2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yani inşallah canınız çekmez ama dondurmanın üstüne nutella sürüp yiycem öyle bir iştah öyle bir tatlı isteği var bende doktora bu folik asidi keselim lütfen dedim olmaz diyor

Kızlar ben hastaneden çıktım çok uzun süre bekledim ve nihayet doktor muayene etti . Ultrasonda karından keseyi göremedi, alttan ultrasona girdim . Kanamam varken hem de . Orada keseyi de gördü , kalp atışı var ama dışarı duyulacak kadar değil dedi .
6+4 ün ben sat a göre ama bugün 6+1 dedi .

bilmeyenler için sabahtan çok kanamam oldu sulu bir şekilde , hastaneye gittim .

Çok geçmis olsun canım çok şukur kalp atışi varmış bebegin seninle rabbim sag salim kucaginada almayi nasip etsin

Çok geçmiş olsun lotus inşallah herşey çok güzel olacak .Kalp atisi yeni yeni oluşuyor olabilir bir kaç gün sonra daha gür duyarsıniz .

Cok gecmis olsun

Merhaba beni de ekler misiniz
Yaş 25
İlk bebek (Nasip olursa)
Tahmini doğum tarihi 28.01.2022

Hayır canım her kanama düşük değil. Bnm de geçen hafta oldu kanamam dr iğne verdi 3 gün tapor alıp istirahat ettim hemen kesildi

Bende anlamadım uyumak istemıyorum artık karnım kasılarak uyanıyorum
bende de oluyor canım süreci ister istemez biliçaltımızda büyütüyoruz belki de ben ona bağlıyorum günlük hayatta rahat gibiyim ama geceleri rüya kasılma bende de oluyor ama ilk günlere göre azaldı kötü olmasada hala eskisinden fazla rüya görüyorum
Bende de aynısı şuan korkma bişey olmuyor perşembe ultrasona girdim tekrar sorun yoktu gün içersinde 3-5 kere oluyordu şuan yok tabi öyle bi kasılma olmuyor
ilk gebeliğimde başını hatırlıyorumda sonrasında sadece bulantımı hatırlıyorum ağrı sızı nasıldı hiç hatırlamıyorum bu da beni korkuttu ama çoğu arkadaş geçti demiş rahatladım baya
İlk başlarda bende de adet ağrılarından bi hayli vardı. Şimdi yok ağrı falan. Ani hareket ettiğimde biraz kasıklarım da düğümlenme hissediyorum o kadar
böyle nadiren bende de oluyor ama bir anda hissizleşince garip oldum :)
Bulantı baş dönmesi halsizlik vs varmı
bulantım az az vardı hala öyle ben ilkiyle çok kıyaslıyorum galiba onda çok bulantım vardı bunda başa çıkabiliyorum garip geliyor baş dönmem yok halsizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…