• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kuzum.. salı randevum işte :) ama ultrason için birşey demediler. Ben şimdi kliniğim 2 hafta tatile girdi kapalı diye uzaktaki şubeye gidiyorum. 7 Haziradan sonra açılılır. Takipler orada olacak demişlerdi hamile kalırsan. Sanırım bekleyeceğim...
Ederler canım ultrasonda 😊 gerçi oradaki prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama 5. Haftada artık kese görünüyor 😊 bakalım hayırlısı canm benim

Merhaba , bişey sormak istiyorum sizden ben tüpbebek tedavisiyle 4+3 günlük hamileyim. Eşimle kan uyuşmamazlığımız var.Doktor Size Kan uyuşmamazlık iynesini bir tane vurulucak şekildemi yazdı. Bununla ilgili bana bilgi verirmisiniz.
Merhaba canım sayısını söylemedi 28. Haftada olacağını söyledi diye hatırlıyorum ama benim 7. Haftada kese yanında kanamam oldu o yüzden hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdı riske atmamak için

Yarın sabah randevum var ben adete göre hesaplayinca 5+3 çatlatma iğnesi kullandığım zamana göre hesaplayinca 5+1 oluyor kafam karıştı 😅
Bn de aşılama ile hamile kaldım. Hemşire ultrasyona girmek için son adet tarihimi sordu. Dedim aşılama tarihi girilmeyecek mi hayır son adet tarihini baz alıcaz dedi. Bnm de aşılama ile son adet tarihim arası 1 gün değişiklik gösteriyo

Merhaba canım sayısını söylemedi 28. Haftada olacağını söyledi diye hatırlıyorum ama benim 7. Haftada kese yanında kanamam oldu o yüzden hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdı riske atmamak için
Anladım canım, o zaman bir tane olarak vuruldu size. Teşekkür ederim cevabınız için. Rabbim sağlıklı saatli yavrunuzu kucağınıza almağı nasip etsin. Amin🤲

Anladım canım, o zaman bir tane olarak vuruldu size. Teşekkür ederim cevabınız için. Rabbim sağlıklı saatli yavrunuzu kucağınıza almağı nasip etsin. Amin🤲
Pardon unutkanlık çok yapıyor derlerdi inandım gerçektennnn rabbim seninde yavrunu sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❣️

Kızlar bişey merak ediyorum. 8 haftalik bebişlerinizin ultrason görüntüsü nasıldı. Ben 5 haftalıkken gittiğimde sadece keseyi gördük. 8+1 de kalp atışı ve bebişimi gördük. Ama cok net bi şekilde kol ve bacak çıkıntıları görünüyordu. Sanki kollarını açmış sırtını dönmüş yüzüyor gibiydi 😂 benim ilk gebeligim ikizlerdi ve 10 12 haftadan önce ultrasonda hic oyle görünmüyordu. Merak ettim sizlerde nasıldı 8 haftalikken 🥰

merhaba kızlar bugün 6+2 de kesede bebişim oluşmuş onu gördüm kalp atımı için 10 gün sonra tekrar gidicem :) başta tam hamile moduna giremiyordum bişiler ters gidebilir diye ama silüeti oluşmaya başlayınca bir garip oldum inş herşey yolunda gider de bir dahakine randevumuzda kalbini de duyarım :)

Back