2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Eşin kucaklayıp götürsün romantiklikler bugünler için var 😅 haklısın ambulans da gerer insanı, ay bi de meraklı komşular noldu nolduu sonrasında onlara laf anlatma derdi de hiç çekilmez 🤦🏻‍♀️ İnşallah toparlarsın da gidersin bi an önce bakalım🙏🏼
Ay adamin da beli gider ,ben sizin gibi çıtır değilim ki canım 😀 geldim yaptirdim test ,hayırlısı bakalım

Komedi gibi hafta sonum.Boğazim ,başım, kaslarım kötüydü, ama oğlum bugün basketbol kursuna başlayacaktı, bayadır bekliyordu.Esim dedi onu bırakalım gidip bir test yaptıralım içimiz rahat olsun.Sabahta kahvaltımı zaten çıkarmıştım maalesef.Ay asansöre bindik resmen kör oldum ,çocuk üzülmesin diye sesimi çıkarmadım, cok duygusal çok üzülüyor, asansörden benimkiler çıktı ben arkada kaldım, esime dedimki ben kötüyüm sen çocuğu götür kursa üzülmesin, gerisini hatırlamıyorum. Oğlum ağlıyor, esim beni eve sürüklemiş artik nasılsa zavallı. Bayadır yatıyorum biraz gözüm açılırsa gene gideceğiz doktora.Ama en çok oğluma üzüldüm çok etkilendi.

Ah canım çok geçmiş olsun. Biraz toparlayıp bir an önce hastaneye gidebilirsin umarım🙏🏻
Havalar tam hastalık havası gibi.
Ben de 3 gündür kötüydüm hastaneye gidip serum taktırmayı bile düşündüm o derece ama neyse ki bugün daha iyiyim çok şükür.
Belki bir soğuk algınlığı ya da grip olabilir.
Sen de dinlenince daha iyi olursun inşallah🙏🏻

Yaa çok geçmiş olsun kızlar ☹️
Bir daha uğramasın inşallah

Covid değildir canım tansiyona bağlıdır seninde

Biz de e bebekte ıslak mendil bez indirimi var dedim diye gittik eşimle
Doğmamış çocuga bez alıyomuşız😂 indirim diye bizi kandırıyolarmış😖
Neyse şimdilik 2 paket 1 numara 2 paket de 2 numara aldım premium care, ıslak mendil de prima pure aldım 9x2 18 adet.

Yaa çok geçmiş olsun kızlar ☹️
Bir daha uğramasın inşallah

Covid değildir canım tansiyona bağlıdır seninde
Sağol canım🥰
Biz de e bebekte ıslak mendil bez indirimi var dedim diye gittik eşimle
Doğmamış çocuga bez alıyomuşız😂 indirim diye bizi kandırıyolarmış😖
Neyse şimdilik 2 paket 1 numara 2 paket de 2 numara aldım premium care, ıslak mendil de prima pure aldım 9x2 18 adet.
Ay benim de eşime kalsa her şeyi doğduktan sonra alcak🥲🥲
İlk prima indiriminde zorla 1 paket 2 numara aldık geçen gün ki prima indiriminde 2de stok bulamayınca 3 numara kutuda 96lı aldık😅
Almak için nazlanıyor almaya kalkınca stok bulamayınca da şaşırıyor😅
Eşleri stok yapmaya karışmayanlar çok şanslı🥲

Yaa moralimi bozmayin rica ediyorum 😂 oglumda anamin pijamalariyla kaldim hastanede bianda gelisiince olaylar kafa goz rezil bunda bari bi rimel bi eyeliner sureyim o kafa temiz pak fönlü olsun yahu olmazmı kii olmayacakmı yine insallah olur olsun yaa 😂😂
Olur olur 😅 siz bana bakmayin sezeryanda daha munkun sanki gibi normal dogumu bilmiyorum yasamadim 😅 ama goruyoruz internette saclar baslar yapili doguranlari insallah sizlerde oyle olursunuz 😊
Tamam biz de bebişe kıyamıcaz fondotendir allıktır bunları kastetmiyorum ama bi gözaltı kapatıcısı bi rimel süreriz heralde gündelik hayatımızda 😂 kendimi salmamak için doğum sonrası kalıcı ojedir odur budur yaparım bi şeyler diye düşünüyorum inş düşündüğüm gibi olur korkutmayın biziii 😅
Ay bunu dusunen salmaz zaten yaa 😄 bakmayin siz bana tamam diyen gitti 😅 yani hem saliniyo demedim ki ben. Ev halim mesela esofman pijamadir zaten benim doguruncada evde oyle devam ama disari cikarken normal halimle cikiyodum yani cikiliyo 😄 sadece makyaj yapmiyodum oda tercih meselesi ama dedigin gibi rimel fln surulur bi engel yok 😄

