Anne babalarımızın böyle bi şey yaptığını ve erkek isterken bizim kız çıktığımızı, asık suratlarını hayal etsene korkunç neyse iyi ki böyle aksiyonlara girmemişiz givenmiyorumdaYa hepimizde öyle. Ben de hep ilk çocugum kız olsun çok isterdim. Ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek hissediyorum kendimi erkeğe o kadar alıştırdım ki şu an kız çıksa daha büyük şok olurum o arkadaşın durumundan sonra da ben de öyle bir anı kalsın istemedim. Ilerde çocuğa o videoları gosterdigimizi düşünsene. Asık suratlarımızı
yine de risk geliyor ya başka bi şey için olsa alırım da şimdi bebek sağlığı direk sonuçta göbüşten kalbe duygusal bir yol kıyamıyorumAhh göbek kardeşliğii benimde bu şekilde sadece bir tık daha küçük sanki. Trendyolda güvenilir satıcılardan alabilirsin onun dışında da güvenilir sitelere bakabilirsin canım eminim eczaneye göre daha uygundur. Dermoeczanem, saçhane, kozmela gibi
ben hiç bilmiyorum hatta doktorum sonuç sana gelmicek, 1 hafta sonra bana yaz ben kontrol edicem sistemden dedi doktorunuza yazın bence hemennn inşallah güzel sonuçlarınızı bekliyoruzKızlar selam, ikili test yaptırmıştım şimdilik free beta HCG ve papp-a değerlerim çıkmış. Sanırım daha çıkması gereken başka değerlerde var emin olamadım bu iki değerden anlayan var mı?