• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

G

benim kasıklarımda herhangi bir hissiyat yok 🙈 göğüs uçlarım acıyor belki ilaçlardan olabilir sonuçta hormon ilaçları klomen kullandım suanda duğhaston kullanoyorum bebek varsa tutunsun diye belki ondandır bilemiyorum ama carşamba başlarım test yapmaya erken ama dayanamam😂🙈🙈🙈
Meme ucu hassasiyeti benim de oluyordu canım çatlamadan kaynaklı olabilir

Canım benim İnşallah vardır ama ben nedense pozitif düşünüyorum senin. seni umutlandırmak istemiyorum ama. Eşinden gizli yapmak istiyorsun anladığım kadarıyla eğer onun haberi varsa ona aldır gelirken. İnsan dönem dönem erken yapmak istiyor dönem dönem gecikince yapmak istiyor seni çok iyi anlıyorum ben de elimdeki gebelik testleri bittiğinde o güne denk gebe kalamazsam bir daha almamaya karar verdim. O kadar boşvermişlik
İnşallah cnm ama ben iki sonucsda hazırım olmasada üzülmem her ay deniycez olana kadar evet aslında ona eger yoksa negatif haberini vermek istemem ama bu ay gercekten yoksa bende takip etmiycem artık zaten testlerde bozulmuş sürekli silik cizgiler cıkop duruyor herkezde insanda ister istemez vsrmı yokmu diye heves yapıyor yine net sonuç alamıyor zaten gercekten oldugunda insan hissediyor bence

Kızlarrr pik olduğuna emindim yaa catlamks mı acaba desem diyorum ama hala uyusuk bacagım sanırım bugun tam pik olacak🤩 çatlama olsa meme ucumdan anlardım. Elde bir test daha var 2 gun snra yaparım. Meme uclarına dogru agrı gelmeye basladı ama. Aniden pik ve catlama gorcem sanrm @babylovee eva0108 eva0108 eylulesma eylulesma S Sunsun9 @mmatmazellll . İlk testim elimde kaldı dye yapaym dedim yas bunları da😊
Koyulaşir bi kaç gune kuzu🤗

İsi yuksek olursa gebelik oluyor dimi duserse adet geliyor deglmi🙂
Evet cnm şimdi 16.güne kdar düşmezse gebelik şüphesi ama senin şuan regl derecen kac olcucak bilmiyorum hetgün aynı saatte ölç ve takvime kaydet cnm benim adete kadar 36.7 gidiyor adet olcagim gün 36.4 e düşüyor gün içinde adet oluyorum sonra

Ayy evet beklemek çok zor bende o yüzden hemen gelmesin istiyorum testler yapmamak için 😅Evet etmiştim 18-19 pikti , 20 si de çatlama oldu . Sen etmiş miydin ?
Ayy benimde aynıııı takvimde 6 gün kaldığı görünüyor aşırı heyecanlıyım test yaptım bugün sabah ama negatifti. Ama aşırı göğüslerim şiş ve uçları yanıyor acıyor. Birde sağ bacağım dünden beri ağrıyor. 3 gündür mide yanmam var. İnşallah pozitife döner 😍 birde ateşim 36.6 çok anlamıyorum ama bu şekilde yüksek olduğu zaman mı gebelik oluyordu bilen var mı kızlar

Agrımdan aglayacak durumdaym gecen ay kı fotoların yanna not yazmsım buaksam bile pık olabilir glb. Akıntı geldı çokkk ilişki de oldu kuzum azonce eşim de cok kaygansun dedi. Yani bu kırmızılık çatlamada olabilir dün pik olup ama meme ucu ağrım yok işte o yüzden ben yarın akşam yapayım testi dimiii eğer bugünkü çatlamaysa yarın akşam silik olması lazım değil mi çatlama değilse de aynı çıkarsa yarn daha koyu çıkarsa pik demek

Ayy benimde aynıııı takvimde 6 gün kaldığı görünüyor aşırı heyecanlıyım test yaptım bugün sabah ama negatifti. Ama aşırı göğüslerim şiş ve uçları yanıyor acıyor. Birde sağ bacağım dünden beri ağrıyor. 3 gündür mide yanmam var. İnşallah pozitife döner 😍 birde ateşim 36.6 çok anlamıyorum ama bu şekilde yüksek olduğu zaman mı gebelik oluyordu bilen var mı kızlar
Erken olabilir henüz , bende perşembe yapacağım o yüzden . Benim göğüslerde herhangi bi değişiklik yok gibi 😅 bacak ağrısı dün bende de oldu benimde sağ bacağım ama bugün iyiyim 🙂 umarım güzel sonuçlar alırsın 🥰
Isı da regl olacağımız zaman düşüyor gebelikte artar diye biliyorum .

