Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    49
Z zulal 52 derseniz ki ben ne olursa olsun çocuğumda risk tespit edilirse bile çocuğumu aldırmam. Elbette bu ailenin tercihi. Zaten burda önemli olan aslında önceden hazırlıklı olabilmek.
Örneğin down sendromlu doğan bebeklerde genellikle kalp rahatsızlıkları oluyor. Bu sebeple doğumda hazırlıklı olabilmek amacıyla bu konuda iyi bir hastane seçebilirsiniz veya çocukta başka bir hastalık tespit edilirse belki öncesinde eğitim imkanlarını, bakım imkanlarını araştırıp kendinizi hazırlayabilirsiniz. Bugün bu testleri yaptırmayan çok aile var ama keşke yaptırsaydık diyenler de var. Şahsen ben Allah’ın verdiği canı almazdım, ne olursa olsun kürtaj olmazdım çok şükür ki bebeğim sağlıklı çıktı. Fakat neyle karşılaşacağımı bilmek istediğim için fetal dna testi yaptırdım. Eşiniz yanaşmıyorsa bile siz mutlaka bir test yaptırın.

Selam kızlar ikili riski düşük çıktı şükür cinsiyet de yüksek ihtimal kız dedi 🎉
Fakat kalbinde parlama görüldü mühim bişiy değil yine de fetal öneririm dedi. Bu parlama sağlıklı bebeklerde yüzde 5 görülebilirmiş son trimesterde kaybolurmuş. Fakat down sendromunda yüzde 25 oluyormuş.
Yani evet ikili test riski düşük çıktı yaşa rağmen fakat Kafam karıştı bu durum hakkında bilgisi olan var mı

Selam kızlar ikili riski düşük çıktı şükür cinsiyet de yüksek ihtimal kız dedi 🎉
Fakat kalbinde parlama görüldü mühim bişiy değil yine de fetal öneririm dedi. Bu parlama sağlıklı bebeklerde yüzde 5 görülebilirmiş son trimesterde kaybolurmuş. Fakat down sendromunda yüzde 25 oluyormuş.
Yani evet ikili test riski düşük çıktı yaşa rağmen fakat Kafam karıştı bu durum hakkında bilgisi olan var mı
Hamilelik süresince acaba demektense fetal yaptırın bence. Zaten kesin sonuç veriyor %99.9.

Ya kizimi 18 haziranda havalar cok sicaklamadan dogurmustum sicakta mis gbi buyumustu kis gelene kadar. Bende preeklampsi vardi bi de sicakta cok tansiyon cikar bunda da olursa hic disari cikamicam gibi🤷🏻‍♀️
Olmaz inşallah ben ödemin çözümünü tuzu kesmekte bulmuştum, yüksek tansiyona da iyi gelir

Mağazalarda var mıymış ? Hangi arabayı bekliyosunuz
Biz Prego Concorde 2025 modelini belirlemiştik. Onu da mağazada bütün modellere bakıp karar vermiştik zaten. Şubatta indirime gireceğini bildiğimiz için takibimizdeydi sürekli ama stoklarda da bitmişti, indirim geldi ama stok yenilemesi yapmadılar 😅 O yüzden mağazaya gittik. İki şube var bizim burda. Birinde hiç yoktu o model, diğerinde de 1 adet vardı ona da biz yapıştık, tam da istediğim renk 😍😅 Öylelikle almış olduk bakalım inşallah ağız tadıyla kullanmak da nasip olursa 🙏🏻🥹 Ama imkanınız varsa muhakkak bakın derim modellere, çok güzel indirim var çünkü.

Back