- 14 Temmuz 2023
- 3.856
- 4.436
- 53
- 23
Hayır yarın çıkacam. Bu gün sabah yinede kahve rengi kanama geldi az. Simdi gelmiyor Kesildi.Lioo çıktın mı hastaneden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yarın çıkacam. Bu gün sabah yinede kahve rengi kanama geldi az. Simdi gelmiyor Kesildi.Lioo çıktın mı hastaneden
Oğluna kv den mi bakıyorHayır yarın çıkacam. Bu gün sabah yinede kahve rengi kanama geldi az. Simdi gelmiyor Kesildi.
Ay evet ben de konuşuyorum arada sonra kendimi deli gibi hissedip bırakıyorumBenim de karnım çıkmaya başladı annem her kadının kas yapısı farklı oluyor kimin de erkenden karın çıkabiliyor diyor şahsen benim böyle oldu başladı yani şimdidenŞimdiden konuşuyorum bebişimle duysun duymasın hisseder mantığıyla sevip duruyoruz eşimle
![]()
Aslında genetik olarak anneme çekmişimdir ve annemin 8.aya kadar hamile olduğu belli olmazmış ama bu konuda ayrışacağız gibi duruyor. Ya da bir noktadan sonra durabilir büyümesiÇok erken başladı çokmu büyük karnın olacak kız benim diğer gebeliğim de çok az karnım çıkmıştı neredeyse 5 aya kadar kıyafetlerim oldu
Aslında mesajımın altında yazıyor canım, 9-10 haftalığımKaç haftalıksınız benimde çok hafif alt karında gerginlik mini bir şişlik var
Aynı bende diyorum ya keşke görsek günde bir dozAra ara oluyo dediğin şekilde dün hep regl ağrısı gibi geçti suan yok sükür belim de daha iyi bende bakınıyorum ağrıya kanama eşlik etmedikçe korkmaya gerek yok şeklinde görüyorum ama insan yine de evham yapıyo gecmeyincekeske her gün 1 doz görsem de rahatlasam
![]()
Kese bebek büyüdükce şekil değişikliği oluyor benim önce elipsti sonra yuvarlak oldu şimdi yine elipse döndü acaba belli olurmu kese şeklindenKızlar ramzi teorisi miymiş neymiş ona göre veya kese şekline göre var mı cinsiyet tahmini olan?![]()
Hiçbir fikrim yokKese bebek büyüdükce şekil değişikliği oluyor benim önce elipsti sonra yuvarlak oldu şimdi yine elipse döndü acaba belli olurmu kese şeklinden
Gebelikte kanama normal kabul edilmez neden doktora gitmediniz illa kötü bir şey var demek değil ama kanama durumunda muhakkak hastaneye gitmek gerekiyor şimdi nasılsınızArkadaşlar sabah 11 den beri kanamam var çok şiddetli değil duruyor gibi oluyor tekrar başlıyor bir bel ağrım var ama öyle ağır bir ağrı yok yani böyle kanamalar olabilir mi yoksa artık sınırı aştım mı artık
Chatgbt ye sorabilirsiniz o yorum yapıyorKızlar ramzi teorisi miymiş neymiş ona göre veya kese şekline göre var mı cinsiyet tahmini olan?![]()
benimkine o kadar benziyor ki kendi ultrason görüntüm sandım :)) ultrason görüntüme erkek diyorlar rüyamda kız gördüm hayırlı ve sağlıklı olması dileğiyleKızlar ramzi teorisi miymiş neymiş ona göre veya kese şekline göre var mı cinsiyet tahmini olan?![]()
Yazin bende pek sevmiyorum pantolon giymeyiEvet canım arkadaşım kullandı hamilelik boyunca ama ben pantolon giyer miyim bilmiyorum o yüzden almadım daha
Bende bu folik asidi kullaniyorumpeki bu kullandığım folik asit metil folat yazıyor ama bahsettiğiniz gibi bir folik asit mi acaba ?
Gittim aslında acile doktor progestanı kullan düşerse düşer yapacak bir şey yok dedi ilk 12 haftada öyleymiş . Yarın kendi doktoruma da gideceğim . Ayrıca telefondan da yine sordum tanıdık bir doktora o da aynı şeyi söyleyince ben de yarını bekleyeyim dedim. Özel hastanelerde acilde kadın doğum var mı bilmiyorum bir tanesine sordum yoktu. Devletteki doktor da zaten resmen azarladı yapılacak bir şey yokmuş .Gebelikte kanama normal kabul edilmez neden doktora gitmediniz illa kötü bir şey var demek değil ama kanama durumunda muhakkak hastaneye gitmek gerekiyor şimdi nasılsınız
aa öyle mi sevindim çok teşekkür ederimBende bu folik asidi kullaniyorum
Aynen metilfolat yazıyor onda da. Benimki bu değil ama içeriği folik asit ( metilfolat olarak) diyor ve benimkinde de iyot varpeki bu kullandığım folik asit metil folat yazıyor ama bahsettiğiniz gibi bir folik asit mi acaba ?
Sağlıkla alın kucağınıza inşallahYaş 45
1 ci çocuk
Sat 22 aralık
Kese 6+1
doğum 29.9 .2025
Önce ikiz sonra 10 haftada kalp durması tek gebelik devam 12 haftayadayım
Gözünüz aydın sağlıkla mutlulukla gelsin inşallahtest sonucum geldi
hic beklemiyordum, erkek bebis geliyor
saglikla gelsin de
darisi hepinizin basina kizlar
Lioo listeye ekleyebilir misin?
![]()