Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi masrafları doğumu bilmem nesi derkenAh bacim otel fiyatlarina baktiniz mi![]()
Oy kuzum bende bi haftadır niyetliyim bir türlü elim varmadı haftaya kaldı. Nasıl gidiyor? Gelecekten bilgiİlk posta baby kıyafetleri yıkandı kızlar, kurutmaya attım şimdi o kadarrrr minikki hepsi çok fena duygulandım3 makinede anca biticek ve bunların içinde hastane çıkışı nevresim falan yok. Galiba hiç kolay bi iş değil
![]()
Yüklü miktarda bende yiyemiyorum bi anda sulu yemek vs cok yiyemiyorm rahatsiz oluyo insan tabi mide yukari ciktigi icin gaz sislik vs ama ufak ve kalorili seyleri gomerim yani kendimi tutmasam az hacim bol kalori tarzinda onu demek istemistimGerçektenmi ya ben herkes benm gibidir sanıyormben yiyemiyorm öyle tıka basa bebişle midem bir sıkışıyor. Karnım sertleşiyor geriliyor acıyor. Yediklerm ağzıma geliyor. Bi sağa yuvarlanıyorum bi sola yuvarlanıyorum. Patates çuvalı gibi. Hatta yediklerm bi de ağır yemeklerse bulantı başlıyor. Bazen canım öyle çekiyorki kendimi tutamayıp çok yiyorum sonrası tam bir perişanlık
insanın başına ne geliyorsa boğazından geliyor
ben şimdiden böyleysem son ayları tahmn bile edemiyorum.
![]()
Ay her şeyin fiyatına baka baka bir hal olduk tatile de bakmayalım ne yapalımm hakettik bunuAh bacim otel fiyatlarina baktiniz mi![]()
Aman saglik olsun be derdimiz bu olsun veririz allahn iznyleBen de iki hafta önce gittiğimde 10 kilo almıştım toplam![]()
YaaaaBiz bi kere bebekli tatile gittik hiç hastalanmayan çocuğun orda hastalanacağı tuttueşimin gözüne hep o sahne geliyor heralde ama ben bi koç burcu olarak bu işi halledicem
zaten kesinlikle olmaz demiyor da çekimser biraz, o iş bende
Ayy balayı oteline gitmek çok romantik bi hareket![]()
Aaiiyyyİlk posta baby kıyafetleri yıkandı kızlar, kurutmaya attım şimdi o kadarrrr minikki hepsi çok fena duygulandım3 makinede anca biticek ve bunların içinde hastane çıkışı nevresim falan yok. Galiba hiç kolay bi iş değil
![]()
Ben hastane çantası için valiz organizeri aldım da hurç gibi onları da yıkamamız gerekir mi bebişin kıyafetleri koyulacak yaİlk posta baby kıyafetleri yıkandı kızlar, kurutmaya attım şimdi o kadarrrr minikki hepsi çok fena duygulandım3 makinede anca biticek ve bunların içinde hastane çıkışı nevresim falan yok. Galiba hiç kolay bi iş değil
![]()
Hepsinin etiketlerini kesmek bile çok zevkliOy kuzum bende bi haftadır niyetliyim bir türlü elim varmadı haftaya kaldı. Nasıl gidiyor? Gelecekten bilgi![]()
Ben onları zaten kullanıyodum kendim için ama yine de bebişin deterjanıyla yıkıyorum canım. Hem de ufak çanta gibi olanlara çorap eldiven falan onları koydum yıkarken kaçmasın diyeBen hastane çantası için valiz organizeri aldım da hurç gibi onları da yıkamamız gerekir mi bebişin kıyafetleri koyulacak ya
İnşallah kuzucuuumAaiiyyyminik kıyafetlerinin içinde de görmek nasip olsun inşallah kuzucum
![]()
Bizim de öyle olsun sağlıklı olsunlar yeterki götürürüz ileriki zamanlarda tatillere inşallahVallahi masrafları doğumu bilmem nesi derkençocuğa tatil yüzü göstercek para kalmamış olablr
benm çocuğumda ailemizin en parasız dönemine denk geldi vallahi
tam ev yaptırırken.
Ben de internet alacaklarımı aldım biraz da gezerek alırım diye bıraktım Denizli’ye gideceğim haftasonu son alışverişler için ondan sonra yapacağım hemen yıkama işini içim hiç rahat değil hiçbir şeyim hazır değilmiş gibi geliyorİlk posta baby kıyafetleri yıkandı kızlar, kurutmaya attım şimdi o kadarrrr minikki hepsi çok fena duygulandım3 makinede anca biticek ve bunların içinde hastane çıkışı nevresim falan yok. Galiba hiç kolay bi iş değil
![]()
Kuzum haftasonu yağış var sonraki haftaya ertele istersenBen de internet alacaklarımı aldım biraz da gezerek alırım diye bıraktım Denizli’ye gideceğim haftasonu son alışverişler için ondan sonra yapacağım hemen yıkama işini içim hiç rahat değil hiçbir şeyim hazır değilmiş gibi geliyor![]()
Hadi yaa bir an önce halledip içimi rahatlatmak istiyorumKuzum haftasonu yağış var sonraki haftaya ertele istersen![]()
Ayy gidelim gidelimmm tatillerde buluşalım hatta offff içim daha bi kıpır kıpır oldu şimdiBiz de bu yaz bir aksilik olmazsa tatil mutlaka istiyoruz ağustos gibi otel tatili planladık ama o ay olmazsa bile eylül ekim gibi Abant olabilir dedik doğa tatili yaparız en kötü ama sağlık sorunu engel olmadıkça gerçekten çocuğu hayatımıza adapte edip devam etmek gerekiyor çevremde çok güzel örnekler var onlara bakıp feyz alacağım bizi bir heyecan basıyor bebişli hayatı düşündükçe offN Neess
Kadindiyorki
L Larissa
İlk posta baby kıyafetleri yıkandı kızlar, kurutmaya attım şimdi o kadarrrr minikki hepsi çok fena duygulandım3 makinede anca biticek ve bunların içinde hastane çıkışı nevresim falan yok. Galiba hiç kolay bi iş değil
![]()
Sağol canıım katlaması bile çok zevkliydiAiiy harikaaa kolay gelsin canımmmbende biran önce yapmak istiyorum
bgn battaniye alt açma müslin falan büyük parçalar onları attım. Minnak minnakları da haftaya yapıcam inşallah
Kurutmada hangi programı seçtin?? Kısa program var bende acaba küçültme falan yaparmı ki bazen atletler kısalıyor![]()
Ben 30 derecede yarım saatlik programda yıkadım, sadece deterjan kullandım. Yumuşatıcı kullanmadımKızlar bebik kıyafetlerini bebek programında mı yıkadınız? Kaç derecede yıkanması gerekir acaba?![]()