2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Geçmiş olsun canım Bnm de kanamam olmuştu çok korkmuştum. Dr um iğne verdi. İstirahat ettim kesildi çok şükür Üzülme baZen olabiliyomuş. Dikkat et kendine ve dr unla iletişimde kal.

Kızlar aranızda daha önce ocak ayında doğum yapmış olan var mı :) merak ediyorum oğlak bebekleri nasıldır
Ben oğlak burcuyum annem çok şikayet etmiyor, yalnız kundak yapamamış sıkıntıya gelmezmişim, benim oğlum da ocak doğumlu ama kova burcu, çok gazlı ağlak bi bebekti, inşallah bu uslu olur

Canım çok geçmiş olsun. Tekrarlamaz inşallah. Rabbim sağ salim kavuştursun hepimizi bebişlerimize

MaşaAllah iyi olalımda evimize ilk çocuklarımıza yetebilelim

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Merhaba
Yaş 30
2. Çocuk
Sat 14 Nisan
Benide eklermisiniz

A
Ay yaydan güzel burç mu var
Ben hep yay ya da kova olsun istiyordum ama ikisinin ortası olacak
Kızım yay burcu kıpır kıpır, hiç yerinde durmaz, meraklı, hemen öğrenir
Benim kızım da yay, yerinde duramıyor, konuşkan, cıvıl cıvıl
Kızım tam 39. hafta bitince doğmuştu. Bu da öyle olursa kova olacak, daha erken doğarsa oğlak
Allah sağlık sıhhat versin, tüm burçların olumsuz yönü var.

Kızlar aranızda daha önce ocak ayında doğum yapmış olan var mı :) merak ediyorum oğlak bebekleri nasıldır
Ay ben. Yine ocak annesi olucam insallah Oglakti kizim. Bu da oglak olursa yandim cook inatcilar a dostlar Ama onun disinda uysal, akilli, sakin, mizah anlayisi olqn cocuklar, ben seviyorum

Evet bayağı yoruyor Allah sağlık versin de gerisi önemli değil bende daha erken istiyordum ama nasip bu zamanaymis
amanın ben sezeryan doğum yapacağım ona göre alayım tarihi kova olsun o zamanAnnem kova Burcu benim dünyada en çok sevdiğim insan annem olduğu için kova Burcu çok özel benim için
Benim de yükselen burcum kova
Canım sende kalp atışı duymadın henüz değil mi
Hayır ben duymadım yarın kontrolüm var bakalim
Bulantılar izin vermiyor ki aşerelim biz de.
Aynen asermeyi bırak yemek dahi görmek istemiyorum
Hiç tavsiye etmem yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bana göre
Aaa neden öyle dediniz benimde yükselen burcum kova
Senle aynıyız canım benim de 16-17 nisan gecesi son adet.
Benimde son regl 16nisan

Gecmis olsun cnm. Ilac verdi mi? Dinlenmeni soyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…