan 😂
Aile içinde de yakınlarımız görüyor foto istiyor. Asıl onlar nazar yapar 🤣

Aile içinde de yakınlarımız görüyor foto istiyor. Asıl onlar nazar yapar 🤣
Ay ben en başta kendimi paraladim paylaşmayın etmeyin diye. Sanki demişim ki sosyal medyada paylaşmayın bakdim wp gruplarında geziyor ona buna atılmış fotoğrafları saldım bende çok fotoğraf atmadım bende 1-2 tane ama hep arkadan çekilmis yinede kıyamadım yüzünü atmaya 😂

Benim bebişimin boynu hep katlı diye bide nemden böyle olmuş daha dün gördüm 😑 pişik kremi ve zeytinyağı sürüyorm acımıyo umarım. Başka ne yapayım?
Pişik olmuş canım ben her zaman ıslak pamukla aklıma geldikçe siliyorum sonrada losyon ya da yağ sürüyorum yoksa kızarıyor

Canım bağışıklık yapmışsın yapmazsan kendini eksik hissediyor olabilirsin. Demekki düzenini öyle kurdun tabi 2 çocukla kolay değil. Beni en çok zorlayan çamaşır yıkamak sonra ütü yapmak bitmiyor valla bıktım. Kısır döngü oldu . Kurutma fiyatlarına şöyle bir bakayım dedi o fiyatlar ne öyle uçmuş 🤮

Canım bağışıklık yapmışsın yapmazsan kendini eksik hissediyor olabilirsin. Demekki düzenini öyle kurdun tabi 2 çocukla kolay değil. Beni en çok zorlayan çamaşır yıkamak sonra ütü yapmak bitmiyor valla bıktım. Kısır döngü oldu . Kurutma fiyatlarına şöyle bir bakayım dedi o fiyatlar ne öyle uçmuş 🤮
Hic kendini zorlayip alma vala olanlarda elektrik parasindan kullanmio hava guzel dio asio 🤭🤭

Canım bunun içi peluş mi? Ben yaz için artık bakıyorum ne alabilirim öneriniz varmı kızlar?

Çanta kumaşı gibi sert peluş değil. Yüzüne gelen yerinde takılıp çıkarılan yumuşak havlu kumaşı var. Kullanışlı mı bilmiyorum aldım öyle denemek için. Aynı yerden satarım kullanamazsam.

Back