• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Oyşş o beni kesmez bana daha ağır şeyler lazım 😂 ama kahvaltıda iyi gider doğru diyosun 😂😂

Yaaaa alemsin 😂 hepimiz fıstık gibiyiz ya aman ❤️❤️

Hamurişi kırmızı çizgimiz dokunmayın bize 😂😂

49 ile başladığım bu yolculuğa 57,2 ile devam ediyorum bende kuzucum 😂 bana da göbek var bi şey yok diyolar ama sanki sırtım belim falan bi kalınlaştı ben farkediyorum ama göze çok çarpmıyo heralde 😂
Ay bende onu sorcaktım N Neess e, ama heralde bulantısı vardı ya onun kaynağını anlamak için diye düşündüm. Çünkü demir ilacını falan da kesti ya 🤔 ben de yiyorum bolca 🤔
Ay bel mi kaldı ki🥲 benim de sırtım, üst kollarım omuzlarım falan bir etlendi sanki😅 bence kışın gebeliğin avantajları kalınlaşan yerler hiçç belli olmuyor😂
Ama yazında hamiş olmak isterdim. Tişört falan giydiğimde çok şeker oluyor sadece göbiş😍 bir de yazlık tiril tiril elbiseler giymek ne güzel olurdu🥲

Hamileliğin son 3 ayında bu ilaçlardan kullanan var mı kızlar?
Vitamin uzmanı önerdi ama doktor pek uygun bulmadı arada kaldım

Eklentiler

• IMG_20220301_213108.jpg
    IMG_20220301_213108.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20220301_213039.jpg
    IMG_20220301_213039.jpg
    112 KB · Görüntüleme: 31
Aynen hatta sabah çıktığım için kimse olmayan yerlerde maskemi de indiriyorum,şöyle bir nefes çekiyorum içime, çok şükür diyorum
Ay maskeyle yürümek gerçekten eziyet🥺 ben genelde eşim işten geldiğinde akşamüstü eşimle çıkıyorum her yer insan dolu oluyor mecbur maskeyle yürüyorum inanılmaz yorucu oluyor.
Ama bi haftasonu deniz kenarında yürüyüş yaptık şahaneydi🥰

Vitamin uzmanı mı,o nedir?

Oyşş o beni kesmez bana daha ağır şeyler lazım 😂 ama kahvaltıda iyi gider doğru diyosun 😂😂

Yaaaa alemsin 😂 hepimiz fıstık gibiyiz ya aman ❤️❤️

Hamurişi kırmızı çizgimiz dokunmayın bize 😂😂

49 ile başladığım bu yolculuğa 57,2 ile devam ediyorum bende kuzucum 😂 bana da göbek var bi şey yok diyolar ama sanki sırtım belim falan bi kalınlaştı ben farkediyorum ama göze çok çarpmıyo heralde 😂
Ay bende onu sorcaktım N Neess e, ama heralde bulantısı vardı ya onun kaynağını anlamak için diye düşündüm. Çünkü demir ilacını falan da kesti ya 🤔 ben de yiyorum bolca 🤔
Kuzucum benim bulantılarım ilaca rağmen arttığı için doktorum tüketme dedi. Yağlı oldukları için bulantıyı tetikleme etkileri olabilirmiş. Etkisi olcak mı diye deneyeceğiz bakalım☺️
Sen ye tabii ki tontişe yarasınn🥰

Bende 54le başlamıştım şuan 62yim😅 bana çok geliyor ama aynı şeyleri ben de duyuyorum. Hiç doğuma 2 ay kalmış gibi durmuyorsun diyorlar🥲
Evet bana da gayet normal geliyor aldığım kilolar ç, bel ağrısı da yaşamaya başladım vücut alışık değil bu kadar kiloya ama işte insanların her durumda söyleyecek lafları var 😅 bu arada yarın 10'da randevum var oğluşumu görmeyeli 1 ay oldu, gerçi gittiğimde de görüyor sayılmam ama olsun, artık bu kontroller sıklaşsa keşke zaman geçmiyor böyle 😅🐣

Evet bana da gayet normal geliyor aldığım kilolar ç, bel ağrısı da yaşamaya başladım vücut alışık değil bu kadar kiloya ama işte insanların her durumda söyleyecek lafları var 😅 bu arada yarın 10'da randevum var oğluşumu görmeyeli 1 ay oldu, gerçi gittiğimde de görüyor sayılmam ama olsun, artık bu kontroller sıklaşsa keşke zaman geçmiyor böyle 😅🐣
Yaaa😍😍 olsun biz yavruşları görebilme ihtimalinide çok sevdik😂😂 güzel haberlerle gel inşallah canım.
Bence artık sende 3 haftada 1e düşebilirsin bakalım doktor ne diyecek☺️

Doktorunuz uygun bulmadıysa kullanmayın bence. Doktorunuza sorun onun önerdiği şeyleri kullanın.

