2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ohh tontişe maşallah
Benim 3 hafta önce 6 gün öndeydi 28 nisan gözüküyordu tahmini doğum tarihi.
Doktor ona çok takılma sürekli değişebiliyor demişti.
Kilo konusunda da maşallah en fazla +10 kiloyla tamamlarsınız sanırım bu süreci ohh

Maşallah önce bebişe sonra sana 5 kilo nedir benim 14 kilomun yanında adete göre doğum tarihin ne görünüyordu canım. Benim Ogluş da 2 hafta önden gidiyor ama sevgili doktorum doğumdan hiç bahsetmiyor. Geçen muayenede hadi hastaneyi belirleyelim dedim daha erken bi dahaki ay dedi ben de merakla bekliyorum ne zaman olur doğum acaba. Normal mi sezeryan mi falan . Hiç konusmuyoruzz

Adete göre tahmini doğum 19 Mayıs görünüyo. Aslında o tarihte doğmasını çok istiyorum Aldığın kiloları dert etme canım. Ben zaten kilolu hamile kaldığım için diyetisyen ne derse harfiyen uyuyorum. O açıdan hiç keyifli değil böyle hamilelik Normalde benim Dr da hiç doğumdan bahsetmiyodu bu kontrolde özel olarak istediğin bi doğum şekli var mı dedi. Hatta önden gitmesi için zamanla gününe gelir o kriter değil diyordu hep. Artık son 3 aydır her kontrolde 12gün önden gittiği için sanırım söyledi. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah

Hadi sende güzel haberlerle gel kontrolünden inşallah Bizim bebiş iki bacağıyla birden yüzünü kapattı sıpaa göremedik doğru dürüst umarım sen çokk net fotolarla gelirsin

Ben magnimore plus kullaniyorum. 60lisini 214e aliyorum eczaneden. Ve gunde 4 tane kullandigim icin 2 haftada bitiyo digerlerine neden olmaz demis acaba valla benim drum bunu verdi gayet oluyor

Ben magnimore plus kullaniyorum. 60lisini 214e aliyorum eczaneden. Ve gunde 4 tane kullandigim icin 2 haftada bitiyo digerlerine neden olmaz demis acaba valla benim drum bunu verdi gayet oluyor
Ah devlet karşılamıyor mu acaba? Aile hekimine yazdırsan belki daha uyguna gelir canım

N Neess ciğim senin o akıntı diye tarif ettiğin şey de şeffaf renksiz mi? Bi de benim pijamama da geçmiş öyle oluyor mu seninde?

N Neess ciğim senin o akıntı diye tarif ettiğin şey de şeffaf renksiz mi? Bi de benim pijamama da geçmiş öyle oluyor mu seninde?
Benim hem şeffaf su gibi hem de sarı renkte kuzum birden geldiyse geçiyor evet ama çok değil çamaşırımda oluyor en çok.

Benim bu dediğiniz şey aylardır oluyor gidiyorum doktora bakıyor bebeğin suyu normal diyor enfeksiyon olabilir diyor idrar kültürü istiyor kültür negatif çıkıyor aylardır bu rutin bende böyle ilerliyor sabah kalkıyorum sırılsıklamım ya da gün içinde koku ve kaşıntım da olmuyor çoğu zaman mantar veya enfeksiyona yorayım ama gidip geliyorum bir şey çıkmıyor

Kızlar bana doktorum vajinal akıntının artması çok normal demişti ama yinede su olmadğndan emn olmak lazm

Merhaba teyzoşlar
Yine asla tam yüzümü göstermedim

Her şey yolundaymış kızlar. Oğluşum 1800 gr, 43.87 cm olmuş
Suyun normal dedi.
Akıntı için L Larissa kuzum kaşıntı ve koku var mı diye sordu. Yok dediğim için normal buldu ama idrar kültürü verdim yine de bir bakalım dedi
Su gibi olmasının sebebi mantar olabilir dedi. Bulantı için bu haftalarda olmaması lazım, yediklerine dikkat et, haşlama, sebze ağırlıklı beslen, yağlı ve baharatlı şeyler tüketmemeye çalış dedi. Kuruyemişlerden fındık, fıstık, ceviz bunları çok tüketme dedi. Bir süre süt içmeyeceğim.
Kan testleri istedi sonuçlar için görüşene kadar demir ilacını içme dedi.
Kan testi sonuçlarım yarın, idrar kültürü 3 gün içinde çıkıyormuş.
Artık 2 hafta da 1 gideceğim. 35.haftadan itibaren nst bakılıyormuş.
Yaramaz oğluşum kafa yukarda popo aşağıda duruyor. Bugün hep aşağılara vurmasından belliydi zaten 37.haftaya kadar zamanı var dönebilir dedi.
37.haftada çatı muayenesi yapıyormuş sanırım ona göre doğum şeklini belirleriz dedi.

Aklımda bunlar kaldı kızlar. Şimdilik bizden haberler böyle

Eklentiler

• EC8083BA-F6EA-45C4-9DB3-BB855F531C5D.jpeg
    84,9 KB · Görüntüleme: 52
Teyzesinin kuzusuuna maşallahhh çok sevindim kuzum her şey yolunda çok şükür yüzünü görmek için doğumu beklemek bizim kaderimize yazılmış bir kere napalım

Oyy maşallaahh ona kilosu da boyu da ne güzel gelişmiş tü tü tü 2 hafta da bir olması beni de çok sevindirmişti hemen geçer 1 ay çok uzundu

Yaaaa nerdeyse iki kilo olmuş ya insan şaşcak maşallah nazar değmesn yüzünü göstermemek mayıs bebelerinin genel özelliği sanrm

Kızlaaar doula/ doğum koçu düşünenler merak edenler için görüştüm hatta anlaştım detaylar şöyle; doğum önces 6 saatlik doğumdan önce yapılması gerekenler, doğum anında yapılması gerekeenler, doğum sonrası yapılması gerekenler(yıkama, emzirme vs) temel bilgilendirme eğitimi yapıyormuş ev ziyaretiyle eşli. Bu 600 tl. Sonrasında sancım var hastaneye gidiyorm dediğin anda o da çıkıyormuş hastaneden buluşuyormussunuz. sancı anı doğum anı ilk emzirme vs hepsinde yanındaymış hiç bir yere gitmiyormuş. En son ben iyiyim gideblrsn dediğinde ayrılıyormuş. İlk hafta banyosu ve masajı için ziyarete geliyormuş, emzirme sıkıntı varsa onları görüşüyormuş. 40 güne kadarda online takibi devam ediyormuş. Bu da 1000 tlymiş. Sonrasında ekstra istersen yda hergün gel dersen bunları ekstra ücretlendiriyormuş. Bilgiler bu şekilde

Maşallah yagiztosavallahi annesi oğlun biraz boylu poslu olacak gibi 1 ay sonra nstler cati muayeneleri falan konuşulacak çok heyecanlii bu arada az da olsa yüzünü göstermiş yandan falan bende oda yok hep sırtı dönük şekilde oluyor

Masallah tam yağız delikanlı olmuş ,kocaman olmuş,gelişimi harika.Gözün aydın arkadaşım

Teyzesinin kuzusuuna maşallahhh çok sevindim kuzum her şey yolunda çok şükür yüzünü görmek için doğumu beklemek bizim kaderimize yazılmış bir kere napalım
Çok şükür kuzucum darısı başınıza artık
Ah doğunca ısırılacaklar artıyoorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…