2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
evet canım azaldı, yok denecek kadar az hatta. Biraz yorulsam arada bir yoklar...Normal..

Insallah. Ilk.gebeligimde boyle seyler hic yasamadim. Dumduz bir hamilelik gecirmistim. Boyle.seyler olunca geriliyorum.. Insallah her sey yolundadir..yarin acile nasil gidicem ben yasak var.
Bende de geçen hafta lekelenme olmuştu, progestan vs kullanmıyordum. Doktorum başlattı.

Sevindm canım, bir nebze de için rahatlamıştır. Uzan dinlen hiç iş yapma.. işten izin alman çok mantıklı...

Gecmis olsun cnm. Ilac verdi mi? Dinlenmeni soyledi mi?
Uzanmam gerekliymiş bunu söyledi ve evet ilaç verdi .ben de yarın kendi doktoruma randevum var ona göre alacağım . Şuan adet kanaması şeklinde devam ediyor . Ve çamaşırım ıslak yani bir sıvı da geliyor aynı zamanda

Canım bazen kullanılan cihazlar daha ileri teknoloji olabiliyor, görmesi normal. 2,5 cm çok değilmiş, 8cm ile doğuran duydum. Geçen bir forumda da denk gelmiştim, hamilelikte birkaç ay sonra erimişti. İçini ferah tut. Tabi büyümeyi de takip etsin doktorun. bazen hamileyken alınabiliyormuş, akrabamızda olmuştu, çok şükür bebeğine zarar gelmedi... Geçmiş olsun.

Çin takvimini bnde yaptım kız çıktı. Birde japon ve rus takvimi var onlarda da erkek çıktı. Hangisine inanayım
Sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet hiç önemli değil
japon takvimine göre, Bebeğimin Tahmini Cinsiyeti %50 ihtimalle Erkek ve %50 ihtimalle Kız. herhalde yani

Tüp bebek yaptıranlar otomatik olarak 2-3 gün hesaplaması yapamayacak, mecbur 5. ayı beklicez :)

Bende şubata kalabilirim kalp atışını duysaydım hayırlısıyla
Bende daha duymadim cunku cok erken ogrendim adetten once 2 gun sonra daha yeni keseyi gorucem insAllah saglikli gebelikler yasiyoruzdr kalp atisini duysam bende daha ne isterim :) bu arada uygulamada 3-5 subat arasi gosteriyor ama sanirim uygulamar 40 hafta uzerinden hesapliyor ben ilki sezeryan ikincide sezeryan olacak oyuzden ocakta olabilir diye dusunyorum cnku bildgm kadari ile sezeryanda 37.38 haftaya gun veriyorlar ilk gebeligimi bebegin basi buyuk oldgu icin 41 haftada sezryanla dogurdum

Ay ben. Yine ocak annesi olucam insallah Oglakti kizim. Bu da oglak olursa yandim cook inatcilar a dostlar Ama onun disinda uysal, akilli, sakin, mizah anlayisi olqn cocuklar, ben seviyorum
Kardeşim ve Babam oğlak.. Birkere çok zeki bir burç, dünyaya bakış açısı diğer burçlardan çok farklı. Şıp diye öğreniveriyor. En son sözü kendi diyecek illa. İnatçı bir yapısı var, tuttuğunu koparır. Biraz sinirli gibi.. Sohbeti çok güzel, kültür dolu :))

Evet Sezeryan olunca erken alıyorlar bir kaç hafta bende daha kese bile göremedim salı randevum var ama bir hafta daha mı beklesem diye düşünmüyor değilim

benim canım genelde çilek çekiyor
Bende bugün çilek yedim çok severek

Tüp bebek yaptıranlar otomatik olarak 2-3 gün hesaplaması yapamayacak, mecbur 5. ayı beklicez :)
İnsan merak ediyor tabi herkes bekleyecek Hamile olmadan önce kızım olsun çok istiyordum. Ama Öğrendiğimden beri iyi olsun başka bir şey istemiyorum. Kız erkek farketmez.
Allah sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin .

Haydi bakalım bizim kontroller vs de aynı zamana denk gelir haberleşiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…