2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım cok cok gecmis olsun üzülme kendini üzme bak doktor kese düzenli demis Allahın izniyle insallah hic bisey olmaz bu arada benim bi tanıdıgım 9 ay boyunca hep kanamalı gebelik geçirirdi bazen olabiliyor umarım sorun olmadan devam eder herşey

Amacım karışmak yada başka bişey değil ama. Neden o amniyosentes bilmem ikili tarama üçlü tarama testlerini yapıp doktorların tahminen olumsuz şeyler söylemesine izin veriyorsunuz. Benim arkadaşımın hamileliği burnundan geldi. Bebek doğdu sapasağlam. Boşuna endişe içinde 5 ay geçirdi kız cağız. Stres sıkıntı üzüntü. Buna ben karar verememde diyelim ki olumsuz bişey söyledi aldırıcakmısınız . Çoğu doktor bunu sorarak hareket eder aslında cevap hayırsa test yapmazlar. Yazmim dedim kimsenin kararları kimseyi ilgilendirmezde biz insanlar niye kendimize eziyet ederiz ilginç. Haa bu testlerin iyi çıkıp sonra bebeklerin engelli yada downsendromlu ( rabbimin melekleri) doğduğuda çok oldu. Amacım tartışma çıkartmak değil lütfen yanlış anlamayın.

ÇOk geçmiş olsun canım inşallah biran önce geçer ve sağlıkla bebişini kucağına alırsın

Canım çok geçmiş olsun. Stres yapma kese iyi dediyse iyidir inşallah normal adet döngüne göre bugünler adet günlerin mi?

Çok sevindim senin adına inşallah sağlıklı kucağına da alırsın

Canım benim halam hamileyken sanki adet olur gibi aylarca kanamalı devam etmiş, kaç ped dolmuş. Şuanda hamile olduğu o kuzenim benimle yaşıt ve onun da 2 çocuğu var :) çok geçmiş olsun eğer sağlıklı bir gebelikse zaten duracak iğneyle, ilaçla da olsa. Bir genetik hastalığı varsa vücut daha fazla yatırım yapmıyormuş sağlıksız gebelik için

Canım çok geçmiş olsun. Stres yapma kese iyi dediyse iyidir inşallah normal adet döngüne göre bugünler adet günlerin mi?
Çok teşekkür ederim canım Allah kimseye yaşatmasın elden bişey gelmiyor , çaresizce bekliyoruz. Ben pko olduğum için adetlerim düzensiz genelde geç adet görüyorum o yüzden aslında adet günlerime denk geliyo gibi.

Canım adet döngüsü kanamayla devam eden gebeler var iki görümcem de öyle olmuş mesela. Senin de öyledir belki. İçini ferah tutmaya çalış. Gelecekse nasibi varsa hiçbir kanama engel olmaz inşaallah dua et

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Allah kimseyi elvadıyla sınamasın çok zor kaybetme korkusu, heleki tüp bebekle bu kadar zor bulmuşken
Çok iyi anlıyorum seni canım, dinlen ilaçlarında yardımıyla inşallah sağlıkla kavuşacaksın bebişine, öncesinde çok uğraşmışsın inşallah bundan sonrası için herşey sorunsuz çok güzel ilerler

Cok gecmis olsun, cok uzuldum. İnsallah kanamayi durdururlar ve sağlıkla ilerler gebeliğin. İnsallah sağlıklı olarak kucağına alırsın bebisini

Korkma ve uzulme ben de doktordan geldim. Kanama alani var ama onemsemiyo doktor hic. Bebek iyi, gelisimi normalse kafana takma. Benim doktorum cok objektiftir. Ne moral bozar ne de bosa ümit verir. Soyledigi sey cok net "Bu saglikli bir gebelikse kanama da olsa devam edecek, ama degilse bir sekilde gidecek". Boyle dusununce bana da bi rahatlama geliyor. Bence sirf her seferinde soruyorum diye progestron igne verdi bu kez:)

Tabiki doktoruna sonucunu gösterdiğinde kesin başlarlar hemen bnmde annen gibi oldu işte düşük olmadan test yapılmadı üç düşük sonrası yapildi
Canım aynen benimde ucu yoktu Sen normal doğum mu düşünüyorsun ben ilkinde çatı muayenesi plmuştkm mümkün değil demişti doktor denemem normal doğum
Ewt normal istiyorum o duyguyu yaşamak istiorm ben kızımda kendimi hiç hazır hissetmiyordum
Canım benimki heterezıgot merak rtme hamılelıgın boyunca kan sulandırıcı verıyorlar dogum yapınca da verırler. Kan sulandırıcı senın emnıyet sıgortan dıyor brnım doktroum
Ewt kan sulandırıcı kullanıyorum bende hamilelik öncesinden hapına başladım hamile kaldığını öğrendiğim de de igneye
Ewt bnm tekrarlayan düşükler yuzunden yapıldı Allah'tan erken fark edilmiş birde hamile kalıp düşük yapabilirsin buna sukur
Aldım o silikon uçlardan malesef onu da tutmadı kızım üç gün süt gelmeyince hastanede ilk gün biberon aldirip hemşireler mama başlattı e kızımda o oluk oluk akan kolay gelen biberona alıştı sonrasında asla bni kabul etmedi o oluklugu istedi anne sütünü sagipta kaşıkla almadı biberonla aldı

İnşallah benimde kanama bebeğe zarar vermez , insan her an ona zararı olduğunu düşünüyor. Çok zormuş kanamalı gebelikler , psikolojik olarak kaldırması çok zor. Sağlıksızsa zaten kaybedicez illaki , nasibinde sağlıkla doğmak vardır inşallah. Biz elimizden geleni yapıyoruz

Maasallah cnm gozunuz aydin

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. Allah kimseyi elvadıyla sınamasın çok zor kaybetme korkusu, heleki tüp bebekle bu kadar zor bulmuşken

Çok geçmiş olsun yıldız.Benimde arkadaşım gebeliğini kanamalı ama sağlıklı bir şekilde sonlandırdı .Kızı kocaman oldu bile :)
Seninde öyle olacak inşallah .Sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…