evet canım azaldı, yok denecek kadar az hatta. Biraz yorulsam arada bir yoklar...Normal..Arkadaşlar size bir sorum olacak, ilk günlerde bebek yerleşirken adet sancısı gibi yerleşme ağrıları oluyor ya benim yok denecek kadar azaldı bu normal mi? İki üç gün sonra kalbini dinlemeye gidicez ama ağrıların neredeyse sıfırlanması beni gerdi acaba ikinci gebelik olduğu için mi azaldı yoksa bir yerden sonra sizde de azaldı mı?
Bana da erkek çıktı acaba neye göre hesapliyor bu çin takvimi ben inanmam böyle şeylere o nerden bilicek kız mı erkek mi saçma geldi bana Allah ne takdir ederse o olurBenim ailemdede cok bakan tutan var bende baktım benimde kız cıktı
Bende de geçen hafta lekelenme olmuştu, progestan vs kullanmıyordum. Doktorum başlattı.Insallah. Ilk.gebeligimde boyle seyler hic yasamadim. Dumduz bir hamilelik gecirmistim. Boyle.seyler olunca geriliyorum.. Insallah her sey yolundadir..yarin acile nasil gidicem ben yasak var.
Sevindm canım, bir nebze de için rahatlamıştır. Uzan dinlen hiç iş yapma.. işten izin alman çok mantıklı...Kızlar çok sağolun çok korktum acile gittim baktı ultrasonla kalbi atıyor mu dedim atıyor dedi düşük belirtisi olabilir bunun da tek çaresi prpgesteron takviyesi dedi zaten iğne vurunuyosun yapcak bişey yok istirahat et dedi işten izin alıcam bir süre yatak istirahati pazrtesi de kendi doktoruma gidicem bakalım o ne dicek akıntı şeklinde gelmişti şimdi yok çok şükür ama kahverengi değil kırmızı görünce şok oldm ağlamamak için zor tutuyom kendimi ona zarar gelmesin diye
Uzanmam gerekliymiş bunu söyledi ve evet ilaç verdi .ben de yarın kendi doktoruma randevum var ona göre alacağım . Şuan adet kanaması şeklinde devam ediyor . Ve çamaşırım ıslak yani bir sıvı da geliyor aynı zamandaGecmis olsun cnm. Ilac verdi mi? Dinlenmeni soyledi mi?
Canım bazen kullanılan cihazlar daha ileri teknoloji olabiliyor, görmesi normal. 2,5 cm çok değilmiş, 8cm ile doğuran duydum. Geçen bir forumda da denk gelmiştim, hamilelikte birkaç ay sonra erimişti. İçini ferah tut. Tabi büyümeyi de takip etsin doktorun. bazen hamileyken alınabiliyormuş, akrabamızda olmuştu, çok şükür bebeğine zarar gelmedi... Geçmiş olsun.Soran, ilgilenen herkese cok tesekkur ederim. Ben de simdi dondum acilden. Cok sukur bebek iyi kalp atisi normal ama doktor cok ilginc bir sey soyledi bana yumurtaliginda kist var 2.5 cm lekelenme ondan geliyor doktorunuz size soylemedi mi dedi! Ben sok!. Bebege bir zarari yokmus kendiliginden erir dedi. Ya nasil oluyor, iki ayri doktora gittim son 3-4 haftadir onlarin gormedigini bu doktor nasil gordi! Bana da gosterdi hatta! Yani anlamiyorum. Sanirim 4. Doktora da gidicem teyit icin bu nasil is anlamadim! Benzer bir sey yasayan varsa paylasirsa tecrubesini sevinirim. Tekrar tesekkur ederim ilgilenenlere herkese. Allah hepimizin bebislerimizi Ocak 2022'mizde kucagimiza almamizi nasib etsin saglik ve huzurla
japon takvimine göre, Bebeğimin Tahmini Cinsiyeti %50 ihtimalle Erkek ve %50 ihtimalle Kız. herhalde yaniÇin takvimini bnde yaptım kız çıktı. Birde japon ve rus takvimi var onlarda da erkek çıktı. Hangisine inanayım
Sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet hiç önemli değil
Onu ben de çok duydum da, nasıl yapılır bilmiyorum..Yaaa olabilir bakalım, şu ramzi teoriside varmış ona baktınızmı, plasentanın yönüne göre cinsiyet tahmin ediyorlar, tutan da çok varmış
Tüp bebek yaptıranlar otomatik olarak 2-3 gün hesaplaması yapamayacak, mecbur 5. ayı beklicez :)Cinsiyeti merak ediyoruz ama ortaya atılan bilimsel olmayan plasenta yönü, Çin takvimi gibi şeylere inanmıyorum. Zaten iki cinsiyet var %50 ihtimal. tuttuğunda aaa ne kadar doğru deniliyor. Oyun için bakılmasında sakınca yok bence de . Ama bilimsel değil.
