• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Arkadaslar esim de ben de pozitifiz ,belliydi normal değildim ben.Cocuk ne olacak onu düşünüyorum, kara kara
Gecmis olsun canim. Insallah kolayca atlatirsiniz hep beraberce. Cocuklar rahat geciriyo genelde ya hic korkma cabucak gecer gider insallah

Kesinlikle pozitif olunca daha rahat geçirirsiniz. Benim eşim negatifti ve negatif olduğu için işe devam etti o yüzden ben tek kalınca çok zorlanmıştım.
Özellikle mutfakta sürekli eldivenlerle bir şeyler yapmak, aynı odadayken uzak oturup maskeyle durmak zorunda kalmak. Evde yokken bir tık daha rahattı.
Ne kadar dikkat etsekte virüs artık hem daha bulaşıcı hem de sürü bağışıklığı kazanılması hedeflendiği için hastalanmayan kimse kalmayana kadar böyle devam edecek sanırım.
En azından doğuma kadar için rahat olur hastalandım mı hastalancak mıyım diye stres yapmamış olcaksın canım.

M Mvikdn canım çok geçmiş olsun, çok dikkat etsek de maalesef gelip buluyor bizi bu hastalık inşallah bir an önce gelip geçer bu süreç 🙏🏻

Gecmis olsun canim. Insallah kolayca atlatirsiniz hep beraberce. Cocuklar rahat geciriyo genelde ya hic korkma cabucak gecer gider insallah
Hepinize teşekkürler arkadaşlar ,gerçekten üstün korunma çabalarımıza rağmen oldu.Esim de ben de pozitifsek çocuk zaten kesin pozitiftir .Simdi covid pozitif olduk desek ,öleceksiniz diye ağlayacak bir de😅 o yuzden okullar ve işler tatil olmuş dedik.Ancak sarılmasını ve öpmesini engelleyebilirsek yapacak bir şey yok.
Psikiyatristle konuşmuştum o da gerçekten, panik olanlar atlatamıyor yoğun bakimlarda demisti .Allah a tevekkül edeceğiz, zira ben insan üstü önlemlerle korundum.Rabbim sizleri de korusun

Hadi yaa😔😔😔 çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun beslenmene dikkat et ateşin olursa parol al inşallah hafif atlatacaksın. Doktoruna bilgi ver mutlaka. Çocuklar daha dirençli merak etme allaha emanet.. maske takın yanında mümkünse çok maruz kalmasın😞
Insallah kuzum ,teşekkür ederim

Olur olur 😅 siz bana bakmayin sezeryanda daha munkun sanki gibi normal dogumu bilmiyorum yasamadim 😅 ama goruyoruz internette saclar baslar yapili doguranlari insallah sizlerde oyle olursunuz 😊

Ay bunu dusunen salmaz zaten yaa 😄 bakmayin siz bana tamam diyen gitti 😅 yani hem saliniyo demedim ki ben. Ev halim mesela esofman pijamadir zaten benim doguruncada evde oyle devam ama disari cikarken normal halimle cikiyodum yani cikiliyo 😄 sadece makyaj yapmiyodum oda tercih meselesi ama dedigin gibi rimel fln surulur bi engel yok 😄
Ay dimiii salmiim lütfenn kendimden bunu çok istiyorum 😅 instamomlar ne güzel evde bile full enerji full bakım inş öyle oluruz 😅

Hepinize teşekkürler arkadaşlar ,gerçekten üstün korunma çabalarımıza rağmen oldu.Esim de ben de pozitifsek çocuk zaten kesin pozitiftir .Simdi covid pozitif olduk desek ,öleceksiniz diye ağlayacak bir de😅 o yuzden okullar ve işler tatil olmuş dedik.Ancak sarılmasını ve öpmesini engelleyebilirsek yapacak bir şey yok.
Psikiyatristle konuşmuştum o da gerçekten, panik olanlar atlatamıyor yoğun bakimlarda demisti .Allah a tevekkül edeceğiz, zira ben insan üstü önlemlerle korundum.Rabbim sizleri de korusun
Bugun giremedim kulübe simdi gordum canm cok cok gecms olsun minimum seviyede atlatirsiniz insallah gececek insallah hafif sekilde 🙏🙏

Çok geçmiş olsun bu hastalıktan kaçış yok maalesef inşaallah hafif atlatırsınız

Arkadaslar esim de ben de pozitifiz ,belliydi normal değildim ben.Cocuk ne olacak onu düşünüyorum, kara kara

