yaa 17. haftadan tatlı yemeye başladım kımıldasın sırf diye şeker hastası olacaktım artık youtubedan sürekli video açıyodum işte anne karnı müzikleri falan 20. haftada şükür başladıı inşş siz daha erken hisssedersiniz cidden allah dileyen herkese versin bebiş paha biçilemezmiş o duygular deneyimli anneler biliyor tabi de bizim gibi ilkler görmemişiz hiçHerkes bu sene erkek senesi dedi durdu ben hiç inanmadım ama doğruymuşay resmen kısmette kaynana olmak varmış bizim daha çok yeni ben tam moda giremedim sizin kadar olunca biz neler düşüncez bakalım ay tekmelerde başladı değil miii oda hamileliğin farklı boyutu şimdiden böyleysek tekmeler başlayınca nasıl oluruz kim bilir
Kesinlikle öyle canım amin inşallahDuruşunu yicek annesi haberi yok o aslında video, video hali daha güzel ayaklarıyla kapatıyor biraz sonra o minicik ayaklar kıpır kıpır hareket ediyor ama kapatmak için geç kaldı herşeyi gördük
benimde karnım çıktı artık ve zayıf olduğum için mi bilmiyorum şaşırtıcı derecede çıktı. sürekli karnımı seviyorum. eşime gösteriyorum. o bişey anlamıyor tabi henüzyaa 17. haftadan tatlı yemeye başladım kımıldasın sırf diye şeker hastası olacaktım artık youtubedan sürekli video açıyodum işte anne karnı müzikleri falan 20. haftada şükür başladıı inşş siz daha erken hisssedersiniz cidden allah dileyen herkese versin bebiş paha biçilemezmiş o duygular deneyimli anneler biliyor tabi de bizim gibi ilkler görmemişiz hiçgece uyutmuyor vura vura rahat etsin diye şekilden şekile giriyorum ama 1 gram şikayetle değil yüzde gülümsemeyle
takip edicem gelişmeleriniiziii bir gözüm burada hep zatenn sizinle baştan heyecanları yaşıyorum çok güzel çokk
50 kiloyum karnım bu halde geçen lariye atmıştımbenimde karnım çıktı artık ve zayıf olduğum için mi bilmiyorum şaşırtıcı derecede çıktı. sürekli karnımı seviyorum. eşime gösteriyorum. o bişey anlamıyor tabi henüzaz büyüyüp hareket etse elimi ordan ayırmıcam sanki.
ya bende kesin böyle bişey olacağım50 kiloyum karnım bu halde geçen lariye atmıştımiç karnın zerresi yokmuş bende de büyüdüyse size tavsiye yağ krem falan kullanın bio oil almıştım ondan memnunumm
biraz da genetik heralde yaya bende kesin böyle bişey olacağımpırt diye çıktı göbek ya. krem kullanıyorum kantoron özlü e vitaminli falan bir krem aldım.yağ olayına üç ay bitince gireym dedim. bio oille herkes çatladım yazmış çok emn olamadım lierac önermişler birde soğuk sıkım 4-5 çeşit yağ alıp karıştırıp kullanmayı planlıyorum. ikisini karıştırıp. henüz araştırıyorum.
bende genetiğe inanıyorum. yok ya şimdiden çatlamaz ama çatlamadan önce kırmızılıklar oluyor sonra çatlıyor diye biliyorum. aman allah korusun çok çatlamayalımbiraz da genetik heralde ya
güreşe gider gibi yağlanıyorum artık doğduktan sonra mı anlarız ne kadar çatladı şimdi gerginlikten falan belli olmaz heralde görünür mü ki akşam bi detaylı inceleyeyim göbeğimi
ya bak göbeğim bunun aynısııı aynısıııTaze göbek fotosuKadindiyorki Z zahrada 11 haftalıkta bu durumdayız geliyorum arkandan zayıf ve kısa boylularda daha çabuk çıkıyomuş göbüş. Ben de gitmişken eczaneye sordum çatlak kremini de lierac alcam sanırım ya riske atmamak için Trendyoldan almicam orjinalliğe güvenemiyorum
Ben de aynısını Z zahrada ya dedim ama nolduu? Üşendimya bak göbeğim bunun aynısııı aynısııızayıf ve kısa olmak burdada işe yaramadı lierac evet evet tartışmasız en iyisi sanırım. bu ayda geçsn kasımda başlarım. bi de iki haftada bir hatıra göbüş fotosu çekilmeye karar verdim. öyle bi anı kalsın istedim :)
bende üşenirim diye en azndan çift sayılı haftalarda yapayım dedm
aynen hala üşeniyorum çekmeyee halaaa hatta hamile defteri aldım işte günlük gibi yazcaktım eşim oğlan çocuğu bu duygudan ne anlasın atar köşeye ağlarsın dedi ondan onu bile bıraktım hevesim kaçtı
