Maşallah kuzumaaaKızlaaaar bu arada çıktım 28+0 dayız 1300 gr bir kızçemiz var sağlıklı rahim uzunluğu vs iyiymiş arada olan kasılmalarm devam ama çok sık olmuyor ve ağrısız. Dr cim normal buluyor bu durumu. Seni kesin normal doğurtcam diye gaza verdi beniyürüyüş yap her gün diyor. Bir doulanın numarasını verdi bgn arayacağm.
Türkü.. ne hoş bir isim ya. MaşallahEvet isim konusuna anası bi açıklık getirdi artık kapı süsü ve nakışlı takımlardan siparişini verip ismini netleştirdim babasıda bunu bekliyormş ismi ile hitap ediyor artık türkütoşa
Maşallah bebislerin iyi haberleri geldikçe kendi kendime bir mutlu oluyorumKızlaaaar bu arada çıktım 28+0 dayız 1300 gr bir kızçemiz var sağlıklı rahim uzunluğu vs iyiymiş arada olan kasılmalarm devam ama çok sık olmuyor ve ağrısız. Dr cim normal buluyor bu durumu. Seni kesin normal doğurtcam diye gaza verdi beniyürüyüş yap her gün diyor. Bir doulanın numarasını verdi bgn arayacağm.
MaşallahKızlaaaar bu arada çıktım 28+0 dayız 1300 gr bir kızçemiz var sağlıklı rahim uzunluğu vs iyiymiş arada olan kasılmalarm devam ama çok sık olmuyor ve ağrısız. Dr cim normal buluyor bu durumu. Seni kesin normal doğurtcam diye gaza verdi beniyürüyüş yap her gün diyor. Bir doulanın numarasını verdi bgn arayacağm.
Ben 1200 diyordm ama 100 gr fark attı kızım. Ben çok kilo almadğm için bebeğin kilosu için bazen endişeleniyorm. Dr hiç kiloya ihtiyacımız yok modunda rahatlattı beni. Sende görürsün o kilolarıAiyy maaşallah güzel kızaNasıl büyüdüler yaa
Bende 28+0 da gidicem ilk defa kiloya ulaşmış mı görücez şimdiduygular şelale yineee bende sabah sabaah
Bencede doğurursun sen cicim kg da almadın hem Zayıfsın çatın da müsaitse ohh spora devam madem
Bi gazda benden geldi
Türkü.. ne hoş bir isim ya. Maşallah
can teyzelerMaşallahismi de çok güzel ismiyle yaşasın inşallah
suyum gelince ben zaten burayı velveleye vercek gibiym kızlar telaştan benimle bir doğumu başlayan olursa şaşırmamMaşallah bebislerin iyi haberleri geldikçe kendi kendime bir mutlu oluyorumsağlıkla zamaniyla o gün gelirde normal doğumla inşallah buraya yazarsın kizlarrrr suyum geldi doğurdum türküm kucağımda diye
Maşallah ismiyle yaşasın güzel kızKızlaaaar bu arada çıktım 28+0 dayız 1300 gr bir kızçemiz var sağlıklı rahim uzunluğu vs iyiymiş arada olan kasılmalarm devam ama çok sık olmuyor ve ağrısız. Dr cim normal buluyor bu durumu. Seni kesin normal doğurtcam diye gaza verdi beniyürüyüş yap her gün diyor. Bir doulanın numarasını verdi bgn arayacağm.
Güzel haberler bekliyoruz senden de bakalım senin bebiş ne alemdeBulantılı bir sabahtan herkese günaydıın
Sanki kuzucuğum hareket ettikçe daha çok oluyor
Neyse ki bugün oğluşumu görmeye gideceğim
Ah beni sabahın köründe ne hallere soktu sıpacıkHareket ettikçe mideye baskı yapıyo demekki yaramaz yağıztoşş
Bunların yaramazlıklarından biz şimdiden çekiyoruz doğumdan sonra
Türkütoş muu isim mi geldii duygusal bir kelebeğim şuanya ben bu minnoşları yiceemmm hadi güzel haberlerle gelin kızlar
Ohh tontirik türkütoş maşallahKızlaaaar bu arada çıktım 28+0 dayız 1300 gr bir kızçemiz var sağlıklı rahim uzunluğu vs iyiymiş arada olan kasılmalarm devam ama çok sık olmuyor ve ağrısız. Dr cim normal buluyor bu durumu. Seni kesin normal doğurtcam diye gaza verdi beniyürüyüş yap her gün diyor. Bir doulanın numarasını verdi bgn arayacağm.