Sadece yumurtlama döneminden 2-3 gün önce ilişki olduysa kız bebek olma ihtimali daha yüksek. Bu da x kromozomu taşıyan spermlerin, y kromozomu taşıyanlara göre daha uzun süre hayatta kalmasıyla alakalı. Y kromozomu taşıyanlar daha hızlı yumurtlama gününde ya da 1 gün önce ilişki olduğunda erkek olma ihtimali artıyor.
benim canım genelde çilek çekiyorKızlar canınız ne çekiyor ben hamile olduğumu Canım yeşil erik isteyince farkedip test yaptım hayatta sevmem yeşil erik yemem gece rüyamda sabaha kadar yeşil erik yedim uyandım manava koştumBu hafta da çilek istiyor Canım
İştah açtığından dolayı mı Folik asidi kesmek istiyorsun kuzum?Yani inşallah canınız çekmez ama dondurmanın üstüne nutella sürüp yiycem öyle bir iştah öyle bir tatlı isteği var bende doktora bu folik asidi keselim lütfen dedim olmaz diyor
Bende daha duymadim cunku cok erken ogrendim adetten once 2 gun sonra daha yeni keseyi gorucem insAllah saglikli gebelikler yasiyoruzdr kalp atisini duysam bende daha ne isterim :) bu arada uygulamada 3-5 subat arasi gosteriyor ama sanirim uygulamar 40 hafta uzerinden hesapliyor ben ilki sezeryan ikincide sezeryan olacak oyuzden ocakta olabilir diye dusunyorum cnku bildgm kadari ile sezeryanda 37.38 haftaya gun veriyorlar ilk gebeligimi bebegin basi buyuk oldgu icin 41 haftada sezryanla dogurdumBende şubata kalabilirim kalp atışını duysaydım hayırlısıyla
Kardeşim ve Babam oğlak.. Birkere çok zeki bir burç, dünyaya bakış açısı diğer burçlardan çok farklı. Şıp diye öğreniveriyor. En son sözü kendi diyecek illa. İnatçı bir yapısı var, tuttuğunu koparır. Biraz sinirli gibi.. Sohbeti çok güzel, kültür dolu :))Ay ben. Yine ocak annesi olucam insallah Oglakti kizim. Bu da oglak olursa yandim cook inatcilar a dostlarAma onun disinda uysal, akilli, sakin, mizah anlayisi olqn cocuklar, ben seviyorum
Evet Sezeryan olunca erken alıyorlar bir kaç hafta bende daha kese bile göremedim salı randevum var ama bir hafta daha mı beklesem diye düşünmüyor değilimBende daha duymadim cunku cok erken ogrendim adetten once 2 gun sonra daha yeni keseyi gorucem insAllah saglikli gebelikler yasiyoruzdr kalp atisini duysam bende daha ne isterim :) bu arada uygulamada 3-5 subat arasi gosteriyor ama sanirim uygulamar 40 hafta uzerinden hesapliyor ben ilki sezeryan ikincide sezeryan olacak oyuzden ocakta olabilir diye dusunyorum cnku bildgm kadari ile sezeryanda 37.38 haftaya gun veriyorlar ilk gebeligimi bebegin basi buyuk oldgu icin 41 haftada sezryanla dogurdum
Bende daha duymadim cunku cok erken ogrendim adetten once 2 gun sonra daha yeni keseyi gorucem insAllah saglikli gebelikler yasiyoruzdr kalp atisini duysam bende daha ne isterim :) bu arada uygulamada 3-5 subat arasi gosteriyor ama sanirim uygulamar 40 hafta uzerinden hesapliyor ben ilki sezeryan ikincide sezeryan olacak oyuzden ocakta olabilir diye dusunyorum cnku bildgm kadari ile sezeryanda 37.38 haftaya gun veriyorlar ilk gebeligimi bebegin basi buyuk oldgu icin 41 haftada sezryanla dogurd
Bende bugün çilek yedim çok severekbenim canım genelde çilek çekiyor
İnsan merak ediyor tabi herkes bekleyecekTüp bebek yaptıranlar otomatik olarak 2-3 gün hesaplaması yapamayacak, mecbur 5. ayı beklicez :)
Haydi bakalım bizim kontroller vs de aynı zamana denk gelir haberleşirizEvet bayağı yoruyor Allah sağlık versin de gerisi önemli değil bende daha erken istiyordum ama nasip bu zamanaymis
Benim de yükselen burcum kova
Hayır ben duymadım yarın kontrolüm var bakalim
Aynen asermeyi bırak yemek dahi görmek istemiyorum
Aaa neden öyle dediniz benimde yükselen burcum kova
Benimde son regl 16nisan
Benim de aynı gün gece canım işte 16-17 fark etmez aynı günüzBaşladığı tarih mi Canım benim başlangıç günü 17 Nisan
Canım salı günü kese görür müyüm sence bir hafta daha beklesem miBenim de aynı gün gece canım işte 16-17 fark etmez aynı günüz
Görürsün tabi ki canım. Bebeği de görürsün geç döllenme değilse. Ben 26 mayısta hem keseyi hem bebeği gördüm kalp atışlarını da duydum az geliyordu ama oluşmuştu.Canım salı günü kese görür müyüm sence bir hafta daha beklesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?