• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Hepsinin etiketlerini kesmek bile çok zevkli 😂 ama hiç sandığımız kadar az eşya yok ve de makine ciddi ciddi doluyor 😅 ütüleme işini sonraya bırakıcaz dolap kapaklarımız takılamadı henüz malzeme eksiği vardı 😂 en azından biraz dinlene dinlene hallolur. Sizde başlayınn her hazırlığımız tam olsun ❤️

Ben onları zaten kullanıyodum kendim için ama yine de bebişin deterjanıyla yıkıyorum canım. Hem de ufak çanta gibi olanlara çorap eldiven falan onları koydum yıkarken kaçmasın diye

İnşallah kuzucuuum 😍
Vallahi ben uyarimi yaptim size az gozukuyo az dgl dedim 😂 ama kurutma makinaniz vaarmis o baya iyi olmstur hele utu 1 saatlik is dedi annem 5 saatini aldi 😂 carsaflar kundaklar muslinler bendede epeyce fazla onlar bebek arabasinin kilifina kadar yikadik vallahi canmz cikti herbirinize kolayliklar diliyorm

Vallahi ben uyarimi yaptim size az gozukuyo az dgl dedim 😂 ama kurutma makinaniz vaarmis o baya iyi olmstur hele utu 1 saatlik is dedi annem 5 saatini aldi 😂 carsaflar kundaklar muslinler bendede epeyce fazla onlar bebek arabasinin kilifina kadar yikadik vallahi canmz cikti herbirinize kolayliklar diliyorm
Ayy evett bende de her şeyi yıkama takıntısı var normalde de öyleyim bebiş söz konusu olunca iyicee 😅 elimden gelse dolapları yıkarım 😅 şimdilik yıkama kısmı annemin yardımıyla sonra da ütülemeye geçeriz ama hepsi aynı anda çok zor zamana yayıcam 😂

Ya arkadaşlar çikolatayı siparis vermiştim 3d onay girerken acaba erken mi dedim iptal ettim.Hastane icin haci seriften yaptıracağım, burada arkadaşlara dağıtmak için.Ama pleksili kendi yapacağım cikolataları memlekete götüreceğim, Haziran ortasında ancak oğlum karne alınca gidecegiz memlekete inşallah sağlıkla. Ama bir taraftan da düşününce sanki cikolatacılarda yemişcilerde o cikolatalar kim bilir ne kadar bekliyor ben direkt cikolata üreticisinden alacağım, taze ve sağlıklı olsun diye .Sizce erken mi olur ,bir taraftan da her sey hazir olsun istiyorum ,kapi süsünün çiçeğini falan da silikonu açınca yapıştırırım dedim ama bilemedim⁹

Kızlar bebik kıyafetlerini bebek programında mı yıkadınız? Kaç derecede yıkanması gerekir acaba?🙇🏻‍♀️
Canım kiyafetler temiz diye sadece hijyen icin kisa programda yüksek olmayan ısıda yıkadım, maksat üretim aşamasında ki toz ve kirden arınsın ,üstüne ütüyü de yapinca icim rahat etti.Yoksa uzun programda yıpranır dedim daha hic giymeden

Kızlar bebik kıyafetlerini bebek programında mı yıkadınız? Kaç derecede yıkanması gerekir acaba?🙇🏻‍♀️
Hassas programda yıkadım canım yüksek ısı değil, bi de sıkmasını 600 de yaptım kırışmasın diye yeterli geldi. Her türlü ütülenecek tabiki o açıdan değil😂 hem kurutma mak ısısı hem ütü mikrop falan kalmaz diye düşünüyorum

Geçmiş olsun ,doktorun yatman gerekiyor dediyse eşin neden fikir beyan ediyor ki ,böyle bir sorumluluk ağır olur.Her defasında farklı bir doktora falan mi gidiyorsun ,panik olmak cok iyi bir sey degil ama doktora da kulak vermek iyi olur ,Allah korusun
Çünkü doktor her gittiğimde başka bir problem çıkarıyor geçen de uyluk kemiği Kısa dedi

Ayy evett bende de her şeyi yıkama takıntısı var normalde de öyleyim bebiş söz konusu olunca iyicee 😅 elimden gelse dolapları yıkarım 😅 şimdilik yıkama kısmı annemin yardımıyla sonra da ütülemeye geçeriz ama hepsi aynı anda çok zor zamana yayıcam 😂
Aynen oyle yapin ben 2 gunde herseyi yikayip kurutacam diye topal kaldim cok vajina agrim oldu sonrada kendime sinir oldum bende herseyi yikayip hazir edip hurclamistm sonra annemle utuledik yine carsaflarla uzerlerini orterek dolaplara kaldirdik rahatladim ama bittigi icin cok kafama takiliyordu oldu bitti sukur dogsunlarda giydirelim guzel guzel 😊😊

