• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ay sorma ya zaten burda cebelleşiyoruz bir sürü şeyle öğretmen gibi başımızdalar.

Vallahi ağladım çok illet bişey yaşamayan anlayamıyor maalesef.
Neyse ki ikna oldu. Almaya gidiyor 🥹
Ay biz gaza getirmis gibi olmayalim da uzulurum katkim varsa 🙈 ben sadece kendi durumumu soyledim hani sizi anladigim icin cok fazla ahahah

Doktora yalan konuştum Allah affetsin bugün pazar size gelemiyorum hocam bu fitili eczaneden alsam kullanabilir miyim 7. Haftada dedim ayy kendimden utandım şuan😀

Günaydın Kızlar,
Oruç tutuyordum ama dün çok kötü olunca artık bugün tutmadım. Akşama kalabalık bir misafir geliyor. Bugünü de atlatabilirsem Allah Kerim..:) Çağırdığımda hamile olduğumu bilmiyordum. Geri de iptal edemedim:)
Bende düne kadar full tuttum dün biraz yürüyüş yapayım dedim aşırı yoruldum ve sususz kaldım bugün tutmadım iyi ki tutmamışım midem ağrıyor çok fena ama yarın tutarım sanırım

Esimin yaninda sordum doktora bilerek duysun diye, doktor bir tane ok diyince kesti sesini o gunden beri🥹😅 hayatinda hic sigara icmemis biri oldugu icin benimle empati kuramiyordu pek cunku. Ay erkekler kapatilsin ya cok biliyorlar😂😂
Bende yapıcam onu gidince ama bu doktor da kesin içme der ters konuşur gibi geliyor ikna olmuşken hiç sesimi çıkarmayayım en iyisi 🙈🙈 ay eşin içmiyor anlamıyor benim içiyor da anlamıyor ufff 🙈

Ay biz gaza getirmis gibi olmayalim da uzulurum katkim varsa 🙈 ben sadece kendi durumumu soyledim hani sizi anladigim icin cok fazla ahahah
Yok canım siz doktorun önerdiğini söylediniz bana. Ben zaten kendimi çok zor tutuyorum kaç gündür bugün patladım artık. 🙈

Kuzum içmeyen anlayamıyor çok zor bırakmak baş ağrısı yapıyr çok zaten birçok şeye dikkat ediyoruz. Bende içen biriydim ama ocakta bnm bütün fsh lh yerle bir olmştu hoca çok zor gibi ifadeler kullandı yüzüme ağlayarak çıktım o akşam bıraktm sonraki ay tüp bebek ile hamile kaldm inş sağlıkla ilerler 🙏 yani demem o ki o kadr çok zararı var ki bu illetin çocuğun doğduğunda bir sıkıntı görürseniz keşke dememek için kafada bitirip öle bırakın kafada bitirmeden zorunluluktan olunca bırakamıyorsun. 9 ay taşıdığın bebeğinde en ufak sorun olsa aklına sigaraadan nı acaba sorusu gelecek kendine vicdan yapmamak için biraz düşün ve kafanda bitirip sin sigarani ic 🙏
Çok çok haklısın canım inşallah bir taneden de sıfıra düşürebilirim ama şuan elimde değil çok bastırdı. 2 günde bir içerim belki bi şekilde hallederim bakalım resmen atak gibi geldi lanet şey 😕

Bende yapıcam onu gidince ama bu doktor da kesin içme der ters konuşur gibi geliyor ikna olmuşken hiç sesimi çıkarmayayım en iyisi 🙈🙈 ay eşin içmiyor anlamıyor benim içiyor da anlamıyor ufff 🙈
Bizimki tup bebek, yumurta toplama donemi bile doktorum sigara yasak derdi bana, nasil oldu da izin verdi ben de sasirdim🤣 aslinda buyuk risk aldim o soruyu sorarak esimin yaninda. Ya seninle beraber birakmis ama helal olsun esine 😭

Gebelik istediğim için birkaç aydır günde bir iki taneye düşürmüştüm öğrendikten sonra hiç içmedim eşim de içiyor zor dayanıyorum sabırlar hepimize
O zaman iraden sağlam canım böyle devam et benim eşim benimle bıraktı o dayanıyor ama ben dayanamıyorum.

Bizimki tup bebek, yumurta toplama donemi bile doktorum sigara yasak derdi bana, nasil oldu da izin verdi ben de sasirdim🤣 aslinda buyuk risk aldim o soruyu sorarak esimin yaninda. Ya seninle beraber birakmis ama helal olsun esine 😭
Doktor cevap verdi hiçbir şekilde ilk 3 ay fitil kullanma dedi

kalp atışı için biraz erken olabilir ama sizin fizyolojinize göre duyulabilir de çok değişken bir durum bu :) Benim de 14 martta kontrolüm 6+1 oluyor galiba bende kese ve kalp atışı bekliyorum ilk kontrolüm olacak 😊🌸
Ay çok heyacanlı umarım gelmiştir o güzel sesler benim de 5+2 de doktor randevum. Yani yarın 🙏🏻🥰 duyalım o minik kalpleri

Yani ben şimdi kime güveneyim üçüncü bi doktor görüşü de alayım o zaman ama doktor yok 😀
Haklisin vallahi, boyle ikircikli seyler insanin icini bulandiriyor. Kime guvenicez di mi 😌 he ben su durumda kullanma diyenin dedigini yapardim sanirim 😅

Anladım canım ben yurtdışındayım da 7. Haftada anca doktora gidebilcem o yüzden kendim başlıyım diyorum gereken bişey varsa.
Folik asit alıcam bugün bende. Teşekkür ederim cevap verdiğin için. 🥰
Folik asit için de doktorunuza danışsanız çok daha iyi olur fazla kullanımları için son dönemde olumsuz yorumlar mevcut 🥰

Kesinlikle 5 gündür yani gün sayıyorum nasıl bir zıkkımsa illetse.
Kahve bile içmiyorum aklıma gelicek diye baya strese girdim eşim ben ağladıkça daha da sinirleniyor bunun için mi ağlıyorsun da bilmem ne ufff ben de kızıyorum kendime ama elimde değil yani 1 tane içsem gerçekten böyle olmıcam
Resmen aynı atak arifesinde kafam dağılsın diye buraya geldim burada da aynı şekilde .. umarım benim de üçüncü günüm hiç içmiyorum, eşim yanımda içiyor inanılmaz gergin ve stresli oluyorum :( böylesi daha mı fazla zararlı bilmiyorum. Özel eğitim öğretmeni de olduğum için zararları da gözümde çok büyüyor .. hepimize güç diliyorum bu dönemde 🙏🏻🥰

Resmen aynı atak arifesinde kafam dağılsın diye buraya geldim burada da aynı şekilde .. umarım benim de üçüncü günüm hiç içmiyorum, eşim yanımda içiyor inanılmaz gergin ve stresli oluyorum :( böylesi daha mı fazla zararlı bilmiyorum. Özel eğitim öğretmeni de olduğum için zararları da gözümde çok büyüyor .. hepimize güç diliyorum bu dönemde 🙏🏻🥰
Ay ben içtim bitane çok rahatladım Allah affetsin ne diyim çok illet bişey ama örnek olmak istemem 😞😞

Back
X