Bi azimle başlayıp aralarda salarım belkiaynen hala üşeniyorum çekmeyee halaaa hatta hamile defteri aldım işte günlük gibi yazcaktım eşim oğlan çocuğu bu duygudan ne anlasın atar köşeye ağlarsın dedi ondan onu bile bıraktım hevesim kaçtıerkek kardeşime soruyorum annem sana verse böyle günlük sevinir miydin diye duygusuz davar o ne be diye dalga geçiyor
Ya hepimizde öyle. Ben de hep ilk çocugum kız olsun çok isterdim. Ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek hissediyorum kendimi erkeğe o kadar alıştırdım ki şu an kız çıksa daha büyük şok olurumEn korktuğum şeytövbe yarabbim evladın kızı erkeği olmaz tabiki önce sağlıklı olması hepimizin tek dileği ama ben hep ilki kız olsun 2. Erkek, ne güzel ablalık yapar düşüncesindeydim kendim de abla olduğum için bu çocuğa bakmak manasında ablalık değil daha duygusal yaklaşım sadece. Ama şimdi birden erkek balon patlayınca bi şok olurdum yalan değil biraz da o yüzden vazgeçtim rezil olmayayım
Yaaatövbeler olsun o durumada düşmek istemezdim. Evladın kızı erkeği olmaz tabiki herkesin gönlünden illa ki birşey geçiyor ama olmadı diye de yüzümüzün düşmesi üzülmek bilmiyorum aynı durumda olsam doğacak bebeğimize haksızlık oldu diye çok üzülürdüm neyse ki böyle şeylere kalkışmadık
Oo ismi de hazırayy erkek annelerii bana da sarılınnnbu yıl erkek senesi gerçekten bizim grupta da çoğunluk erkekk
ben ama ilk duydum ağladım yalan yok üzüldüm yani kıza aşırı aşırı odaklanmışım meğer 2-3 saate geçti şokum gerçi ara ara hala geliyor şok ama oğluş varmış kısmetimizdeee kaynana olcazzzz şimdiden başladım oğlumu nasıl evlendircem demeyeben eşime böyle konuştukça uraz bey tekmeliyo içerden sus der gibi ajksdhakj
3 haftadır yediğiniz tatlılar dinlettiğiniz müzikler bir anda işe yaradı heralde şimdiden minik yaramazlıklar anneyi gece uyutmamalar falanyaa 17. haftadan tatlı yemeye başladım kımıldasın sırf diye şeker hastası olacaktım artık youtubedan sürekli video açıyodum işte anne karnı müzikleri falan 20. haftada şükür başladıı inşş siz daha erken hisssedersiniz cidden allah dileyen herkese versin bebiş paha biçilemezmiş o duygular deneyimli anneler biliyor tabi de bizim gibi ilkler görmemişiz hiçgece uyutmuyor vura vura rahat etsin diye şekilden şekile giriyorum ama 1 gram şikayetle değil yüzde gülümsemeyle
takip edicem gelişmeleriniiziii bir gözüm burada hep zatenn sizinle baştan heyecanları yaşıyorum çok güzel çokk
Bende badger almaya karar verdim içerik olarakta tertemiz en çok memnuniyet ondaydı. Onada bir bakın isterseniz.ya bende kesin böyle bişey olacağımpırt diye çıktı göbek ya. krem kullanıyorum kantoron özlü e vitaminli falan bir krem aldım.yağ olayına üç ay bitince gireym dedim. bio oille herkes çatladım yazmış çok emn olamadım lierac önermişler birde soğuk sıkım 4-5 çeşit yağ alıp karıştırıp kullanmayı planlıyorum. ikisini karıştırıp. henüz araştırıyorum.
Son güne kadar yağlanmaya devam edin çatlayanlar son zamanlarda çatlayabiliyormuş ve göbek dışında göğüs ve üst bacaklarada sürmek gerekiyormuş karından çatlamayanlar oralardan çatlamışlar. İnşallah hiç çatlamadan ya da az çatlakla atlatırız bu sürecibiraz da genetik heralde ya
güreşe gider gibi yağlanıyorum artık doğduktan sonra mı anlarız ne kadar çatladı şimdi gerginlikten falan belli olmaz heralde görünür mü ki akşam bi detaylı inceleyeyim göbeğimi
Ahh göbek kardeşliğiiTaze göbek fotosuKadindiyorki Z zahrada 11 haftalıkta bu durumdayız geliyorum arkandan zayıf ve kısa boylularda daha çabuk çıkıyomuş göbüş. Ben de gitmişken eczaneye sordum çatlak kremini de lierac alcam sanırım ya riske atmamak için Trendyoldan almicam orjinalliğe güvenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?