Benm doktorum aşırı konuşkan ya herşeyi konuşuyoruz ben açmadan konuyu o söylüyor. Bi sor bakalım ne diyecek doktorun. Benmki kafası aşağı bakıyor ama tam doğum pozisyonuna girmemiş daha erken dedi. Güzel haberlerle geeel sende beOhh tontirik türkütoş maşallahçok şükür güzel haberlerle geldin baakk düşündüğün gibi olmadı
Normal doğum gazı da şahanebiz de henüz doğumun dsi geçmiyor artık geçer inşallah
Ay inşallah ben de güzel haberlerle gelirim canımGüzel haberler bekliyoruz senden de bakalım senin bebiş ne alemdebizim günlerimizde aynı hangimiz önce doğuracağız acaba merak ediyorum Benim de cuma doktor randevum günleri sayıyorum
Lariii selam canımKaşınma varsa mutlaka sür canım ben de bebe yağı sürüyodum ya başta inanılmaz kaşınıyodu demekki yetersiz geliyomuş ama çatlama olmadı allahtandaha hamileliğin çok başlarıydı zaten
ay yok yok deme öyle hiçbi şey olmicak hiçbirimize
Yok canım bırakmicaktım zaten ama çatlağım yok olmadı diye sevinmek için erken mi o yüzden sordum aslındabol boll devamm yapcak bi şey yok
eveeet o yüzden doğumdan sonra da yağlı güreşe devamay göğüstekiler kırmızıyken eğer müdahale edersen büyük kısmı geçiyormuş canım. Sonraya bırakma seninle kalır valla
Çatlak oluştuktan sonra bunu çok öneren var canım. Çatlak ilk kırmızımı oluşuyor? Ben arada bakıyorum varmı yokmu diye anlamıyorumLariii selam canımMesajını yeni görüyorum benımde meme altında malwsf kırmızı kırmıZı catlaklarım oldu baska yerde yok suanlıl ama. Meme altı fena kasınıyodu bı baktım catlamıs kırmızı kırmızı suan sarı kantoron yagı onerdıler onu sürüyorum baska ne yapablırım ya varmı bildiğinn ay hemen müdahele edeyim
En iyisiiiii isyan ben de açıcam isyan modumu az kaldıEvet isim konusuna anası bi açıklık getirdi artık kapı süsü ve nakışlı takımlardan siparişini verip ismini netleştirdim babasıda bunu bekliyormş ismi ile hitap ediyor artık türkütoşa
Ohhh maşallahhh her şeyi çok iyi maşallah güzel kuzumaKızlaaaar bu arada çıktım 28+0 dayız 1300 gr bir kızçemiz var sağlıklı rahim uzunluğu vs iyiymiş arada olan kasılmalarm devam ama çok sık olmuyor ve ağrısız. Dr cim normal buluyor bu durumu. Seni kesin normal doğurtcam diye gaza verdi beniyürüyüş yap her gün diyor. Bir doulanın numarasını verdi bgn arayacağm.
Beni de bu sabah geri uyutmadııAh beni sabahın köründe ne hallere soktu sıpacık
Yolu bulup çıkacağı günü bekleyecek alt tarafı o nelerle uğraşıyor
Çooook güzel haberlerle geliceksin kuzucuumAy inşallah ben de güzel haberlerle gelirim canım
Aslında su ile karışık akıntıda artış bir de bu hareket ettikçe artan mide bulantısı biraz moralimi bozdu bakalım doktor ne diyecek
Belki de aynı gün kavuşuruz belli mi olur
Kuzu bi arkadaşım lieracın serumunu kullanmıştı ama çok küçük olduğundan bahsediyordu. Başka da bildiğim yok ama sen yine de göğüs altıysa başla ona bence büyük alan olmadığı içinLariii selam canımMesajını yeni görüyorum benımde meme altında malwsf kırmızı kırmıZı catlaklarım oldu baska yerde yok suanlıl ama. Meme altı fena kasınıyodu bı baktım catlamıs kırmızı kırmızı suan sarı kantoron yagı onerdıler onu sürüyorum baska ne yapablırım ya varmı bildiğinn ay hemen müdahele edeyim
Kuzum meme altında çizgi çizgii kırmızı cızgiler olustu gozle gorulen ama smdı sarı kantoron sürdükçe sanki hafifledi gbi ama yıne var yani ben bu serumdan hemen alayım ya tüh bilseydim daha önce alırdımÇatlak oluştuktan sonra bunu çok öneren var canım. Çatlak ilk kırmızımı oluşuyor? Ben arada bakıyorum varmı yokmu diye anlamıyorum
Soracağım bakalım ne diyecek.Benm doktorum aşırı konuşkan ya herşeyi konuşuyoruz ben açmadan konuyu o söylüyor. Bi sor bakalım ne diyecek doktorun. Benmki kafası aşağı bakıyor ama tam doğum pozisyonuna girmemiş daha erken dedi. Güzel haberlerle geeel sende bebenm içim kıpır kıpır oldu şimdi aklım yağıztoşta.
O zaman sen çarşamba gününe kadar dersine çalışş, sorularını hazırla öyle gitEn iyisiiiii isyan ben de açıcam isyan modumu az kaldı
Ohhh maşallahhh her şeyi çok iyi maşallah güzel kuzumaBiz de dün bebeğe 3 saniye falan baktık doktorcum benle ilgilenmekten bebişin sadece kalp atışına baktı direk diğer şeylere geçtik, önümüzdeki çarşamba bebikoya detaylıca bakarız dedi, şu yüzünü gösterdiği ilk makine var ya onla hemde çok meraktayııım çokkkkk
Normal doğum desteği birde benden gelsinMayıs grubumuz bomba gibi bombaaaaa
Beni de bu sabah geri uyutmadııTeyzoş bizde yaramazlıkta yağıztoştan geri değiliz diyo
Çooook güzel haberlerle geliceksin kuzucuumbizde dün konuştuk azcık bundan sonra adım adım konuşcaz dedii, youtube videoları var doğumla ilgili onları izle dersine çalış dedi bakalım önümüzdeki çarşamba nasıl haberlerle gelicem
Kuzu bi arkadaşım lieracın serumunu kullanmıştı ama çok küçük olduğundan bahsediyordu. Başka da bildiğim yok ama sen yine de göğüs altıysa başla ona bence büyük alan olmadığı içininşallah orasıdır sadece o da kremle geçer gider ohh misssslik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?