- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 34
Valla bende bazı yiyecekler inanılmaz gaz yapıyo daha 5. Haftadayım ve sislikten ölcem bilmiyorum yaşayan varmı en basiti bugün karnıbahar yedim ve sonrasındw inanılmaz bir şişlik oldu maden suyuda yasak fena biseKızlar merhaba doktor bana hergun badem ceviz haftada 1 balık ye dedi ama ben bulantıdan çok bişey yiyemiyorum ceviz badem balık yemiyorum yani sanki eksik besleniyor gibi hissediyorum sizde nasıl durum
Maden suyu bir şişe icilebiliyor diye biliyordumValla bende bazı yiyecekler inanılmaz gaz yapıyo daha 5. Haftadayım ve sislikten ölcem bilmiyorum yaşayan varmı en basiti bugün karnıbahar yedim ve sonrasındw inanılmaz bir şişlik oldu maden suyuda yasak fena bise
Benim doktorum içme dedi vallaMaden suyu bir şişe icilebiliyor diye biliyordum
Bnm bata 2 gün kala başladı pembemsi lekelenmelerim devam ediyo. Bi 2 gün gelmedi yine devam ediyo. İlginçtir ki işe gittiğim günler hiç bişi gelmiyo. Esnek çalışıyoruz. Evdeyken yattığımda geliyoKızlar merhaba iki gündür hafif kahve rengi akıntı var kan gibi değil bu durumu yaşayan var mı acile gittim düşük gözükmüyor dedi ama ultrasondan bakmadı Kandan baktı sadece korkulacak bi durum var mı acaba bilmiyorum?
Kalp atışını duydum Protestan kullanıyorum kalp atışını duyduğum gün kanama falan gözükmemişti ultrasonda sıkıntı yok demişti sonradan geldi akıntı ben de çalışıyorum yarın evdeyim sürekli yatcam bakalım olcak mıBnm bata 2 gün kala başladı pembemsi lekelenmelerim devam ediyo. Bi 2 gün gelmedi yine devam ediyo. İlginçtir ki işe gittiğim günler hiç bişi gelmiyo. Esnek çalışıyoruz. Evdeyken yattığımda geliyo
Bugün keseyi gördük. Dr um önemli değil ilaç kullanıyosun kafana takma
Evet sadece kese için gitmiştim doktor kalp atışlarını da dinletti bebeği de gördük mercimek kadar dediNe güzel çok şanslısınız
Dr un bişi demedi mi pekiKalp atışını duydum Protestan kullanıyorum kalp atışını duyduğum gün kanama falan gözükmemişti ultrasonda sıkıntı yok demişti sonradan geldi akıntı ben de çalışıyorum yarın evdeyim sürekli yatcam bakalım olcak mı
Aslında 7. Haftada gidilmesi lazım. Beni dr um erken çağırdı betahcg yüksek diye. Keseyi göremedi stres yaptırdı bize. Bi kere gidp hem kese hem kalp atışını görmek en güzeliEvet sadece kese için gitmiştim doktor kalp atışlarını da dinletti bebeği de gördük mercimek kadar dedi
Doktora gittiğimde yoktu sonraki günlerde geldi o yüzden acile gittim yarın arıyım kliniği bakalım ne dicekDr un bişi demedi mi pekiBn daha bugün keseyi gördüm. Haftaya kalp atışı için gidicem. Hep yerleşme kanaması diye içimi rahatlatıyodum ama yerleşme kanaması bu kadar uzun mu sürer bilmem. Bnde progestan kullanıyorum hem de aşılama yapıldığından beridir.
Benimde beta yüksekti ilk gittiğmde başka doktor baktı o kese göremedi hatta direkt hamile değilsin adetin gecikmiş testler yanlış olabilir ben idrar testlerine güvenmiyorum dediAslında 7. Haftada gidilmesi lazım. Beni dr um erken çağırdı betahcg yüksek diye. Keseyi göremedi stres yaptırdı bize. Bi kere gidp hem kese hem kalp atışını görmek en güzelidarısı bizlere canım
Merhaba eşimle bende de kan uyuşmazlığı var .ilk iki gebeliğimde çocuklarımın kan grubu da benim ki gibi negatif olduğu için Rho gam yapılmadım.bu gebeliğimde de doktorum 10. Hafta da indirmek coombs testi bakarız sonucuna göre ilaç başlarız dediMerhaba , bişey sormak istiyorum sizden ben tüpbebek tedavisiyle 4+3 günlük hamileyim. Eşimle kan uyuşmamazlığımız var.Doktor Size Kan uyuşmamazlık iynesini bir tane vurulucak şekildemi yazdı. Bununla ilgili bana bilgi verirmisiniz.
Ben gebelik planlamadan önce dahiliyeye gitmiştim genel kanlarına baktırmak için, ferritin değerim düşün çıkmıştı. Demir ilaçlarının mide bulantısı yaptığını söylemiştim o nedenle feramat diye bir ilaç başladı gebelik başladıktan sonra da devem ettim içmeye hiç bir sorun yaşatmadı. Bulantı kabızlık vb gibiKızlar merhaba benm bugün değerim 3486 çıktı ama kese görünmedi 12 mayısta transferim olmuştu bir de demirim düşük çıktı ama doktor henüz ilaç vermedi çok yoğundu ilgilenmedi resmen ama bacak ağrısından uyuyamıyorum ilaç kullanan var mı demir için kullanıyosanız ne kullanıyosunuz
Benim son bat 6
Bende 6 nisanBenim de 6nisan Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin
Sakın böyle düşünme dünyada hiç balık tüketmeyen kültürler var afrikada hiç beslenemeyen anneler var ama çok şükür hepsi sağlıkla bebeklerini alıyorlar kucaklarınaKızlar merhaba doktor bana hergun badem ceviz haftada 1 balık ye dedi ama ben bulantıdan çok bişey yiyemiyorum ceviz badem balık yemiyorum yani sanki eksik besleniyor gibi hissediyorum sizde nasıl durum
Canım 5.haftada ben de öyleydim. Karnıbahar yeme zaten gaz yaparValla bende bazı yiyecekler inanılmaz gaz yapıyo daha 5. Haftadayım ve sislikten ölcem bilmiyorum yaşayan varmı en basiti bugün karnıbahar yedim ve sonrasındw inanılmaz bir şişlik oldu maden suyuda yasak fena bise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?