• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Benim bu dediğiniz şey aylardır oluyor gidiyorum doktora bakıyor bebeğin suyu normal diyor enfeksiyon olabilir diyor idrar kültürü istiyor kültür negatif çıkıyor aylardır bu rutin bende böyle ilerliyor sabah kalkıyorum sırılsıklamım ya da gün içinde koku ve kaşıntım da olmuyor çoğu zaman mantar veya enfeksiyona yorayım ama gidip geliyorum bir şey çıkmıyor
Bebişin suyu olmadıktan sonra gerisinin hiç önemi yok bence canım hiç takma. Enfeksiyon falan da yoksa muhtemelen akıntıdır o da normalmişş
Merhaba teyzoşlar🐣
Yine asla tam yüzümü göstermedim👻

Her şey yolundaymış kızlar. Oğluşum 1800 gr, 43.87 cm olmuş🥰
Suyun normal dedi.
Akıntı için L Larissa kuzum kaşıntı ve koku var mı diye sordu. Yok dediğim için normal buldu ama idrar kültürü verdim yine de bir bakalım dedi🤷🏻‍♀️
Su gibi olmasının sebebi mantar olabilir dedi. Bulantı için bu haftalarda olmaması lazım, yediklerine dikkat et, haşlama, sebze ağırlıklı beslen, yağlı ve baharatlı şeyler tüketmemeye çalış dedi. Kuruyemişlerden fındık, fıstık, ceviz bunları çok tüketme dedi. Bir süre süt içmeyeceğim.
Kan testleri istedi sonuçlar için görüşene kadar demir ilacını içme dedi.
Kan testi sonuçlarım yarın, idrar kültürü 3 gün içinde çıkıyormuş.
Artık 2 hafta da 1 gideceğim. 35.haftadan itibaren nst bakılıyormuş.
Yaramaz oğluşum kafa yukarda popo aşağıda duruyor. Bugün hep aşağılara vurmasından belliydi zaten😅 37.haftaya kadar zamanı var dönebilir dedi.
37.haftada çatı muayenesi yapıyormuş sanırım ona göre doğum şeklini belirleriz dedi.

Aklımda bunlar kaldı kızlar. Şimdilik bizden haberler böyle😌
Yaaaa yağıztoşuum maşallahh adının hakkını veriyor 🥺 hem boy hem kilo maşallah kuzuya ay bakalım dönücek mii çok heyecanlıı 😍😍 bende de mantardan dolayı arttı kesin su gibi akıntı ama bebişin suyu olmadığı için rahatım biraz bakalım tamamen ne zaman azalıcak 😒

Merhaba teyzoşlar🐣

Suyun normal dedi.
Akıntı için L Larissa kuzum kaşıntı ve koku var mı diye sordu. Yok dediğim için normal buldu ama idrar kültürü verdim yine de bir bakalım dedi🤷🏻‍♀️
Su gibi olmasının sebebi mantar olabilir dedi. Bulantı için bu haftalarda olmaması lazım, yediklerine dikkat et, haşlama, sebze ağırlıklı beslen, yağlı ve baharatlı şeyler tüketmemeye çalış dedi. Kuruyemişlerden fındık, fıstık, ceviz bunları çok tüketme dedi. Bir süre süt içmeyeceğim.
Yaramaz oğluşum kafa yukarda popo aşağıda duruyor. Bugün hep aşağılara vurmasından belliydi zaten😅 37.haftaya kadar zamanı var dönebilir dedi.
37.haftada çatı muayenesi yapıyormuş sanırım ona göre doğum şeklini belirleriz dedi.

Maşallahhh paşanın boyuna kilosuna🧿 Bunların inadı ne olacak yaa yüz görümlüğü istiyorlar resmen yumurcaklarr🤗

Ateşim 37.4 ama ben yanıyorum için için, normalde hastanede sadece pijama kullanmayı düşünüyordum ama şu an ateşimin verdiği yetki ile kendime gecelik bakıyorum ama bir ay önce 150 lira olan gecelik 300 ü geçmiş, maşallah yani.Normalde gecelik giyebilen bir insan da değilim, yazın da şort giyerim ama bakalım. Ya benim atesim düşer, ya kartın ateşi yükselir😀

Yaaaa nerdeyse iki kilo olmuş ya insan şaşcak😆 maşallah nazar değmesn🧿 yüzünü göstermemek mayıs bebelerinin genel özelliği sanrm🙄
Ay minik insan taneleri kocaman oluyorlar artıkk😍😍 yerleri daralınca bir umut gösterirler belki bir umut😒

Maşallah yagiztosa😍vallahi annesi oğlun biraz boylu poslu olacak gibi😉 1 ay sonra nstler cati muayeneleri falan konuşulacak çok heyecanlii🙈🙈 bu arada az da olsa yüzünü göstermiş yandan falan bende oda yok hep sırtı dönük şekilde oluyor ☹️
Sağol canım🥰 aslında boyu bi ara haftasından geriden geliyordu önce haftasına uyumlu oldu şimdi de biraz öne geçmiş😅 sağlıklı olsunlar da en önemlisi o😍
Az da olsa gösteriyor bizim ki evett belki yeri daraldıkça senin minnoşta annesine sürpriz yapar gösterir😌