Oy geçmiş olsun 20 lerde sancı sancı sayılmaz zaten. O kdar ağrı duymanıza üzüldüm. Yatın dinlenin bugün. Bol bol. 🌸
ya aslında doktora dedim belimden sırtıma vuran ağrı daha fazla diye kasıklarımdaki ağrı o kadar değildi ondan çıktım hastaneden. sanırım üşüttüm. sağolun =)

Kendi doktorunuzla görüşün, ciğer geliştirici iğne yapılsın erken doğum riskiniz var ise..o konu önemli yaptılar mı size daha önce?
ciğer geliştirici önceden hastanede kaldığımda yapıldı canım erken doğum riski yok dedi doktor. kendi doktorum günde 20 dakika yürüyüş yap yatıp kalma diyor

Sağol canım🥰

Ay benim de eşime kalsa her şeyi doğduktan sonra alcak🥲🥲
İlk prima indiriminde zorla 1 paket 2 numara aldık geçen gün ki prima indiriminde 2de stok bulamayınca 3 numara kutuda 96lı aldık😅
Almak için nazlanıyor almaya kalkınca stok bulamayınca da şaşırıyor😅
Eşleri stok yapmaya karışmayanlar çok şanslı🥲

Ya aynılar vallahi söylenmekten bi hal oldu ama aldı neyse bir ay sonra açıp göstericem fiyatları görsün illaki karda oluruz hergün zam geliyor herşeye ozamanda o artanla başka ihtiyaç alınır yalanmı ama. Anlatamıyosum erkek milletine

Bence enfeksiyon ,kendi doktoruna git.Bu saatten sonra devamlı kasılmalar, ağrılar olacak arkadaşlar ,bebek de vücutta doğuma hazırlanıyor.Muhakkak aramızda bebeği daha aceleci olanlar da olacaktır ama kasılmalar düzenli ve fazla olmadıkça cok tedirgin olmamanızı tavsiye ederim
bence üşüttüm canım ya. enfeksiyon değildir herhalde

Arkadaslar esim de ben de pozitifiz ,belliydi normal değildim ben.Cocuk ne olacak onu düşünüyorum, kara kara

Arkadaslar esim de ben de pozitifiz ,belliydi normal değildim ben.Cocuk ne olacak onu düşünüyorum, kara kara

Hadi yaa😔😔😔 çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun beslenmene dikkat et ateşin olursa parol al inşallah hafif atlatacaksın. Doktoruna bilgi ver mutlaka. Çocuklar daha dirençli merak etme allaha emanet.. maske takın yanında mümkünse çok maruz kalmasın😞

Ya aynılar vallahi söylenmekten bi hal oldu ama aldı neyse bir ay sonra açıp göstericem fiyatları görsün illaki karda oluruz hergün zam geliyor herşeye ozamanda o artanla başka ihtiyaç alınır yalanmı ama. Anlatamıyosum erkek milletine
Tabii ki ne alırsak kârdayız canım.
İlk çocuk olunca her şeyden bir haber benim eşim😅
Ben indirimden bir şeyler almaya bayılırım bir şeyi indirimli görüp almadıysak indirimsiz alırsak çok üzülüyorum😅
Eşime kızınca diyorum indirimli almak varken söyleniyorsun indirimsiz almak sana müstehak diye🥲
Ne yapalım bebişler doğunca bez paralarını verdikçe akıllancaklar artık🤷🏻‍♀️

Canım benim çok geçmiş olsun. İnsan ilk duyunca bir şok oluyor karalar bağlıyor ama kabullenince her şey daha kolay geçiyor.
Çocuklar genelde semptomsuz atlatıyor.
Beslenmene dikkat ettikten sonra hiçbir şey olmuyor çok şükür.
Hem artık herkes çok hafif atlatıyor.
İlk 1-2 gün zor olabiliyor sonrası daha rahat.
Ben 2-3 gün günde 4 taneye kadar minosetle daha iyi hissettim.
Bir de önceden karantina daha uzundu psikolojik olarak oda zordu. Şimdi en azından daha kısa sürede en azından hava almaya çıkabilceksin.
Moral çok önemli lütfen moralini yüksek tutmaya çalış♥️

