yaa 17. haftadan tatlı yemeye başladım kımıldasın sırf diye şeker hastası olacaktım artık youtubedan sürekli video açıyodum işte anne karnı müzikleri falan 20. haftada şükür başladıı inşş siz daha erken hisssedersiniz cidden allah dileyen herkese versin bebiş paha biçilemezmiş o duygular deneyimli anneler biliyor tabi de bizim gibi ilkler görmemişiz hiç gece uyutmuyor vura vura rahat etsin diye şekilden şekile giriyorum ama 1 gram şikayetle değil yüzde gülümsemeyleHerkes bu sene erkek senesi dedi durdu ben hiç inanmadım ama doğruymuş ay resmen kısmette kaynana olmak varmış bizim daha çok yeni ben tam moda giremedim sizin kadar olunca biz neler düşüncez bakalım ay tekmelerde başladı değil miii oda hamileliğin farklı boyutu şimdiden böyleysek tekmeler başlayınca nasıl oluruz kim bilir
Kesinlikle öyle canım amin inşallah Duruşunu yicek annesi haberi yok o aslında video, video hali daha güzel ayaklarıyla kapatıyor biraz sonra o minicik ayaklar kıpır kıpır hareket ediyor ama kapatmak için geç kaldı herşeyi gördük
takip edicem gelişmeleriniiziii bir gözüm burada hep zatenn sizinle baştan heyecanları yaşıyorum çok güzel çokk