Kızlaaar doula/ doğum koçu düşünenler merak edenler için görüştüm hatta anlaştım detaylar şöyle; doğum önces 6 saatlik doğumdan önce yapılması gerekenler, doğum anında yapılması gerekeenler, doğum sonrası yapılması gerekenler(yıkama, emzirme vs) temel bilgilendirme eğitimi yapıyormuş ev ziyaretiyle eşli. Bu 600 tl. Sonrasında sancım var hastaneye gidiyorm dediğin anda o da çıkıyormuş hastaneden buluşuyormussunuz. sancı anı doğum anı ilk emzirme vs hepsinde yanındaymış hiç bir yere gitmiyormuş. En son ben iyiyim gideblrsn dediğinde ayrılıyormuş. İlk hafta banyosu ve masajı için ziyarete geliyormuş, emzirme sıkıntı varsa onları görüşüyormuş. 40 güne kadarda online takibi devam ediyormuş. Bu da 1000 tlymiş. Sonrasında ekstra istersen yda hergün gel dersen bunları ekstra ücretlendiriyormuş. Bilgiler bu şekilde☺️🥰🤷🏼🤰🏼
Ay ne güzel gayett uygun😍😍 anlaşmış olmana sevindim canım. Darısı başıma🥲

Bebişin suyu olmadıktan sonra gerisinin hiç önemi yok bence canım hiç takma. Enfeksiyon falan da yoksa muhtemelen akıntıdır o da normalmişş

Yaaaa yağıztoşuum maşallahh adının hakkını veriyor 🥺 hem boy hem kilo maşallah kuzuya ay bakalım dönücek mii çok heyecanlıı 😍😍 bende de mantardan dolayı arttı kesin su gibi akıntı ama bebişin suyu olmadığı için rahatım biraz bakalım tamamen ne zaman azalıcak 😒
2 kilolara geldik artık teyzemizz🥺🥺 kocaman oldular allahımmm😍😍😍
Bebeklerin %95i genelde dönüyormuş içimden bir ses yağıztoş yaramazlık peşine düşüp %5lik kısımda makat geliş gelebilir diyor ama🥲🥲🥲 inşallah döneer🙄🙄

2 kilolara geldik artık teyzemizz🥺🥺 kocaman oldular allahımmm😍😍😍
Bebeklerin %95i genelde dönüyormuş içimden bir ses yağıztoş yaramazlık peşine düşüp %5lik kısımda makat geliş gelebilir diyor ama🥲🥲🥲 inşallah döneer🙄🙄
Benim bebek de ters duruyor doktor daha zamanı var döner dedi ama eşimde makat gelişliymiş daha sonra kardeşi de makat gelişliymiş kayınvalidemin normal doğum yapmaması gerekiyormuş ama o zaman tabi bilinmemiş şimdi benim kuzu da benzer babasına diye korkuyorum 😄

Merhaba teyzoşlar🐣

Suyun normal dedi.

Maaşallah yakışıklıma 🥰
nasılda büyümüş yaaa🥺🧿
Doğum pozisyonuna Döner inşallah annesi☺️

Merhaba teyzoşlar🐣

Suyun normal dedi.

yaaa maşallaahh😍😍 pompiş pompiş yanaklar🧡

Arkadaslar, bacakların gövde ile birleştiği çizgi noktalar çok acıyor ya🥲

Merhaba teyzoşlar🐣

Suyun normal dedi.

Ama ben bunu yerimnm 🥰🥰🥰 maşallah canım her şey çok iyi çok şükür.

Kızlar ayaklarında bacaklarında geceleri özellikle ödem hisseden şişlik hisseden varmı? Benim ayak bileklerim hep şişiyo ayaklarım geceleri ya, ama cok şükür tansıyonum hep düşükk..tansıyon yukselmediği sürece sorun olmuyo bizim için doktorum dedi nasıl atabilirm ben bu ödemi?

Benim bebek de ters duruyor doktor daha zamanı var döner dedi ama eşimde makat gelişliymiş daha sonra kardeşi de makat gelişliymiş kayınvalidemin normal doğum yapmaması gerekiyormuş ama o zaman tabi bilinmemiş şimdi benim kuzu da benzer babasına diye korkuyorum 😄
Ay biz de makat geliş yok gelişleri bile mi benziyormuş allahımm😅😅
Bebeğin dönmesi için hareketler varmış baktık dönmüyor mecbur onları deneyeceğiz artık ne yapalımm🥲🥲

Ay biz de makat geliş yok gelişleri bile mi benziyormuş allahımm😅😅
Bebeğin dönmesi için hareketler varmış baktık dönmüyor mecbur onları deneyeceğiz artık ne yapalımm🥲🥲
Evet ben de okuyunca şaşırdım 😂bazı doktorlar döndürebiliyormuş ben de öyle okudum ama ben bebeğime bir şey olacak diye korkarım ya kendi kendine dönerse dönsün dönmezse artık sezeryan yapacak bir şey yok 😄

Evet ben de okuyunca şaşırdım 😂bazı doktorlar döndürebiliyormuş ben de öyle okudum ama ben bebeğime bir şey olacak diye korkarım ya kendi kendine dönerse dönsün dönmezse artık sezeryan yapacak bir şey yok 😄
Yok doktor döndürmüyor bizim yaptığımız hareketler döndürebiliyormuş😅 müdahaleden ben de korkarım canım.
Biz güzel düşünelim güzel olsun yavruşlarımız döncek inşallah🙏🏻😌

Bugün gözümü bulantıyla açtım kocaman bir gün geçti, yine bulantıyla kapatacağım🙄
Süt içmedim. Demir ilacınıda içmeden yatacağım.
Bakalım sabah nasıl uyanacağım😒

Back