• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Biz karavan tatili çok seviyoruz😋 bizde söz verdik kırkı çıkmadan karavanla tatile çıkacağız.☺️ Bakalım hayalperestçemi olacak🤪
Ay 40ı çıkmadan tatile çıkmak bilmiyorum çok iddaalı bence😅 ama inşallah gerçekleştirmek kısmet olur kuzu🥰
Biz ağustos sonu eylül başı gideriz rahat olur diye düşündük ama anneme kalsa o zaman bile mümkün değil😅

Ay 40ı çıkmadan tatile çıkmak bilmiyorum çok iddaalı bence😅 ama inşallah gerçekleştirmek kısmet olur kuzu🥰
Biz ağustos sonu eylül başı gideriz rahat olur diye düşündük ama anneme kalsa o zaman bile mümkün değil😅
Biz o zamanlar taşınma modunda olacak gibiyiz😃 yetişirse eğer. Oooo annelere sorsan bizi topa koyarlar nereye gitceksiniz diye ama hava güzel olursa biz durmayız☺️ İnş sağlık sorunları olmaz bebelerimizin🥰

Ben de o zamanlarda düşünüyorum eşime de hayalpereset bi düşünce gibi geliyo 😂 çünkü hep etraff 💆🏻‍♀️ Çocuklarını soğuk diye dışarı çıkarmayanlar falan filan konuşunca, hele ki anneler uufff onlara kalsa full evde oturuş kat kat giydiriş 😅 en azından birbirimizden cesaret alıp gideriz ya 🙋🏻‍♀️

Kozlar ben bi kontrole gittim başıma gelmeyen kalmadı. Doktor nst ve idrar testi istedi. Nstde kalp atışlarında düşüklük çıktı yavrumun bir daha nstye soktu onda da düşüklük çıktı yat diye tutturdu. Eşim yeter artık her gittiğin doktor yatırmaya çalışıyor dedi istemedi.

Bende öyle yavrum yemekten snra meyve fln yiyorm genelde hem ferah iyi geliyor. Tatlıyıda üç gibi ara öğün olarak tüketiyorm😆
Yemekten sonra maden suyundan hariç hiçbir şey tüketemiyorum karnım davul gibi oluyor geriliyor ama yemeğimi iyi yiyorum 😅

Kozlar ben bi kontrole gittim başıma gelmeyen kalmadı. Doktor nst ve idrar testi istedi. Nstde kalp atışlarında düşüklük çıktı yavrumun bir daha nstye soktu onda da düşüklük çıktı yat diye tutturdu. Eşim yeter artık her gittiğin doktor yatırmaya çalışıyor dedi istemedi.
Çok geçmiş olsun. Şuan nasılsınız eve mi döndünüz? Doktorunuz başka bir şey söylemedi mi?

Yemekten sonra maden suyundan hariç hiçbir şey tüketemiyorum karnım davul gibi oluyor geriliyor ama yemeğimi iyi yiyorum 😅
Benm bazen maden suyuna bile yerim olmuyor🥲 akşamları felç.gündüz bi tık daha iyi.
ooy geçmiş olsun belirtiniz neydi gittnz doktora.

Canım geçmiş olsun ne dedi başka doktor neden olurmuş? Eşinde de iyi cesaret varmış ben asla kıpırdayamazdım heralde🥺

Biz o zamanlar taşınma modunda olacak gibiyiz😃 yetişirse eğer. Oooo annelere sorsan bizi topa koyarlar nereye gitceksiniz diye ama hava güzel olursa biz durmayız☺️ İnş sağlık sorunları olmaz bebelerimizin🥰

Bence bu yaz tatil için en mantıklısı💃
Seneye ayaklanacak bıdıklar peşlerinde gezerken tatil matil daha zor. böyle pusette yatarken ve sadece anne sütüyle herşey daha kolay bence😍

Geçmiş olsun ,doktorun yatman gerekiyor dediyse eşin neden fikir beyan ediyor ki ,böyle bir sorumluluk ağır olur.Her defasında farklı bir doktora falan mi gidiyorsun ,panik olmak cok iyi bir sey degil ama doktora da kulak vermek iyi olur ,Allah korusun

Kızlar ben bu yaz tatili aklımdan bile geçirmiyorum.Sizleri cesur kalbinizden öpüyorum ve şunu da gördüm ki cesur olanlar ,mutlu olmaya niyeti olanların gerçekten işleri rast gidiyor🥰 eşlerinizi de sizleri de tebrik ederim,neden olmasın ki, ben istesem bile eşim beni bin tane senaryo ile vazgecirir