Esim de pozitif enteresan bir şekilde sevindim ,o pozitif diye değil de ,beraber oluruz diye.Bugün bayilinca yalnızlıktan korktum galiba.Bir sey olmaz Allahin izni ile ,ona emanetiz, evdeki yavru ,karnimdaki yavru ,onların hatrina.Benim kadar dikkat eden birisi pozitif olmuşsa herkes olabilir.Her sabah çocuğu servise indirirken bile asansörü kağıt havlu ile açıp kapatiyorum.Eve giren her sey halen yıkanıyor, eve girince telefonlar kolonya ile siliniyor.Buna rağmen olmuşsak yapacak bir şey yok.Cok teşekkür ederim canim
Cok gecmis olsun canim umarim en kisa zamanda toparlanirsiniz. Ama inanki yakin temas cogunun bulasma durumu. Sen veya esinin tanidigi yakin temas gosterdigi biri yoksa yuksek ihtimal zaten evdeki kucuk afacan getirmistir. Benim esim pozitif olmasa olumum corona oldugunu anlamamiz mumkun degildi sifir semptom. Sende en cok atese dikkat et ilik duslar al limon bal zencefil uclusune saril bol bol dinlen ve c vitamini eksik etme. Hicte kafana takma atesini yukseltme yeter. Tekrsr cok gecmis olsum 🥰

Geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatırsın 🤲🏼

Geçmiş olsun canım umarım bir an önce atlatırsınız🙏

Bugun giremedim kulübe simdi gordum canm cok cok gecms olsun minimum seviyede atlatirsiniz insallah gececek insallah hafif sekilde 🙏🙏

Çok geçmiş olsun bu hastalıktan kaçış yok maalesef inşaallah hafif atlatırsınız

Cok gecmis olsun canim umarim en kisa zamanda toparlanirsiniz. Ama inanki yakin temas cogunun bulasma durumu. Sen veya esinin tanidigi yakin temas gosterdigi biri yoksa yuksek ihtimal zaten evdeki kucuk afacan getirmistir. Benim esim pozitif olmasa olumum corona oldugunu anlamamiz mumkun degildi sifir semptom. Sende en cok atese dikkat et ilik duslar al limon bal zencefil uclusune saril bol bol dinlen ve c vitamini eksik etme. Hicte kafana takma atesini yukseltme yeter. Tekrsr cok gecmis olsum 🥰

M Mvikdn çok geçmiş olsun canm ailecek, umarım kısa sürede ayakta atlatırsınız..
Çok teşekkürler arkadaşlar, geçecek inşallah

M Mvikdn çok geçmiş olsun ne yazıkki çok çabuk bulaşan bir varyantla karşı karşıyayız🥲 ama iyi tarafı semptomlarının hafif olması🙏🏻 Allah yavuşlarına sana ve eşine sağlık versin. Umarm ayakta atlatırsınız bol bol vitamin. Hava güzelken balkondan şöyleee bi havayıda içine çekmeyi unutma ve dinlen❤️

Sağol canım🥰

Ay benim de eşime kalsa her şeyi doğduktan sonra alcak🥲🥲
İlk prima indiriminde zorla 1 paket 2 numara aldık geçen gün ki prima indiriminde 2de stok bulamayınca 3 numara kutuda 96lı aldık😅
Almak için nazlanıyor almaya kalkınca stok bulamayınca da şaşırıyor😅
Eşleri stok yapmaya karışmayanlar çok şanslı🥲
Bizde de durumlar tam tersi. Ben bezi falan doğunca alırız ya mağaza surda 1 paket yeter modundaydim. Eşim her gün indirim kovalaya kovalaya bitirdi hazırlıkları 😅😅

ya aslında doktora dedim belimden sırtıma vuran ağrı daha fazla diye kasıklarımdaki ağrı o kadar değildi ondan çıktım hastaneden. sanırım üşüttüm. sağolun =)
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine . Usutmeye bağlı olabilir havalar fena. Enfeksiyon durumu varsa o da tetikliyorr

Çok geçmiş olsun canım ya 😑 bugün nasılsın. Inşallah kolayca atlatır rahatlarsın sen de. Hafif geçiyor genelde. Bol bol vitamin alıp dinlenmeye çalış

Bizde de durumlar tam tersi. Ben bezi falan doğunca alırız ya mağaza surda 1 paket yeter modundaydim. Eşim her gün indirim kovalaya kovalaya bitirdi hazırlıkları 😅😅
Ay ne güzeell🥲🥲 hazırlıkların bitmesi ayrı güzel, kafa rahatlığı desen ohh😍
Darısı başımıza artık😌

M Mvikdn çok geçmiş olsun ne yazıkki çok çabuk bulaşan bir varyantla karşı karşıyayız🥲 ama iyi tarafı semptomlarının hafif olması🙏🏻 Allah yavuşlarına sana ve eşine sağlık versin. Umarm ayakta atlatırsınız bol bol vitamin. Hava güzelken balkondan şöyleee bi havayıda içine çekmeyi unutma ve dinlen❤️

Çok geçmiş olsun canım ya 😑 bugün nasılsın. Inşallah kolayca atlatır rahatlarsın sen de. Hafif geçiyor genelde. Bol bol vitamin alıp dinlenmeye çalış
Çok şükür, ben bugün daha kötü olurum sandım ama.en azindan stabilim.
Ay ne güzeell🥲🥲 hazırlıkların bitmesi ayrı güzel, kafa rahatlığı desen ohh😍
Darısı başımıza artık😌
Bizde de esim alisveris manyağı oldu ,evi doldurdu ,ben hic umursamadım😀 yeterr dedim ,kartlar doldu😅

Back