Ben magnimore plus kullaniyorum. 60lisini 214e aliyorum eczaneden. Ve gunde 4 tane kullandigim icin 2 haftada bitiyo 🤦‍♀️ digerlerine neden olmaz demis acaba valla benim drum bunu verdi gayet oluyor 😅
Bende ilk gebelikten kaynakli preeaklampsi riski var emilimleri farklı gibisinden bi laf etti belkide o sebeple bunu yazmistir simdi aklima geldi ondan digerleri olmaz demis olabilir dye dusundum

Benim hem şeffaf su gibi hem de sarı renkte kuzum🥺 birden geldiyse geçiyor evet ama çok değil çamaşırımda oluyor en çok.
Canım akıntı normal ama peynir kesiği gbiyse yeşilimsiyse ve kotu kokuyorsa enfeksiyondur bnmde akintim oluyor beyaz veya bazen sarimsi 2 gun onceki kontrolde idrar kültüürü verdim degerlerime bakildi yok enfeksiyon falan bnde acaba enfeksiyonmu var dye dusunuyordm gebeliktenmis

Bende 4 aldım sanıyordum dün doktor kontrolünde 3,5 oldğnu öğrendim. Aldıysamda verdim sanrm. Son aylarda alınır diyenler kesinlikle anne almıyor bence tamamen bebeğin aldğı. Çnkü mide sürekli baskı altında ne kadar yiyeblrizki.
Vallaha bi salsam oylede bi yirim ki guya kendimizi tutuyoruz 14 kiloyu buldum 😂

Vallaha bi salsam oylede bi yirim ki guya kendimizi tutuyoruz 14 kiloyu buldum 😂
Gerçektenmi ya ben herkes benm gibidir sanıyorm🙈🙈 ben yiyemiyorm öyle tıka basa bebişle midem bir sıkışıyor. Karnım sertleşiyor geriliyor acıyor. Yediklerm ağzıma geliyor. Bi sağa yuvarlanıyorum bi sola yuvarlanıyorum. Patates çuvalı gibi. Hatta yediklerm bi de ağır yemeklerse bulantı başlıyor. Bazen canım öyle çekiyorki kendimi tutamayıp çok yiyorum sonrası tam bir perişanlık😃😃😃 insanın başına ne geliyorsa boğazından geliyor🤪 ben şimdiden böyleysem son ayları tahmn bile edemiyorum.🙄

Eskiden hastalıklar, ameliyatlar ah ah yazık, ilac az ,anestezi yok .Benim doğumum da annemin acıdan sesi gitmiş, konuşamamış.Hastanede doğdum ama anneyi nazlayan ilgilenen kimmiş ki.Anneme kıyafet sormuşlar sesi çıkmıyormuş ,konuşamamış bir de kızmışlar ,kız oldu diye mi konuşmuyorsun diye.Annem kız olduğumu orda öğrenmiş.

Ayy kıyamam ya gerçekten ne kadar şanssızlar allah nasıl bi güç vermiş de üstesinden gelmişler
O zamanda yaşamak istemezdim hiç
Bizim çocuklarda bizim zamanı beğenmicekler kesin ozamana kadar erkekler doğurur mu acaba🤣

Merhabalar ben de şuan adet ağrısı gibi şiddetli bel ağrısı içindeyim 39+4üm gittikçe artması gün içinde mi oluyor daha uzun evrede mi

Benim suyum gelmesinin ardından 1 2 saate hafif sancı başladı ve ortalama 5 6 saate kadar aralıkları sıklaşarak şiddeti arttı. Doğum sancısıysa başladı mı kesilmez yani artık. Sıklaşır ve şiddetlenir ama bu saatler içinde oluyor. Süre tabiii herkesin farklı olabilir sancıya göre açılma da kişiden kişiye değiliyor çünkü.

Ay bel mi kaldı ki🥲 benim de sırtım, üst kollarım omuzlarım falan bir etlendi sanki😅 bence kışın gebeliğin avantajları kalınlaşan yerler hiçç belli olmuyor😂
Ama yazında hamiş olmak isterdim. Tişört falan giydiğimde çok şeker oluyor sadece göbiş😍 bir de yazlık tiril tiril elbiseler giymek ne güzel olurdu🥲

Ya içimde yaradır şu yaz hamilesi olamamak
İki çocuğumda da kışa geldim aynı dönem. Şöyle bi bikini mayo giyiverseydim göbüşümle ahh ah😅 Gerçi yaz hamileliğide ayrı zor arkadaşlarımdan biliyorum sıcaktan yerdeki fayanslara yapışıyodu yazık😂

Gerçektenmi ya ben herkes benm gibidir sanıyorm🙈🙈 ben yiyemiyorm öyle tıka basa bebişle midem bir sıkışıyor. Karnım sertleşiyor geriliyor acıyor. Yediklerm ağzıma geliyor. Bi sağa yuvarlanıyorum bi sola yuvarlanıyorum. Patates çuvalı gibi. Hatta yediklerm bi de ağır yemeklerse bulantı başlıyor. Bazen canım öyle çekiyorki kendimi tutamayıp çok yiyorum sonrası tam bir perişanlık😃😃😃 insanın başına ne geliyorsa boğazından geliyor🤪 ben şimdiden böyleysem son ayları tahmn bile edemiyorum.🙄

