• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canım 5.haftada ben de öyleydim. Karnıbahar yeme zaten gaz yapar 😬 Lahana, enginar, brokoli vs. Bunlar hep gaz yapar. Ben de brokoli yemiştim. 2 gün gazdan duramadım çok fenaydım. İnternete gaz yapan yiyecekler diye yaz onlardan uzak dur. Bir de gün içerisinde mutlaka bir tabak da olsa çorba iç. Çorba çok rahatlatıyor.
Aunen valla sorma bilmiyodum öldüm öldüm asla daha yemem yani😂😂 feciydi yani gerçekten bir daha asla 😂

Kızlar bende dün kalp atışını duydum çok şükür Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu 🙏🏻❤️ sata göre baştan beri 3 gün geriden giriyoruz. devlet hastanesi ve özel bir poliklinige gidiyorum tek doktora bağlı kalmamak için. Fakat iki doktorunda direkt söyledikleri ağır bir iş mi yapıyorsun oluyor 1kutu da progestan bitirdim.2.kutumdayim . Çalışıyorum ama masa başında 2kere lekelenme olduğu için acile gittim zaten aşırı korkuyorum bişey olcak diye Doktorlar da sürekli aynı şeyi söyleyince huzursuz oluyorum aslında. Şükür bende mide bulantısı baş dönmesi vs yok sadece aşırı derece uyumak istiyorum sizde de uyku istediği var mı 🙂

Kızlar bende dün kalp atışını duydum çok şükür Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu 🙏🏻❤️ sata göre baştan beri 3 gün geriden giriyoruz. devlet hastanesi ve özel bir poliklinige gidiyorum tek doktora bağlı kalmamak için. Fakat iki doktorunda direkt söyledikleri ağır bir iş mi yapıyorsun oluyor 1kutu da progestan bitirdim.2.kutumdayim . Çalışıyorum ama masa başında 2kere lekelenme olduğu için acile gittim zaten aşırı korkuyorum bişey olcak diye Doktorlar da sürekli aynı şeyi söyleyince huzursuz oluyorum aslında. Şükür bende mide bulantısı baş dönmesi vs yok sadece aşırı derece uyumak istiyorum sizde de uyku istediği var mı 🙂
O uyuma isteği 2-3 gündür bende de var. Tv karşısında bile uykum geliyo gündüz. Dayanamıyorum. Hamileliğimin ilk günlerinde de uyuyamadığım halde sabah erken kalkıyodum.

Bnm de lekelenmelerim oluyo acayip moralim bozuluyo. Dr um sakın stres yapma ilaçlarına devam et bişey olmaz dedi. Bişi olmayacaksa biz stres yapıp tetikleriz Allah korusun. Bol bol dua edelim🙏🏻
Bu haftalarda bende de olmuştu ama geçiyor merak etme .Progestan fitil kullanıyorum çok şükür bir kaç güne geçti .

Akşamları özellikle bel ağrınız oluyor mu
Bel ağrım gün içerisinde de oluyo. Akşam da oluyo ewt. Uzun süre devam etmiyo azcık ayaklarımı uzatıp istirahat ettiğimde geçiyo. Normal ama bel ağrısı.
ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durmuştu. Kalbinin durduğu gün çok aşırı şiddetli belim ağrımıştı. Şiddetli olmasına dikkat etmek lazım.

Bu haftalarda bende de olmuştu ama geçiyor merak etme .Progestan fitil kullanıyorum çok şükür bir kaç güne geçti .
Canım bn aşılama ile hamile kaldım. Aşılamanın yapıldığı günden beri progestan sabah ve gece yatarken vajinal kullanıyorum. Progestanı koyduktan sonra bnim karnım ağrıyo. İlaç kalıntısıyla birlikte lekelenmem oluyo. Dr umda devam et bişi olmaz dedi.

Uyku sorunu bende de var .Acayip bir şey gerçekten karşı koyamıyorum damardan sakinleştirici verilmiş gibi 😂 dün akşam 8 gibi yattım ,eşim kaldırdı ama gözümü açamıyorum fitili almam lazım mecbur tek gözü kapalı umarım doğru yere koymuşumdur fitili 🙈

Dr um bana vitamin, folik asit falan vermedi. Keseyi göremeyince betam da yüksek olunca dış gebelikten şüphelendi sanırım. Kimyasal olamaZ demişti. Keseyi gördük kalp atışından sonra mı verecek acaba. Gebelikten önce 3 ay folibol kullanmıştım ben.

Uyku sorunu bende de var .Acayip bir şey gerçekten karşı koyamıyorum damardan sakinleştirici verilmiş gibi 😂 dün akşam 8 gibi yattım ,eşim kaldırdı ama gözümü açamıyorum fitili almam lazım mecbur tek gözü kapalı umarım doğru yere koymuşumdur fitili 🙈
Ewt insan kendini kaldıramıyo. Artık esnek çalışmada bitti full time çalışıcam. Napıcam bilmiyorum😅

Ewt insan kendini kaldıramıyo. Artık esnek çalışmada bitti full time çalışıcam. Napıcam bilmiyorum😅

Ben bir de hemsireyim 😂😂😂 hata yapmaktan korkuyorum o nedenle sahadan çıktım şimdilik, sağolsun ekibim anlayışlı karşıladı .Yoksa hata yapmaya çok müsait oldum.Konusurken içim uyuyor ilk gebelikte yoktu böyle şeyler 😂umarım bu bidiklar bizi böyle uyutup kendileri de uyur doğduklari zaman 😇

Dr um bana vitamin, folik asit falan vermedi. Keseyi göremeyince betam da yüksek olunca dış gebelikten şüphelendi sanırım. Kimyasal olamaZ demişti. Keseyi gördük kalp atışından sonra mı verecek acaba. Gebelikten önce 3 ay folibol kullanmıştım ben.

Aslında doğrusu öncesinde başlamak ama bende 5.haftalarda başlamıştım geç olmaz merak etme.Her doktorun yaklaşımı farklı oluyor ama doktoruna güven 🤗

Hayirli olsun 💞Uyku hali çok normal çalıştığımız için dinlenme uyuma fırsatımız olmuyor🥲 6.haftada cok yogun kanama ile gittim hastaneye kalp atışını duydum Progestan kullanıyorum bir şikayetim kalmadı cok şükür dikkat edin kendinize 💗

Back