• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Günaydın kızlar. Bu hafta benim için kritik hafta, yumurtlamam olacak. Çok heyecanlıyım belki bu ay tutar diye. Hayırlısı hepimiz için.

Belkide yumurtlaman oldu. Sabaha dogru belki wcye uyanirsan tekrar kalktiginda test yaparsin yakalarsin belki bir denersin.
Gündüz degerlendirin o zman kuzum hem bos olacaksaniz 😅 risk almazsin iste.
Ay nerde bungalov yaa bizde gidelim diyoruz güvenilir bir yer bulayim diyordum

Ne bilsin uzakta rahatlik yasamamis biri uzagin kiymetiniii🙃 bence mesafe iyidir yaa. Herkesin kapisi evi ayri olsun rahat olsun. Yakin olumca haliyle sık gorusmeler olur normal canim
Kendi bungalovu kuzum sapancaya nazır🤗 ama genelde sapancada hep güzel mekanlar. Şimdi test yapcammm

Aa belirtin varmiydi adetin kac gun gecti canim tebrik ederim Rabbim kucagina almayida nasip etsin🤗
Canım çok bi belirtim yok hatta şuan bile hamile değilimdir diye düşünüyorum ateş basması oluyor yüzümde birde iki gündür grip oldum baya ağır geçiyor boğaz ağrısı ateş aslında grip için gittim doktora gitmişken betada baktırım diye düşündüm gebelik şüphem olunca doktor betada bakalım dedi

İnşallah yaa umarim gercektir anlami 🤗🌸36.08 çikti ateşim normlmi adet donemine girmek üzereyim çatlamanin üzerinden geçen yarin14.gün oluyor💙 Evanora Evanora eva0108 eva0108
Canımmm emzirmek gerçekten cokguzel bir şey ve rüyada gördüğünle gerçk olan aynı duygu cunku ben de emziriyordum rüyamda kızımdan once arada olurdu. İnşallah gerçeğe çıksın rüyam kuzuum 😍 36.8 mi canm .eger Okyar merdeyse 37 ateşin 🥲

Ayyy benimde 3 subat 🙈 varmı belirti vs
Bende inanılmaz bi şişkinlik var yumurtlama döneminden beri. Kasıklarımda arada giren iğne batması şeklinde sancılar var. Meme uçlarımda önceki aylarda hep hassasiyet olurdu bu ay o hiç yok nedense sadece dolgunlaştılar. Sende durumlar nasıl ☺️ test yapacak mısın yakın zamanda

Merhaba canım awox kuruma çıkarmadı bende. 2 ay önce aldım 5 li o ay kullandım. Bu ay 3 tane var elimde. Onlardan yaparm diyorum ben de. Ama benm bu ay göğüslerm indi yumurtlama olunca ne olacakbakalm. 15 gun once ishal oldum. Herhalde vucuttakı su gitti gogsüm kuçüldü saka gb. Yumurtlama olunca umarm büyür yine tam ıstedgm kıvama gelmıstı negüzel🤣
Geçmiş olsun canım ishal çok zor gerçekten salgın var bi de. Benim de önceki aylarda yumurtlama döneminden regl gelene kadar meme ucu hassasiyetim olurdu dokununca acırdı. Bu ay o hiç yok regle 7 günüm kaldı sence neden oldu? Acaba yumurtla olgunlaşıp çatlamadı da kist mi olacak 😔

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var genital bölgem öyle böyle değil çok feci bı şekilde yanıyo ve kaşınıyo beni çok rahatsız ediyo uyku uyuyamıyorum o derece ne yapsam geçer o kadar tahriş olmuş ki morarmış iç kısmı çok canım yanıyo yardım edin😭😢😭
Cnm sen mantar yada enfeksiyon olmuşşun hemen doktora git ilaca basla fitil ve krem antibiyotik verir büyük ihtimalle

Bennnn varımm 🥰🥰 test sipariş ettim henüz gelmedi , çarşamba ya da perşembe yapayım dedim garanti olsun diye 🙏 predictor early almıştım bende , awox u bilmiyorum oda iyiyse ondan da alabilirim sonraki aylarda 😊 tabi gerek kalmasın 😅
İnşallah gerek kalmaz bence de biraz daha bekleyip Perşembe günü gibi yapmak garanti olur ama ben dayanamayıp yarın yaparım gibi duruyor 😄 sen ovulasyon testiyle takip etmiş miydin yumurtlamayı

Back