Anne babalarımızın böyle bi şey yaptığını ve erkek isterken bizim kız çıktığımızı, asık suratlarını hayal etsene korkunçYa hepimizde öyle. Ben de hep ilk çocugum kız olsun çok isterdim. Ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek hissediyorum kendimi erkeğe o kadar alıştırdım ki şu an kız çıksa daha büyük şok olurumo arkadaşın durumundan sonra da ben de öyle bir anı kalsın istemedim. Ilerde çocuğa o videoları gosterdigimizi düşünsene. Asık suratlarımızı
yine de risk geliyor ya başka bi şey için olsa alırım da şimdi bebek sağlığı direk sonuçta göbüşten kalbe duygusal bir yolAhh göbek kardeşliğiibenimde bu şekilde sadece bir tık daha küçük sanki. Trendyolda güvenilir satıcılardan alabilirsin onun dışında da güvenilir sitelere bakabilirsin canım eminim eczaneye göre daha uygundur. Dermoeczanem, saçhane, kozmela gibi
ben hiç bilmiyorum hatta doktorum sonuç sana gelmicek, 1 hafta sonra bana yaz ben kontrol edicem sistemden dediKızlar selam, ikili test yaptırmıştım şimdilik free beta HCG ve papp-a değerlerim çıkmış. Sanırım daha çıkması gereken başka değerlerde var emin olamadım bu iki değerden anlayan var mı?
İkinci fotoya göre benimki de erkek o zamanCanım ilki 5+5 vajinal buna göre erkekti ama diğeri 6+6 onda tam ortada gibi gelmişti bana o karındandı bide ona göre belirsizdi yani ama kese şekline göre erkektiçin takvimine göre de istisnasız erkekti
Hemen bakayım onada hiç duymadımBende badger almaya karar verdim içerik olarakta tertemiz en çok memnuniyet ondaydı. Onada bir bakın isterseniz.
Son güne kadar yağlanmaya devam edin çatlayanlar son zamanlarda çatlayabiliyormuş ve göbek dışında göğüs ve üst bacaklarada sürmek gerekiyormuş karından çatlamayanlar oralardan çatlamışlar. İnşallah hiç çatlamadan ya da az çatlakla atlatırız bu süreci
İnan şaşırmam erkek patlaması yaşanıyorİkinci fotoya göre benimki de erkek o zaman
evet bizde şuana kadar hep erkek dendiKızlar cinseyetine doktor tahmin yapan yada içine doğan varmı bazıları hissediyorçoğunluğun erkek galiba ustlerde öyle okudum
Ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum ordaki ultrasonlarda pek bu haftada yorum yapmıyorlar 11+3bugun gittiğimde bidahakine yorumlarlar diye düşünüyorumİnan şaşırmam erkek patlaması yaşanıyorne zaman kontroll 11+1 de göründü bizimki. 1 gün ileride çıktı. İlerideyse erkek oluyomuş tezi de onaylandı hepimizde
evet bizde şuana kadar hep erkek dendi11+ lardasınız heralde göründü görünecektir sizinde erkekse eğer
Ay maşallahh aramızda 1 hafta falan var benim de böyle mi olcak acaba haftayaBu da benden karın resmi kızlaar 49 kiloyum,1.62 boyum da ,iç karnım hiç yokmuş demek
Bende 51 le başladım 49 a düştüm.ay canım olanilir çünkü benim de bir haftada birden büyüdüAy maşallahh aramızda 1 hafta falan var benim de böyle mi olcak acaba haftayaben de doktorda dün tartıldığımda 49 çıktım ayakkabılı falan ama. Hala hamile kaldığım kiloma erişemedim
Merhaba bende 2li test yaptırdım ve sonucum büyük ihtimal yarın belli olcak. Sonuçlar çıkınca doktorum bana ulaşcak ona göre konuşacağız siz nerde yaptırdınız doktorunuz sonuç için size ulaşmadı mı?Kızlar selam, ikili test yaptırmıştım şimdilik free beta HCG ve papp-a değerlerim çıkmış. Sanırım daha çıkması gereken başka değerlerde var emin olamadım bu iki değerden anlayan var mı?
Yazmayı unuttumKontrol olmuşsundur bi sıkıntı yok değil mi canım?
Bebeklerin iyi olmasına çok sevindim kanama alanıda bir an önce kaybolup gitsin inşallahYazmayı unuttum
Çok şükür bebekler iyi ama icerde büyük bir kanama alani var yine serum takıldı
Progestan ignelerine devam
Pazartesi kontrole çağırdı dün başlayan baş agrilarimi söylemeyi unuttum
Ya ben güzelim pantolonlarımı ziyan etmiyim diye hiç girişmedim bu işe ama belki giymediklerimi buna çevirebilirim kuzu sağolKızlar pantolon sıkıntısı yaşayanlar ya da yaşayacak olanlar kalıbını sevdiğiniz ama artık kullanmadığınız ya da kullanamayacağımız pantolonlarımızı terziye verip hamile pantolonuna çevirebiliyormuşuz denk gelince sizinlede paylaşmak istedim denemek isteyenler olur belki
canım çok geçmiş olsun tekrardan inşallah kanama alanın da kaybolur bir an önceYazmayı unuttum
Çok şükür bebekler iyi ama icerde büyük bir kanama alani var yine serum takıldı
Progestan ignelerine devam
Pazartesi kontrole çağırdı dün başlayan baş agrilarimi söylemeyi unuttum
yaaa sen 2 tane birden taşıyosun tabii daha büyük olur oyyyy yerim ben onları ikisi napıyo acaba içerdeKızlar benim göbekte 5aylik gibisizinkiler küçük benimkinin yaninda
Sağol canımYa ben güzelim pantolonlarımı ziyan etmiyim diye hiç girişmedim bu işe ama belki giymediklerimi buna çevirebilirim kuzu sağol
canım çok geçmiş olsun tekrardan inşallah kanama alanın da kaybolur bir an önceBebişlerin sağlıklı olmasına da çok sevindimm
yaaa sen 2 tane birden taşıyosun tabii daha büyük olur oyyyy yerim ben onları ikisi napıyo acaba içerde
Amin canımBebeklerin iyi olmasına çok sevindim kanama alanıda bir an önce kaybolup gitsin inşallahBaş ağrıları bu haftalarda artan kan basıncından dolayı yaşanabiliyormuş kendinize türk kahvesi yapın içine limon damlatıp için o şekilde hafifleyebiliyor
Bizde haftaya görüşeceğiz benim doktorum medipolde. Ben bana verilen numarayla online sisteminden bakabiliyorum. Yorumlaması tabiki doktorumda ama belki bilen vardır diye sorayım dedim meraktan:)Merhaba bende 2li test yaptırdım ve sonucum büyük ihtimal yarın belli olcak. Sonuçlar çıkınca doktorum bana ulaşcak ona göre konuşacağız siz nerde yaptırdınız doktorunuz sonuç için size ulaşmadı mı?
Sizin hastane olduğu için görebiliyorsunuz demek kiBizde haftaya görüşeceğiz benim doktorum medipolde. Ben bana verilen numarayla online sisteminden bakabiliyorum. Yorumlaması tabiki doktorumda ama belki bilen vardır diye sorayım dedim meraktan:)
Ay cinsiyet partisini boşver yarın duyarsam kalp atlı partisi yapcam benkızlarrr cinsiyett partisi düşünen var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?