• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlarrr pik olduğuna emindim yaa catlamks mı acaba desem diyorum ama hala uyusuk bacagım sanırım bugun tam pik olacak🤩 çatlama olsa meme ucumdan anlardım. Elde bir test daha var 2 gun snra yaparım. Meme uclarına dogru agrı gelmeye basladı ama. Aniden pik ve catlama gorcem sanrm babylovee babylovee eva0108 eva0108 eylulesma eylulesma S Sunsun9 mmatmazellll mmatmazellll . İlk testim elimde kaldı dye yapaym dedim yas bunları da😊

Eklentiler

• IMG_20250127_115405.jpg
    IMG_20250127_115405.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250127_115846.jpg
    IMG_20250127_115846.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20250127_115948.jpg
    IMG_20250127_115948.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 23
Kızlarrr pik olduğuna emindim yaa catlamks mı acaba desem diyorum ama hala uyusuk bacagım sanırım bugun tam pik olacak🤩 çatlama olsa meme ucumdan anlardım. Elde bir test daha var 2 gun snra yaparım. Meme uclarına dogru agrı gelmeye basladı ama. Aniden pik ve catlama gorcem sanrm babylovee babylovee eva0108 eva0108 eylulesma eylulesma S Sunsun9 mmatmazellll mmatmazellll . İlk testim elimde kaldı dye yapaym dedim yas bunları da😊
Yok cnm pik olmamış 2güne olur bnce ateşne baktınmı

Yok cnm pik olmamış 2güne olur bnce ateşne baktınmı
Canım döngu 13. Gecen ay da böyleydi sbaahına pikti yarına olur vucuduma göre bence bacak uyusukluk çokk batma fln.🥰 Gecen ay denedim ya boyleydı ve hemen pik oldu. Ateş unuttum suan 36.6 yenınuyandım 20dk once. Burda duzenlı ates yapamadım hep 10,11 uyandım Yarın da bakaym Şehir değişikliği yaptım diye belki 1,2 oynar elde 1 test var dye 2gun snra bakacam ben bugun ilişki yapayım dmiii. Akıntı dun aksam hep yumurta gb geldi belim de agryo. Kol altım 36.1 e ckmıs catlama ble olablr buyuzden yarn da bakaymm ben ısıya catlamıs olablrm

Ama meme ucumda acı yok. Vazgectm catlamadı eva0108 eva0108 6 yıldır dogumdan beri hatta dogumdan önce de hep meme ucumla artı 14 le adet oluyorum 🧿

1 yil korunmasiz iliskide olmadiysa genelde rahim filmi ve eşten örnek aliyorlar erteleme canim sen yine de çünkü bu 2sinde sorun oldugunda bekledigin her gun zaman kaybi oluyor.
Ay tamam canimm haberleselim mutlaka sen benden önce yapacaksın testini sonra da benn 😍
Eşim test taptırdı canım onda bir problem yok bende insülin direnci ve pcos var onun haricinde hormonlarım ve diğer değerlerim nornal bakalım haftaya belli olur 🙈🙈

Henüz pik değil canm yarın olur muhtemelen 🥹

G
Bende inanılmaz bi şişkinlik var yumurtlama döneminden beri. Kasıklarımda arada giren iğne batması şeklinde sancılar var. Meme uçlarımda önceki aylarda hep hassasiyet olurdu bu ay o hiç yok nedense sadece dolgunlaştılar. Sende durumlar nasıl ☺️ test yapacak mısın yakın zamanda
benim kasıklarımda herhangi bir hissiyat yok 🙈 göğüs uçlarım acıyor belki ilaçlardan olabilir sonuçta hormon ilaçları klomen kullandım suanda duğhaston kullanoyorum bebek varsa tutunsun diye belki ondandır bilemiyorum ama carşamba başlarım test yapmaya erken ama dayanamam😂🙈🙈🙈

Canım döngu 13. Gecen ay da böyleydi sbaahına pikti yarına olur vucuduma göre bence bacak uyusukluk çokk batma fln.🥰 Gecen ay denedim ya boyleydı ve hemen pik oldu. Ateş unuttum suan 36.6 yenınuyandım 20dk once. Burda duzenlı ates yapamadım hep 10,11 uyandım Yarın da bakaym Şehir değişikliği yaptım diye belki 1,2 oynar elde 1 test var dye 2gun snra bakacam ben bugun ilişki yapayım dmiii. Akıntı dun aksam hep yumurta gb geldi belim de agryo. Kol altım 36.1 e ckmıs catlama ble olablr buyuzden yarn da bakaymm ben ısıya catlamıs olablrm
Vala işte belli olmuyor cnm ısıda takip et sen yinede degerlendir yarında ısına göre testi yaparsın ozman😊

İnşallah gerek kalmaz bence de biraz daha bekleyip Perşembe günü gibi yapmak garanti olur ama ben dayanamayıp yarın yaparım gibi duruyor 😄 sen ovulasyon testiyle takip etmiş miydin yumurtlamayı
Ayy evet beklemek çok zor bende o yüzden hemen gelmesin istiyorum testler yapmamak için 😅Evet etmiştim 18-19 pikti , 20 si de çatlama oldu . Sen etmiş miydin ?

Hiç yapasım gelmiyor cnm çünkü yok gibi hissediyorum dışarı çıkarsam alırım anca arabayla gitmem lazım eşimde kursa gitti yürüme mesafesi cok uzak
Canım benim İnşallah vardır ama ben nedense pozitif düşünüyorum senin. seni umutlandırmak istemiyorum ama. Eşinden gizli yapmak istiyorsun anladığım kadarıyla eğer onun haberi varsa ona aldır gelirken. İnsan dönem dönem erken yapmak istiyor dönem dönem gecikince yapmak istiyor seni çok iyi anlıyorum ben de elimdeki gebelik testleri bittiğinde o güne denk gebe kalamazsam bir daha almamaya karar verdim. O kadar boşvermişlik

Ben hiç ovulasyon testi kullanmadım ama biraz daha koyu mu olması gerekiyor acaba forumda gördüklerimde öyleydi. Ama belirtiler de önemli tabi canım o yüzden sen daha iyi anlarsın 🫶🏻

Back