2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bebişin suyu olmadıktan sonra gerisinin hiç önemi yok bence canım hiç takma. Enfeksiyon falan da yoksa muhtemelen akıntıdır o da normalmişş
Yaaaa yağıztoşuum maşallahh adının hakkını veriyor hem boy hem kilo maşallah kuzuya ay bakalım dönücek mii çok heyecanlıı bende de mantardan dolayı arttı kesin su gibi akıntı ama bebişin suyu olmadığı için rahatım biraz bakalım tamamen ne zaman azalıcak

Maşallahhh paşanın boyuna kilosuna Bunların inadı ne olacak yaa yüz görümlüğü istiyorlar resmen yumurcaklarr

Ateşim 37.4 ama ben yanıyorum için için, normalde hastanede sadece pijama kullanmayı düşünüyordum ama şu an ateşimin verdiği yetki ile kendime gecelik bakıyorum ama bir ay önce 150 lira olan gecelik 300 ü geçmiş, maşallah yani.Normalde gecelik giyebilen bir insan da değilim, yazın da şort giyerim ama bakalım. Ya benim atesim düşer, ya kartın ateşi yükselir

Yaaaa nerdeyse iki kilo olmuş ya insan şaşcak maşallah nazar değmesn yüzünü göstermemek mayıs bebelerinin genel özelliği sanrm
Ay minik insan taneleri kocaman oluyorlar artıkk yerleri daralınca bir umut gösterirler belki bir umut

Sağol canım aslında boyu bi ara haftasından geriden geliyordu önce haftasına uyumlu oldu şimdi de biraz öne geçmiş sağlıklı olsunlar da en önemlisi o
Az da olsa gösteriyor bizim ki evett belki yeri daraldıkça senin minnoşta annesine sürpriz yapar gösterir

Ay ne güzel gayett uygun anlaşmış olmana sevindim canım. Darısı başıma

2 kilolara geldik artık teyzemizz kocaman oldular allahımmm
Bebeklerin %95i genelde dönüyormuş içimden bir ses yağıztoş yaramazlık peşine düşüp %5lik kısımda makat geliş gelebilir diyor ama inşallah döneer

Benim bebek de ters duruyor doktor daha zamanı var döner dedi ama eşimde makat gelişliymiş daha sonra kardeşi de makat gelişliymiş kayınvalidemin normal doğum yapmaması gerekiyormuş ama o zaman tabi bilinmemiş şimdi benim kuzu da benzer babasına diye korkuyorum

Maaşallah yakışıklıma
nasılda büyümüş yaaa
Doğum pozisyonuna Döner inşallah annesi

yaaa maşallaahh pompiş pompiş yanaklar

Arkadaslar, bacakların gövde ile birleştiği çizgi noktalar çok acıyor ya

Ama ben bunu yerimnm maşallah canım her şey çok iyi çok şükür.

Kızlar ayaklarında bacaklarında geceleri özellikle ödem hisseden şişlik hisseden varmı? Benim ayak bileklerim hep şişiyo ayaklarım geceleri ya, ama cok şükür tansıyonum hep düşükk..tansıyon yukselmediği sürece sorun olmuyo bizim için doktorum dedi nasıl atabilirm ben bu ödemi?

Ay biz de makat geliş yok gelişleri bile mi benziyormuş allahımm
Bebeğin dönmesi için hareketler varmış baktık dönmüyor mecbur onları deneyeceğiz artık ne yapalımm

Ay biz de makat geliş yok gelişleri bile mi benziyormuş allahımm
Bebeğin dönmesi için hareketler varmış baktık dönmüyor mecbur onları deneyeceğiz artık ne yapalımm
Evet ben de okuyunca şaşırdım bazı doktorlar döndürebiliyormuş ben de öyle okudum ama ben bebeğime bir şey olacak diye korkarım ya kendi kendine dönerse dönsün dönmezse artık sezeryan yapacak bir şey yok

Yok doktor döndürmüyor bizim yaptığımız hareketler döndürebiliyormuş müdahaleden ben de korkarım canım.
Biz güzel düşünelim güzel olsun yavruşlarımız döncek inşallah

Bugün gözümü bulantıyla açtım kocaman bir gün geçti, yine bulantıyla kapatacağım
Süt içmedim. Demir ilacınıda içmeden yatacağım.
Bakalım sabah nasıl uyanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…