Kızlar sizin de beliniz ağrıyor mu hele sırt üstü yatınca ağrıyor ağırlık biniyor heralde

Kızlar ben bu yaz tatili aklımdan bile geçirmiyorum.Sizleri cesur kalbinizden öpüyorum ve şunu da gördüm ki cesur olanlar ,mutlu olmaya niyeti olanların gerçekten işleri rast gidiyor🥰 eşlerinizi de sizleri de tebrik ederim,neden olmasın ki, ben istesem bile eşim beni bin tane senaryo ile vazgecirir
Benm eşimde pinpirikli bi anne olmayacaksın dmi diye sürekli bana yeminler ettiriyor😅 o benden rahat. Ben bi tık daha kontrolcüyüm. Ama tatil neden olmasın ya. Bence birşey olmaz

Ben de o zamanlarda düşünüyorum eşime de hayalpereset bi düşünce gibi geliyo 😂 çünkü hep etraff 💆🏻‍♀️ Çocuklarını soğuk diye dışarı çıkarmayanlar falan filan konuşunca, hele ki anneler uufff onlara kalsa full evde oturuş kat kat giydiriş 😅 en azından birbirimizden cesaret alıp gideriz ya 🙋🏻‍♀️
Eşim dünden razı çok hevesli valla😅 gerçi benim eşim bebek bakmanın zorluğundan habersiz başına gelcekleri bilmiyor🥲🥲 sadece normalde biz çadır, kamp tatillerini çok seviyoruz. Eşim bu sene otel tatiline çok hevesli bakalım kısmet olcak mı☺️ Hatta balayı otelimize gideriz diyor🥲
Mayıs bebekleri doğumdan sonra mayıs bebekleri tatilde olcak😅😅 ay içim kıpır kıpır oluyor allahımmm minicik canlarını yicemm ben onlarınn🥰🥰

Son düzenleme:
Bence bu yaz tatil için en mantıklısı💃
Seneye ayaklanacak bıdıklar peşlerinde gezerken tatil matil daha zor. böyle pusette yatarken ve sadece anne sütüyle herşey daha kolay bence😍
Saçmalamayın diyen herkese bunu anlatmaya çalışıyorum işte😅
Koyduğumuz yerde kalcaklar en azından🥲
Yaz sonu çoktaann bakım ve doyurma işlerine alışmış oluruz diye düşünüyorum😌 inşallah sağlıkla görelim o günleri🐣

Benm eşimde pinpirikli bi anne olmayacaksın dmi diye sürekli bana yeminler ettiriyor😅 o benden rahat. Ben bi tık daha kontrolcüyüm. Ama tatil neden olmasın ya. Bence birşey olmaz
Bence de neden olmasın ki ,böyle düşünen çiftlerin her isi daha kolay ilerliyor

Eşim dünden razı çok hevesli valla😅 gerçi benim eşim bebek bakmanın zorluğundan habersiz başına gelcekleri bilmiyor🥲🥲 sadece normalde biz çadır, kamp tatillerini çok seviyoruz. Eşim bu sene otel tatiline çok hevesli bakalım kısmet olcak mı☺️ Hatta balayı otelimize gideriz diyor🥲
Mayıs bebekleri doğumdan sonra mayıs bebekleri tatilde olcak😅😅 ay içim kıpır kıpır oluyor allahımmm minicik canları yicemm ben onlarınn🥰🥰
Ah bacim otel fiyatlarina baktiniz mi 😅😅

Hamileliğin son 3 ayında bu ilaçlardan kullanan var mı kızlar?
Vitamin uzmanı önerdi ama doktor pek uygun bulmadı arada kaldım
Ben pregnacare kullaniyorum multivit. Olarak. Omega 3 olarak efa 1200 kullaniyorum. Drum verdi bunlari bana

Mayıs bebekleri doğumdan sonra mayıs bebekleri tatilde olcak😅😅 ay içim kıpır kıpır oluyor allahımmm minicik canlarını yicemm ben onlarınn🥰🥰
Biz bi kere bebekli tatile gittik hiç hastalanmayan çocuğun orda hastalanacağı tuttu 😂 eşimin gözüne hep o sahne geliyor heralde ama ben bi koç burcu olarak bu işi halledicem 😂 zaten kesinlikle olmaz demiyor da çekimser biraz, o iş bende 😂😂
Ayy balayı oteline gitmek çok romantik bi hareket 😢

Back