Aslında benimde porsiyonlarım aynı hemen doyuyorum şaşırıyorlar ne yedinki diye. Fazlası dokunuyor gerçekten yanma başldı bide geri geliyor sanki her yediğim🥺
Ama sonra acıkıyorum hemen işte ve aşırı tatlıya düştüm gece bile uyanıp tatlıları gömüyorum🙄
Börek mantı simit ah hep hamur yine iyiyiz buna ramen tospa gibi olmadık çok şükür🤪

Aslında benimde porsiyonlarım aynı hemen doyuyorum şaşırıyorlar ne yedinki diye. Fazlası dokunuyor gerçekten yanma başldı bide geri geliyor sanki her yediğim🥺
Ama sonra acıkıyorum hemen işte ve aşırı tatlıya düştüm gece bile uyanıp tatlıları gömüyorum🙄
Börek mantı simit ah hep hamur yine iyiyiz buna ramen tospa gibi olmadık çok şükür🤪
Evet evet bendede aynı durum🙈 bende hemen acıkıyorum snra gelsin ara öğünlerde tatlılar. 🙄🥰🙈🙈

Ayy kıyamam ya gerçekten ne kadar şanssızlar allah nasıl bi güç vermiş de üstesinden gelmişler
Bizim çocuklarda bizim zamanı beğenmicekler kesin ozamana kadar erkekler doğurur mu acaba🤣

Benim suyum gelmesinin ardından 1 2 saate hafif sancı başladı ve ortalama 5 6 saate kadar aralıkları sıklaşarak şiddeti arttı. Doğum sancısıysa başladı mı kesilmez yani artık. Sıklaşır ve şiddetlenir ama bu saatler içinde oluyor. Süre tabiii herkesin farklı olabilir sancıya göre açılma da kişiden kişiye değiliyor çünkü.

İki çocuğumda da kışa geldim aynı dönem. Şöyle bi bikini mayo giyiverseydim göbüşümle ahh ah😅 Gerçi yaz hamileliğide ayrı zor arkadaşlarımdan biliyorum sıcaktan yerdeki fayanslara yapışıyodu yazık😂
Kötü yanları da var tabii özellikle son zamanları ve doğumu temmuz, ağustosa denk gelenler aman Allah yardımcıları olsun😅 hava sıcak ama gazdan dolayı giyinmen gerekiyor, giyinmesen gazla başın dertte çok zor🥲

Tabiiii ben de yüzeysel düşününce isterdim yaz hamileliği şöyle bi mayo üzerinden pareo falan oh 😂 ama derinlemesine düşününce, normalde yatılmıyo sıcaktan hamileyken yatağı kaldırıp atardık heralde 😢 ay bi de kolumuz bacağımız katlansa terliyo yazın, hamilelikte x2 of kabus allahım. Bi tek tatlı konusunda iyi olurdu heralde insanın canı sıcakta tatlı istemez ahahagasg en güzel bizim zamanınız amaaan 🤪

Ayy o son aylar her mevsimde ayrı zor vallahi haklısınız😆
Hamileliği bilmemde Doğum olarak kesinlikle bizim ayımız şahane nisan mayıs okdar güzelki yaza bebek toparlanıyor mis gibi 20 günlüktü kızım pusete atıp heryere gidiyoduk üşüdü esti derdi yok çocugu lahana gibi giydirmek yok bi bady tamam, at denize yüzsün😬
çok şükür🙏🧿

Ayy o son aylar her mevsimde ayrı zor vallahi haklısınız😆
Hamileliği bilmemde Doğum olarak kesinlikle bizim ayımız şahane nisan mayıs okdar güzelki yaza bebek toparlanıyor mis gibi 20 günlüktü kızım pusete atıp heryere gidiyoduk üşüdü esti derdi yok çocugu lahana gibi giydirmek yok bi bady tamam, at denize yüzsün😬
çok şükür🙏🧿
Dün eşimle dışarda yemek yedik yerken de konuştuk 2-3 ay sonra yavrumuzla birlikte dışarılarda yemek yiyebilcek miyiz bakalım diye😅 inşallah çabucak alışırız birbirimize de sık sık atarız kendimizi sokaklara😌

Dün eşimle dışarda yemek yedik yerken de konuştuk 2-3 ay sonra yavrumuzla birlikte dışarılarda yemek yiyebilcek miyiz bakalım diye😅 inşallah çabucak alışırız birbirimize de sık sık atarız kendimizi sokaklara😌
Biz karavan tatili çok seviyoruz😋 bizde söz verdik kırkı çıkmadan karavanla tatile çıkacağız.☺️ Bakalım hayalperestçemi olacak🤪

Back