• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Bizimki tup bebek, yumurta toplama donemi bile doktorum sigara yasak derdi bana, nasil oldu da izin verdi ben de sasirdim🤣 aslinda buyuk risk aldim o soruyu sorarak esimin yaninda. Ya seninle beraber birakmis ama helal olsun esine 😭
Demek ki stres çok daha etkili bi faktör bu dönemde doktorlar da boşuna izin vermiyor 🙈 ay helal olsun da bana karışmasınnnn😁😁

Of keske gercekten bi anda tiksinsek ve bu bahaneyle sonsuza dek icmesek😅 zaten zam ustune zam yemis ben sok 😂😂
Ah keşkeee ben kızım da çok tiksinmiştim zaten çok zordu hamileliğim kusmalar vs. Derken o zaman içmedim doğduktan sonra yine başladım. 🙈
Bugün de içerken dua ettim allahım içiyorum ama önce ki gibi yaşamayayım hamileliğimi bitane içicem söz diyorum iyice sıyırdım kafayı 😅😅 ay sorma ben yurtdışındayım burda tütün alıyoruz yoksa çok pahalı burda da 😞 ne kadar da pahalı olursa olsun veriyoruz o parayı işte maalesef. Başarabilirsem 2 günde bir içmeyi düşünüyorum sonuçta 5 gün dayandım bu vesileyle iyice azaltırım inşallah 🙏

Kesinlikle 5 gündür yani gün sayıyorum nasıl bir zıkkımsa illetse.
Kahve bile içmiyorum aklıma gelicek diye baya strese girdim eşim ben ağladıkça daha da sinirleniyor bunun için mi ağlıyorsun da bilmem ne ufff ben de kızıyorum kendime ama elimde değil yani 1 tane içsem gerçekten böyle olmıcam
Kuzum içmeyen anlayamıyor çok zor bırakmak baş ağrısı yapıyr çok zaten birçok şeye dikkat ediyoruz. Bende içen biriydim ama ocakta bnm bütün fsh lh yerle bir olmştu hoca çok zor gibi ifadeler kullandı yüzüme ağlayarak çıktım o akşam bıraktm sonraki ay tüp bebek ile hamile kaldm inş sağlıkla ilerler 🙏 yani demem o ki o kadr çok zararı var ki bu illetin çocuğun doğduğunda bir sıkıntı görürseniz keşke dememek için kafada bitirip öle bırakın kafada bitirmeden zorunluluktan olunca bırakamıyorsun. 9 ay taşıdığın bebeğinde en ufak sorun olsa aklına sigaraadan nı acaba sorusu gelecek kendine vicdan yapmamak için biraz düşün ve kafanda bitirip sin sigarani ic 🙏
Çok çok haklısın canım inşallah bir taneden de sıfıra düşürebilirim ama şuan elimde değil çok bastırdı. 2 günde bir içerim belki bi şekilde hallederim bakalım resmen atak gibi geldi lanet şey 😕
halledersin sen kuzum :)

Ay çok heyacanlı umarım gelmiştir o güzel sesler benim de 5+2 de doktor randevum. Yani yarın 🙏🏻🥰 duyalım o minik kalpleri
kuzum bence duyman için çok erken ama banada haber verirmisin benm de salı günü var doktr kalp atışı duyarız dedi ama sata göre 5+5, ultrasona göre 6+4 olacak çok merak ediyorum bnde duyacakmıyım diye. hafif mide bulantıları başlar gbi oldu, kalp atışından sonra başlar yazıyordu birçok yerde heycanlıyım bnde

Ah keşkeee ben kızım da çok tiksinmiştim zaten çok zordu hamileliğim kusmalar vs. Derken o zaman içmedim doğduktan sonra yine başladım. 🙈
Bugün de içerken dua ettim allahım içiyorum ama önce ki gibi yaşamayayım hamileliğimi bitane içicem söz diyorum iyice sıyırdım kafayı 😅😅 ay sorma ben yurtdışındayım burda tütün alıyoruz yoksa çok pahalı burda da 😞 ne kadar da pahalı olursa olsun veriyoruz o parayı işte maalesef. Başarabilirsem 2 günde bir içmeyi düşünüyorum sonuçta 5 gün dayandım bu vesileyle iyice azaltırım inşallah 🙏
Yaaa bir kez olmus yine o mucize olur da tiksinirsin umarim 🥹🥹😇😇 ya tamamen yasak mantigi beyin reddediyor iste cok garip bir mekanizma. Bence basarirsin, ben de artik tamamen birakmak istiyorum insallah ☺️

Aaa neden acaba ya herkes diyor hamilemisin
Dun insanlar yemin ederim gobegime bakti, ben de diyorum neden bakiyorlar. Crop gibi kisa bir tisort vardi, esofman da hafif dusuk bel gibiymis sanirim ortada acilmis gobegim cok komik oyle gezmisim. Aynada kendimi taniyamadim. Ozellikle aksamlari ekstra sisiyor, hele ki gluten tuketirsem iki kati. Annem diyor ki kendin mi heves edip cikariyosun gobegini😂😂 iceri alabilsem iceri cekerim oyle sis

Yaaa bir kez olmus yine o mucize olur da tiksinirsin umarim 🥹🥹😇😇 ya tamamen yasak mantigi beyin reddediyor iste cok garip bir mekanizma. Bence basarirsin, ben de artik tamamen birakmak istiyorum insallah ☺️
İnşallah canım kurtuluruz bu iletten tamamen 🙏 bu beni götürür bir kaç gün 😅

Ay çok heyacanlı umarım gelmiştir o güzel sesler benim de 5+2 de doktor randevum. Yani yarın 🙏🏻🥰 duyalım o minik kalpleri
Ben perşembe günü 5+3 tüm sadece keseye baktı kalp atışları için çok erken dedi.Yarın duyacak mısınız bakalım yazın buraya da. Bende bu perşembe kontrole gitcem yine.

kuzum bence duyman için çok erken ama banada haber verirmisin benm de salı günü var doktr kalp atışı duyarız dedi ama sata göre 5+5, ultrasona göre 6+4 olacak çok merak ediyorum bnde duyacakmıyım diye. hafif mide bulantıları başlar gbi oldu, kalp atışından sonra başlar yazıyordu birçok yerde heycanlıyım bnde
kuzum haber veririm tabiki. Ben doktoru beta299 tam regl günümde aradım pazartesi günüydü artışın güzel olmuş sonraki pazartesi gel bir daha kan verme keseye bakalım kalp atışını duyalım dedi ama ben dayanamadım bugün yine gittim kan verdim 😂

Ben perşembe günü 5+3 tüm sadece keseye baktı kalp atışları için çok erken dedi.Yarın duyacak mısınız bakalım yazın buraya da. Bende bu perşembe kontrole gitcem yine.
Altıdan yediden sonra net olacağını söylüyorlar ama bakalım yarın yazarım Burayada.

Yine bes gun gotururse harikasin vallahi 🤣 bence bes gun birakmis bile sayilirdin bugun icmesen 🤣🤣
Ay hahaha 5 gün cidden iyiydi ona sigarayı yanında götürmesini söyledim işe orda dolabı var oraya koyacak 2 günde bir bana getirecek 🙈🙈 allahım nelerle uğraşıyoruz yaaa 😅😅

Back
X