2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İnş canım

Kizlar Dr kontrolünde kese düzensiz dedi haftaya tekrar gidicem kan sulandırıcı verdi bu 1 hafta nasıl gecicek ağlamamak için zor tutuyorum kendimi

Günaydın güzel anneler nasılsınız
Günaydın canım lekelenmesiz bi sabaha uyandım mutluyum Sen nasılsın
Kizlar Dr kontrolünde kese düzensiz dedi haftaya tekrar gidicem kan sulandırıcı verdi bu 1 hafta nasıl gecicek ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Kese düzensiz ne demek ki canım. Yanlış görme ihtimali yada düzelme ihtimali vardır belki. Dua et stres yapma

Günaydınnn kızlarr bugün çok şükür kesemizi gördük vajinal muayneyle hayırlısıyla 2 hafta sonra kalp atıslarınn duymak icin gidicez şimdi 2 hafta bekleki geçsin zaman :)
Gözünaydın canım. Bnm de kesem dün net şekilde gözüktü. Dr perşembe çağırdı. Cuma yokum dedi. Haftaya kalp atışını duyabiliriz herhalde. Sizi neden 2 hafta sonra çağırdı ki.
Bnm dr um mu aceleci. Kese içinde erken çağırdı göremeyince boşuna stres yapmıştık.

Kese düzensiz ne demek ki canım. Yanlış görme ihtimali yada düzelme ihtimali vardır belki. Dua et stres yapma
Çok şükür iyiyim canım senin için çok mutlu oldum

Günaydınnn kızlarr bugün çok şükür kesemizi gördük vajinal muayneyle hayırlısıyla 2 hafta sonra kalp atıslarınn duymak icin gidicez şimdi 2 hafta bekleki geçsin zaman :)
Hayirli olsun Kese gorundukten sonra garanti olması için 2 hafta sonra çağırıyorlar :) 5 haftalikken keseyi gördük kanamam olunca 6+1de apar topar hastaneye gittiğimizde de şans eseri kalp atışını duyduk bebeğimin

İnşallah düzelir kanamalı alan var dedi ama benim kanamam yok oksapar kan sulandırıcı verdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bu 1 hafta ne yapicam hiç bilmiyorum

Bu durum aynen bende de var ne yesem gaz yapıyor ilk gebeliğimde şişlik nedir bilmedim şimdi daha bu haftadan sabah kalktıgımda karnım şiş...Folik asit deseniz inanılmaz iştah açıyor bende buzdolabını yiyesim geliyor sonumuz hayır olsun:)

İnşallah düzelir kanamalı alan var dedi ama benim kanamam yok oksapar kan sulandırıcı verdi moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bu 1 hafta ne yapicam hiç bilmiyorum
Bnm de lekelenmelerim oluyo acayip moralim bozuluyo. Dr um sakın stres yapma ilaçlarına devam et bişey olmaz dedi. Bişi olmayacaksa biz stres yapıp tetikleriz Allah korusun. Bol bol dua edelim

Bnm de lekelenmelerim oluyo acayip moralim bozuluyo. Dr um sakın stres yapma ilaçlarına devam et bişey olmaz dedi. Bişi olmayacaksa biz stres yapıp tetikleriz Allah korusun. Bol bol dua edelim
Ne yapicagimi hiç bilmiyorum diğerlerinde de önce kese düzensiz diyorlardı mol gebeliklerimde elimizden hiç birşey gelmiyor ya bu çok canımı yakıyor

Ne yapicagimi hiç bilmiyorum diğerlerinde de önce kese düzensiz diyorlardı mol gebeliklerimde elimizden hiç birşey gelmiyor ya bu çok canımı yakıyor
Insallah guzel sonuc alirsin haftaya beklemek ne kadar zor bilmez miyiz. Allah yuzunu guldursun insallah. Sabrin sonu selamet insallah guzel olsun sonu

Benim doktorda tam tersi canım aşırı garantici o yüzdende zaman koyuyo araya galiba hani git gel olmasın diye bakalım hayırlısıyla insallah 2 hafta beklicez mecbur‍♀

Aynen canım çok sağol Evet evet garanti olsun diye 2 hafta sonraya çağırdı bakalım hayırlısıyla imsallah çabucak geçsin 2 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…