Erken olabilir henüz , bende perşembe yapacağım o yüzden . Benim göğüslerde herhangi bi değişiklik yok gibi 😅 bacak ağrısı dün bende de oldu benimde sağ bacağım ama bugün iyiyim 🙂 umarım güzel sonuçlar alırsın 🥰
Isı da regl olacağımız zaman düşüyor gebelikte artar diye biliyorum .
İşte bu belirtiler olunca dayanamıyor insan evet çok erken aslında ama işte 🤦🏻‍♀️ ısıya bakmaya devam edeyim inşallah güzel sonuçlar alırız. Birde affedersin sarı ya kaçan kremsi gibi akıntı geliyor enfeksiyonumda yok ama ilk defa bu ay böyle belirtiler yaşıyorum

Agrımdan aglayacak durumdaym gecen ay kı fotoların yanna not yazmsım buaksam bile pık olabilir glb. Akıntı geldı çokkk ilişki de oldu kuzum azonce eşim de cok kaygansun dedi. Yani bu kırmızılık çatlamada olabilir dün pik olup ama meme ucu ağrım yok işte o yüzden ben yarın akşam yapayım testi dimiii eğer bugünkü çatlamaysa yarın akşam silik olması lazım değil mi çatlama değilse de
Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama biraz daha koyu mu olması gerekiyor acaba forumda gördüklerimde öyleydi. Ama belirtiler de önemli tabi canım o yüzden sen daha iyi anlarsın 🫶🏻
Canım ilk test. Ben de gecen ay aldım ilk 3 testle yumurtlama yakaladım pik olunca bacak agrı m uzayan akıntım Batmam cok pili kacırmıs olma ıhtımalım de var. Meme ucuna guvenyrm suan. Yarn yapcam silikse catladı deglse catlıcsk olarak alglıcam😌

İşte bu belirtiler olunca dayanamıyor insan evet çok erken aslında ama işte 🤦🏻‍♀️ ısıya bakmaya devam edeyim inşallah güzel sonuçlar alırız. Birde affedersin sarı ya kaçan kremsi gibi akıntı geliyor enfeksiyonumda yok ama ilk defa bu ay böyle belirtiler yaşıyorum
Sanki aynı gibiyiz 😅 bende de akıntı var beyaz krem gibi benimde , bende enfeksiyondan şüphelendim . Hatta geçen hafta daha çoktu şuan azaldı baya . Zaten olmazsam bu ay randevu alıp hormon falan hepsini baktırmayı düşünüyorum . Kaç aydır deniyorsun canm ?

Ayyy kızlar benimde sizden 1 gün sonra catlamam olmuş bat3 subat pinkflowers1 pinkflowers1

Kızlar benimde göğsüm şiş ve uçları arada sızlıyor, sarı hafif bir akıntım oluyor. Dün sol yumurtalığımda bir ağrı oldu geçti. Bugünde lekelenme olmuş. adetime 3 gün var. Yerleşme olabilir mi diye düşünüyorum yani öyle olsun istiyorum :) yerleşme akıntısı geçiren var mı bu şekilde. Adetim gecikince test yapıcam şimdi canım sıkılır.
Merhava test yaptınız mı ☺️

Sanki aynı gibiyiz 😅 bende de akıntı var beyaz krem gibi benimde , bende enfeksiyondan şüphelendim . Hatta geçen hafta daha çoktu şuan azaldı baya . Zaten olmazsam bu ay randevu alıp hormon falan hepsini baktırmayı düşünüyorum . Kaç aydır deniyorsun canm ?
Ben 7 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz. Doktora gittim bende kontrol için pcos görüntüsü vardı ama doktor bir kaç hormona baktı normal değerde olduğunu söyledi combinol verdi onu kullanıyorum. Bu ay ilk defa ovülasyoj testi kullandım inanılmaz bir pikngördüm değerlendirdik pik gününü ama çatlamayı değerlendiremedik sadece onu çok üzgünüm 😞 belirtiler çok fazla ilk defa yaşıyorum böyle. Hatta mide yanması artık geceleri uyandırır hale geldi. Birde sağ bacağım ağrıyınca o yüzden şüphelendim ve test yaptım. Tabiki kocamannn bir negatif inşallah pozitife döner

Back