• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Arkadaşlar sabah 11 den beri kanamam var çok şiddetli değil duruyor gibi oluyor tekrar başlıyor bir bel ağrım var ama öyle ağır bir ağrı yok yani böyle kanamalar olabilir mi yoksa artık sınırı aştım mı artık

Benim de karnım çıkmaya başladı annem her kadının kas yapısı farklı oluyor kimin de erkenden karın çıkabiliyor diyor şahsen benim böyle oldu başladı yani şimdiden 🥰 Şimdiden konuşuyorum bebişimle duysun duymasın hisseder mantığıyla sevip duruyoruz eşimle 🥹
Ay evet ben de konuşuyorum arada sonra kendimi deli gibi hissedip bırakıyorum 😂😂 Dediğin gibi herkesin kas yapısı farklı, bizim erken çıkmaya başladı demek ki ☺️

Çok erken başladı çokmu büyük karnın olacak kız benim diğer gebeliğim de çok az karnım çıkmıştı neredeyse 5 aya kadar kıyafetlerim oldu
Aslında genetik olarak anneme çekmişimdir ve annemin 8.aya kadar hamile olduğu belli olmazmış ama bu konuda ayrışacağız gibi duruyor. Ya da bir noktadan sonra durabilir büyümesi

Ara ara oluyo dediğin şekilde dün hep regl ağrısı gibi geçti suan yok sükür belim de daha iyi bende bakınıyorum ağrıya kanama eşlik etmedikçe korkmaya gerek yok şeklinde görüyorum ama insan yine de evham yapıyo gecmeyince 🥹 keske her gün 1 doz görsem de rahatlasam 😁😁
Aynı bende diyorum ya keşke görsek günde bir doz

Kızlar ramzi teorisi miymiş neymiş ona göre veya kese şekline göre var mı cinsiyet tahmini olan?🤭

Eklentiler

• IMG_0164.webp
    IMG_0164.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 25
Kızlar ramzi teorisi miymiş neymiş ona göre veya kese şekline göre var mı cinsiyet tahmini olan?🤭
Kese bebek büyüdükce şekil değişikliği oluyor benim önce elipsti sonra yuvarlak oldu şimdi yine elipse döndü acaba belli olurmu kese şeklinden

Arkadaşlar sabah 11 den beri kanamam var çok şiddetli değil duruyor gibi oluyor tekrar başlıyor bir bel ağrım var ama öyle ağır bir ağrı yok yani böyle kanamalar olabilir mi yoksa artık sınırı aştım mı artık
Gebelikte kanama normal kabul edilmez neden doktora gitmediniz illa kötü bir şey var demek değil ama kanama durumunda muhakkak hastaneye gitmek gerekiyor şimdi nasılsınız

benimkine o kadar benziyor ki kendi ultrason görüntüm sandım :)) ultrason görüntüme erkek diyorlar rüyamda kız gördüm hayırlı ve sağlıklı olması dileğiyle

Gebelikte kanama normal kabul edilmez neden doktora gitmediniz illa kötü bir şey var demek değil ama kanama durumunda muhakkak hastaneye gitmek gerekiyor şimdi nasılsınız
Gittim aslında acile doktor progestanı kullan düşerse düşer yapacak bir şey yok dedi ilk 12 haftada öyleymiş . Yarın kendi doktoruma da gideceğim . Ayrıca telefondan da yine sordum tanıdık bir doktora o da aynı şeyi söyleyince ben de yarını bekleyeyim dedim. Özel hastanelerde acilde kadın doğum var mı bilmiyorum bir tanesine sordum yoktu. Devletteki doktor da zaten resmen azarladı yapılacak bir şey yokmuş .

Yaş 45
1 ci çocuk
Sat 22 aralık
Kese 6+1
doğum 29.9 .2025
Önce ikiz sonra 10 haftada kalp durması tek gebelik devam 12 haftayadayım
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏 bende 10. Haftada ikizlerimden birini kaybettim. Devam edenlerle güzel günler görelim inşallah ❤️

Back
X