- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
Evet canım, burada tüp sistemi de farklıydı, bu da farklı sanırım..Yurtdışındaydın değil mi canım sen?
Orda daha farklı işliyordu sanırım sistem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım, burada tüp sistemi de farklıydı, bu da farklı sanırım..Yurtdışındaydın değil mi canım sen?
Orda daha farklı işliyordu sanırım sistem?
Çok iyimiş :)) Ben zaten ekmek yemiyorum hiç...Bana kahvaltıda verdi 2 adet .Ekmek yerine ama araştırdım bayağı faydalı olduğu yazıyor.
Yok canım benim ki direk göbekten baktı senin dediğin göbekten görünmeyince oluyo galibaGenelde vajinal ultrasondan bakıyorlar diye bili
Hmm.. daha neler öğreneceğim :)))Yok canım benim ki direk göbekten baktı senin dediğin göbekten görünmeyince oluyo galiba
Evet canım bhcg ile doğrudan bağlantılı ama ölçtürmedim onu ben o zaman.Peki beta kaçtı o gün, belli miydi :) Sanırım ikisi arasından bir bağlantı var.
Ederler canım ultrasonda gerçi oradaki prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama 5. Haftada artık kese görünüyor bakalım hayırlısı canm benimKuzum.. salı randevum işte :) ama ultrason için birşey demediler. Ben şimdi kliniğim 2 hafta tatile girdi kapalı diye uzaktaki şubeye gidiyorum. 7 Haziradan sonra açılılır. Takipler orada olacak demişlerdi hamile kalırsan. Sanırım bekleyeceğim...
Yarın sabah randevum var ben adete göre hesaplayinca 5+3 çatlatma iğnesi kullandığım zamana göre hesaplayinca 5+1 oluyor kafam karıştıYa daha onde olan kizlar daha guzel cevaplar bunu ama sanirim daha erken degil mi?
Canim ilk keseni kaç haftada ne zaman gördün beta kaçtı bu aradaKızlar bugün bizde kalp atışını duyduk çok şükür 1 cm çıktı bebiş 7+0 dayız ultrasonda da aynı çıktı darısı tüm görmeyi bekleyen arkadaşlarıma
Kesemi 4+5 görmüştüm. 4+3 deki beta değerim 1274 tü. Bi daha yaptırmamıştım.Canim ilk keseni kaç haftada ne zaman gördün beta kaçtı bu arada
Merhaba canım sayısını söylemedi 28. Haftada olacağını söyledi diye hatırlıyorum ama benim 7. Haftada kese yanında kanamam oldu o yüzden hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdı riske atmamak içinMerhaba , bişey sormak istiyorum sizden ben tüpbebek tedavisiyle 4+3 günlük hamileyim. Eşimle kan uyuşmamazlığımız var.Doktor Size Kan uyuşmamazlık iynesini bir tane vurulucak şekildemi yazdı. Bununla ilgili bana bilgi verirmisiniz.
Bn de aşılama ile hamile kaldım. Hemşire ultrasyona girmek için son adet tarihimi sordu. Dedim aşılama tarihi girilmeyecek mi hayır son adet tarihini baz alıcaz dedi. Bnm de aşılama ile son adet tarihim arası 1 gün değişiklik gösteriyoYarın sabah randevum var ben adete göre hesaplayinca 5+3 çatlatma iğnesi kullandığım zamana göre hesaplayinca 5+1 oluyor kafam karıştı
Anladım canım, o zaman bir tane olarak vuruldu size. Teşekkür ederim cevabınız için. Rabbim sağlıklı saatli yavrunuzu kucağınıza almağı nasip etsin. AminMerhaba canım sayısını söylemedi 28. Haftada olacağını söyledi diye hatırlıyorum ama benim 7. Haftada kese yanında kanamam oldu o yüzden hemen kan uyuşmazlığı iğnesi yaptırdı riske atmamak için
Yaa teşekkür ederim canım hamissen seninde inşallah değilsen hemen gelsin inşallahAnladım canım, o zaman bir tane olarak vuruldu size. Teşekkür ederim cevabınız için. Rabbim sağlıklı saatli yavrunuzu kucağınıza almağı nasip etsin. Amin
Pardon unutkanlık çok yapıyor derlerdi inandım gerçektennnn rabbim seninde yavrunu sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallahAnladım canım, o zaman bir tane olarak vuruldu size. Teşekkür ederim cevabınız için. Rabbim sağlıklı saatli yavrunuzu kucağınıza almağı nasip etsin. Amin
Teşekkür ederim canım Amin İnşallah hepimizin inşallahPardon unutkanlık çok yapıyor derlerdi inandım gerçektennnn rabbim seninde yavrunu sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ne güzel çok şanslısınız5+5te hem keseyi gördük hem kalp atışlarını duyduk biz