• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Olursa mucize olur çünkü takvimdeki yumurtlamadan 1 gün önce ilişki oldu sadece.. Geç döllenme olamaz 28 ocaktan bu yana dimi?
Zaten bebisler bizim minik mucizelerimiz 🥲 insallah o mucize olmustur 🙏
Yumurtlama ve catlama gördüysen ov.testlerinde o zaman gec döllenme ihtimali azalir tabiki. Ama mesela testle takip etmiyorken yeniden yumurtlaman olduysa o zaman birliktelik olduysa o tutabilir o zaman da gec döllenme olur.
Ay olsun da geçi erkeni bosver 😄

Canim sen en son regl olmustun sanki dogru mu hatirliyorum ne durumdasin bitti mi reglin
Ayyy evet kuzum 3 şubatta regli oldum 5 gün sürdü bu ay kısa sürdü benim yumurtlama dönemime girdim ama ovu testle takip etmiyorum sol tarafımsa ufak batmalar var ama bu ay umutlu değilim eşim 4 gün sonra şehir dışına işe gidicek 10 gün kadar yok gittikten sonra tam yumurtlama günlerim umutsuzum yaniii 😔 sessizce sizleri takip ediyorum

Zaten bebisler bizim minik mucizelerimiz 🥲 insallah o mucize olmustur 🙏
Yumurtlama ve catlama gördüysen ov.testlerinde o zaman gec döllenme ihtimali azalir tabiki. Ama mesela testle takip etmiyorken yeniden yumurtlaman olduysa o zaman birliktelik olduysa o tutabilir o zaman da gec döllenme olur.
Ay olsun da geçi erkeni bosver 😄
Takip etmedim hiç ben yumurtlama akıntısı bile görmedim sadece beyaz akıntı oldu ama bir garipim belki psikolojik bilmiyorum 🤔
Bence de olsun da nasıl olursa olsun 😁
Kaset test alayım ben en iyisi

Ayyy evet kuzum 3 şubatta regli oldum 5 gün sürdü bu ay kısa sürdü benim yumurtlama dönemime girdim ama ovu testle takip etmiyorum sol tarafımsa ufak batmalar var ama bu ay umutlu değilim eşim 4 gün sonra şehir dışına işe gidicek 10 gün kadar yok gittikten sonra tam yumurtlama günlerim umutsuzum yaniii 😔 sessizce sizleri takip ediyorum
Canim belki de erken yumurtlayacaksin takip yapsaydin aslinda. Degerlendirin esin yanindayken madem. Insallah güzel sonuçlar alirsin 😍 seninle tarihlerimiz yakindi ordan aklimda kaldin. Bende 6sinda oldum benimde 4 5 gun anca sürdü regl. Ama ben bugue kadar hala regl saydim kendimi. Yarin test yapmaya baslarim muhtemelen. Bakalim neler olacak. Bu ay pozitifi yakalariz inşallah 🙏

Takip etmedim hiç ben yumurtlama akıntısı bile görmedim sadece beyaz akıntı oldu ama bir garipim belki psikolojik bilmiyorum 🤔
Bence de olsun da nasıl olursa olsun 😁
Kaset test alayım ben en iyisi
O garipligin sebebi bebis olur inşallah 😍 hadi bakalim o zaman kaset test ile denemeler başlasın.

Canim belki de erken yumurtlayacaksin takip yapsaydin aslinda. Degerlendirin esin yanindayken madem. Insallah güzel sonuçlar alirsin 😍 seninle tarihlerimiz yakindi ordan aklimda kaldin. Bende 6sinda oldum benimde 4 5 gun anca sürdü regl. Ama ben bugue kadar hala regl saydim kendimi. Yarin test yapmaya baslarim muhtemelen. Bakalim neler olacak. Bu ay pozitifi yakalariz inşallah 🙏
Canım eşim burdayken değerlendiriyorum tabiki belkide umut bitmez erkende yumurtlayabilirim ama zaten gün aşırı ilişki oluyor o yüzden testlerle kendimi boğup strese sokmadım birde eşim gittikten sonra olursa üzülürüm en iyisi görmemek 😬😂 hayırlısı bakalım Allahtan ümit kesilmez inşallah bu ay sende güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻🥰🥰 takipleşelim yine tarihleriniz yakın olucak 🙈😬

Kızlarrr Ay sonucum e nabızdan görünmeyince labaratuvardan baktım orda çıkmış .Değerim 109.2 🤲🤲🤲🤲
Rabbim bebeğini sana hayırlı eylesin inşallah sağlıkla kucağına alırsın şükür et. rabbim çok güzel bir günde sana bebeğini gönderdi.cok sevindim rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip eylesin inşallah 🙏🏻🤲

Canım eşim burdayken değerlendiriyorum tabiki belkide umut bitmez erkende yumurtlayabilirim ama zaten gün aşırı ilişki oluyor o yüzden testlerle kendimi boğup strese sokmadım birde eşim gittikten sonra olursa üzülürüm en iyisi görmemek 😬😂 hayırlısı bakalım Allahtan ümit kesilmez inşallah bu ay sende güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻🥰🥰 takipleşelim yine tarihleriniz yakın olucak 🙈😬
Sende haklisin canim valla. Test yapsan da yapmasan da zaten degerlendiriyorsan firsatin olduğunda teste de gerek yok. Insallah güzel haberlerimizi almamiz cok yakindir. Saglikli bebislerimiz bir sn evvel bize gelir 🙏💗 amin canim aminnn inşallah bende güzel sonuclar alirim 🥲 tamam canim yine takipleselim😍

Kızlar adet günüme 6-7 var bugün ne kahverengi ne pembe ama kahveye yakın sarı bi akıntım oldu yerleşme olabilir mi acaba

Back
X