• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ay ben içtim bitane çok rahatladım Allah affetsin ne diyim çok illet bişey ama örnek olmak istemem 😞😞
Kuzum az önce kan vermeye gittim doğuma gelmiş bir anne yaktı sigarasını içti 😂😂 tam bunun üstüne … şöyle denesen hafif al 0.1 likler slim filan ucunu kır ben ilk hafta öyle yaptım rahatlattı beni akıl vermiş gibi olmak istemem de daha iyi hisset diye 💫🥹

Ay hahaha 5 gün cidden iyiydi ona sigarayı yanında götürmesini söyledim işe orda dolabı var oraya koyacak 2 günde bir bana getirecek 🙈🙈 allahım nelerle uğraşıyoruz yaaa 😅😅
Guzel taktik bence belki gun gelicek hic istemeyecek canin☺️ esin tekrar baslamasin da paketi getir gotur yaparken 😁

Kuzum az önce kan vermeye gittim doğuma gelmiş bir anne yaktı sigarasını içti 😂😂 tam bunun üstüne … şöyle denesen hafif al 0.1 likler slim filan ucunu kır ben ilk hafta öyle yaptım rahatlattı beni akıl vermiş gibi olmak istemem de daha iyi hisset diye 💫🥹
Of kralmış yaaa hahashhah muhtemel sonum ajansma😅 ay şaka bi yana çok haklısın biz tütün kullanıyorduk eşim yine tütün almış bari o şekilde bi paket alıp öyle denemem çok daha mantıklı fikir cidden.
Ne kadar az nikotin o kadar daha az vicdan azabı ❤️

Kizlar grip başlangıcındayım burnm akıyor. Duş aldm, nar greyfurt yedim. Ne yapabilirim başka ilerlemeden gribi ne keser acaba, bilginiz var mı

Kizlar grip başlangıcındayım burnm akıyor. Duş aldm, nar greyfurt yedim. Ne yapabilirim başka ilerlemeden gribi ne keser acaba, bilginiz var mı
Unca damla var gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama müthiş birşey suya damlatıp içiliyor istersen bi sor doktoruna canım

Valla kuzum leke bugün geldi ama progestan başla dedi tekrar onu başladım kıvamlı sarı olarak geliyor şuan yani dün verdiği enfeksiyon ilacı için çok kararsızım açıkçası napsam bilemedim
Kuzum progestanı bence kullan zararı yok, leke durumuna göre al bırak yapma, nacizane fikrim. Ben günde 4 tane fitil, 1 tane igne kullanıyorum her gün. İlk transfer günümden beri, 6+2 yim, uzunca bir süre de devam edecek gibiyim.

Of kralmış yaaa hahashhah muhtemel sonum ajansma😅 ay şaka bi yana çok haklısın biz tütün kullanıyorduk eşim yine tütün almış bari o şekilde bi paket alıp öyle denemem çok daha mantıklı fikir cidden.
Ne kadar az nikotin o kadar daha az vicdan azabı ❤️
Sonra da bir bakmışsın miden bulanıyor hiç içmiyorsun 😂😂😂

Dun insanlar yemin ederim gobegime bakti, ben de diyorum neden bakiyorlar. Crop gibi kisa bir tisort vardi, esofman da hafif dusuk bel gibiymis sanirim ortada acilmis gobegim cok komik oyle gezmisim. Aynada kendimi taniyamadim. Ozellikle aksamlari ekstra sisiyor, hele ki gluten tuketirsem iki kati. Annem diyor ki kendin mi heves edip cikariyosun gobegini😂😂 iceri alabilsem iceri cekerim oyle sis
Ay sonunda benim gibi birisi 💕💕 eşim diyor ki bu senin kendi göbeğin yani tabiki çocuk değil ama sabah ki Buse ile gece yatağa giren Buse arasında dağlar kadar fark var rahat 4 aylık gibi oluyorum ve süt ürünü kullandığımda ekstra ekstra

Ay sonunda benim gibi birisi 💕💕 eşim diyor ki bu senin kendi göbeğin yani tabiki çocuk değil ama sabah ki Buse ile gece yatağa giren Buse arasında dağlar kadar fark var rahat 4 aylık gibi oluyorum ve süt ürünü kullandığımda ekstra ekstra
Evet sabah kendim gibiyim aksama dogru baskalasiyorum🥲🥲 ben progesteron kullaniyorum, ona bagliyorum biraz da. O ga da yapiyor cunku ekstra. Ama sonucta o gobus var mi var🤣

Kuzum progestanı bence kullan zararı yok, leke durumuna göre al bırak yapma, nacizane fikrim. Ben günde 4 tane fitil, 1 tane igne kullanıyorum her gün. İlk transfer günümden beri, 6+2 yim, uzunca bir süre de devam edecek gibiyim.
Kuzum progestan değil şüpheye düştüğüm enfeksiyon için vajinal fitil kategorisi C o yüzden

Baş ağrısı olan var mı ya progestan yapıyor bence baş ağrısını dün bişeyim yoktu bugün başladım yine başladı baş ağrım

Dun insanlar yemin ederim gobegime bakti, ben de diyorum neden bakiyorlar. Crop gibi kisa bir tisort vardi, esofman da hafif dusuk bel gibiymis sanirim ortada acilmis gobegim cok komik oyle gezmisim. Aynada kendimi taniyamadim. Ozellikle aksamlari ekstra sisiyor, hele ki gluten tuketirsem iki kati. Annem diyor ki kendin mi heves edip cikariyosun gobegini😂😂 iceri alabilsem iceri cekerim oyle sis
Ahaha aynısını kuzenim söyledi kendin mi yapıyorsun diye 😂😂 Kızlar doktora en erken kim giderse sorsun lütfen 😀😍

Back
X