Ya arkadaşlar çikolatayı siparis vermiştim 3d onay girerken acaba erken mi dedim iptal ettim.Hastane icin haci seriften yaptıracağım, burada arkadaşlara dağıtmak için.Ama pleksili kendi yapacağım cikolataları memlekete götüreceğim, Haziran ortasında ancak oğlum karne alınca gidecegiz memlekete inşallah sağlıkla. Ama bir taraftan da düşününce sanki cikolatacılarda yemişcilerde o cikolatalar kim bilir ne kadar bekliyor ben direkt cikolata üreticisinden alacağım, taze ve sağlıklı olsun diye .Sizce erken mi olur ,bir taraftan da her sey hazir olsun istiyorum ,kapi süsünün çiçeğini falan da silikonu açınca yapıştırırım dedim ama bilemedim⁹
Ayy bilemedimki arkadasim 1.5 2 ay kala yaptirmisti temmuzdu dogumu cikolatalarin uzerinde beyazliklar olmustu isirinca dagaliyodu bayatlamis gibiydi o sebeple ben korktum ama ne marka aldi hic bilgim yok kalitelimiydi adi miydi bilemiyorum haci serif olunca belki bisey olmaz ama durabilirsiniz birazdaha ya son 1 ay kala olsa bisey olmaz heralde bozulursa falan uzulursunuz sonra yada nekadar dayanir diye bi sorun ne diyecekler bakalm bizede fikir olur hem :)

Bence erken değil canım ne olur ne olmaz al gitsin bir eksik daha tamamlanmış olur.
Çikolataların açılmadan 1 yıl tazeliğini koruduğunu okumuştum bir yerde.
Eğer içine sinmiyorsa alacağın yere sor onlar daha iyi bilir.

Çünkü doktor her gittiğimde başka bir problem çıkarıyor geçen de uyluk kemiği Kısa dedi
Bunlari ayni doktormu soyluyor perinatolog falan mi burda bahsetmistim bebegimin bagarsaginda parlaklik vardi 16.haftada baslamisti perinatolog her gttgmzde bizi alt ust ediyordu bidahada ugramadim sapasaglam cocuga demedigini birakmamisti nipt testleri yaptirdik ettik adam baska baska seyler buluyordu exper gibi baktm stres oluyorm kafama takiyorm bdha gitmedim ona garanti olsun diye baska bi doktordanda gorus alin bakalim o ne diyecek

Biz de bu yaz bir aksilik olmazsa tatil mutlaka istiyoruz ağustos gibi otel tatili planladık ama o ay olmazsa bile eylül ekim gibi Abant olabilir dedik doğa tatili yaparız en kötü ama sağlık sorunu engel olmadıkça gerçekten çocuğu hayatımıza adapte edip devam etmek gerekiyor çevremde çok güzel örnekler var onlara bakıp feyz alacağım bizi bir heyecan basıyor bebişli hayatı düşündükçe off😂😂 N Neess Kadindiyorki Kadindiyorki
L Larissa
İki sene önce eylül sonu abanttaydık ve akşamları şömine yakmıştık kuzum🙈 soğuk oluyor eylülde abant. Bilgin olsun😅 ya bebiişli hayat bazen benmde gözümde büyüyor bazen ya sen götürürsün diye motive ediyorm kendimi😆 hem korkuyorm hem çok hryecanlıyım😅🥲 göz yaşım pıt. Bal ağızlım gelsinde bi ben onu❤️❤️❤️

Cnm hacı şerif çok kısa bir sürede teslim ediyor en azndan nisan başı siprş edeblrsn. Hiç bir sorun olmaz.

Cnm hacı şerif çok kısa bir sürede teslim ediyor en azndan nisan başı siprş edeblrsn. Hiç bir sorun olmaz.
Evet hacı serifte sıkıntı yok canim ,genelde aynı gün kargoya veriyor ,benim sıkıntı kendi yapacağım çikolatalar 😅

Kızlaarr hastaneden geldim bizim bebiş yine yüzünü göstermedi doktorum çok uğraştı ama yandan bir poz alabildik köfte dudak olmuş maşallah 😍 kilosu 1209 boyu 37 cm olmuş çok şükür her şey yolunda dedi doktor 🐣 şimdi 1 ay daha bekleme zamanı şafak saymaya devam 😂

Kızlaarr hastaneden geldim bizim bebiş yine yüzünü göstermedi doktorum çok uğraştı ama yandan bir poz alabildik köfte dudak olmuş maşallah 😍 kilosu 1209 boyu 37 cm olmuş çok şükür her şey yolunda dedi doktor 🐣 şimdi 1 ay daha bekleme zamanı şafak saymaya devam 😂
Ooyy maşallah tontişimizee😍😍
Bebişlerin parça parça gözüktüğü ultrason fotoğraflarını birleştirme fikri çık aklımdan😅 ancak öyle tam yüzlerini görebilcez sanırım kuzucum🥰
Sen direk 2 haftada 1e düşceksin o zaman🥲 olsun son kez sabret 1 ay sonra artık sıklaşıyoor😍😍

Back