Tabii ki ne alırsak kârdayız canım.
İlk çocuk olunca her şeyden bir haber benim eşim😅
Ben indirimden bir şeyler almaya bayılırım bir şeyi indirimli görüp almadıysak indirimsiz alırsak çok üzülüyorum😅
Eşime kızınca diyorum indirimli almak varken söyleniyorsun indirimsiz almak sana müstehak diye🥲
Ne yapalım bebişler doğunca bez paralarını verdikçe akıllancaklar artık🤷🏻‍♀️

Şimdi 4 paket alınca bu herşeyi halletim sandı dur dedim bu anca 1 aylkk bezimiz😂😂 neeee diyo nasıl yani şakamı😝 öyle bi unutmuşki adam hafıza boş ilkide sonuda aynı şekerim her türlü koyacak babacıklara ama değerrr ohh sefası olsun bebişlerimizin🥳🥳

Şimdi 4 paket alınca bu herşeyi halletim sandı dur dedim bu anca 1 aylkk bezimiz😂😂 neeee diyo nasıl yani şakamı😝 öyle bi unutmuşki adam hafıza boş ilkide sonuda aynı şekerim her türlü koyacak babacıklara ama değerrr ohh sefası olsun bebişlerimizin🥳🥳
Benim eşim hesap yaparken günde 2-3 bez diye hesaplıyor😅
Dedim 1 saatte 2-3 bez olmasın o😂😂
Ee zamanında söylerken dinlemiyorlar eş lafı dinlemeyenler olarak hakediyorlar🥲

Kızlar kendimi iyi hissedince hava da güzel diye dışarı çıktım. D&rda biraz oyalandım. 5.600 adım atmışım. Aslında çok değil kendimi yormadım da ama bir şeylere bakarken yoruldum heralde.
Dönerken yavruşum 2-3 defa bir yere sert sert toplandı durdu. İlk kez yürürken böyle bir şey hissettim belim kopmuş gibiydi zor geldim eve🥲

Canım benim çok geçmiş olsun. İnsan ilk duyunca bir şok oluyor karalar bağlıyor ama kabullenince her şey daha kolay geçiyor.
Çocuklar genelde semptomsuz atlatıyor.
Beslenmene dikkat ettikten sonra hiçbir şey olmuyor çok şükür.
Hem artık herkes çok hafif atlatıyor.
İlk 1-2 gün zor olabiliyor sonrası daha rahat.
Ben 2-3 gün günde 4 taneye kadar minosetle daha iyi hissettim.
Bir de önceden karantina daha uzundu psikolojik olarak oda zordu. Şimdi en azından daha kısa sürede en azından hava almaya çıkabilceksin.
Moral çok önemli lütfen moralini yüksek tutmaya çalış♥️
Esim de pozitif enteresan bir şekilde sevindim ,o pozitif diye değil de ,beraber oluruz diye.Bugün bayilinca yalnızlıktan korktum galiba.Bir sey olmaz Allahin izni ile ,ona emanetiz, evdeki yavru ,karnimdaki yavru ,onların hatrina.Benim kadar dikkat eden birisi pozitif olmuşsa herkes olabilir.Her sabah çocuğu servise indirirken bile asansörü kağıt havlu ile açıp kapatiyorum.Eve giren her sey halen yıkanıyor, eve girince telefonlar kolonya ile siliniyor.Buna rağmen olmuşsak yapacak bir şey yok.Cok teşekkür ederim canim

Kızlar kendimi iyi hissedince hava da güzel diye dışarı çıktım. D&rda biraz oyalandım. 5.600 adım atmışım. Aslında çok değil kendimi yormadım da ama bir şeylere bakarken yoruldum heralde.
Dönerken yavruşum 2-3 defa bir yere sert sert toplandı durdu. İlk kez yürürken böyle bir şey hissettim belim kopmuş gibiydi zor geldim eve🥲
5 bin bizi aşıyor canim galiba artik😀

Esim de pozitif enteresan bir şekilde sevindim ,o pozitif diye değil de ,beraber oluruz diye.Bugün bayilinca yalnızlıktan korktum galiba.Bir sey olmaz Allahin izni ile ,ona emanetiz, evdeki yavru ,karnimdaki yavru ,onların hatrina.Benim kadar dikkat eden birisi pozitif olmuşsa herkes olabilir.Her sabah çocuğu servise indirirken bile asansörü kağıt havlu ile açıp kapatiyorum.Eve giren her sey halen yıkanıyor, eve girince telefonlar kolonya ile siliniyor.Buna rağmen olmuşsak yapacak bir şey yok.Cok teşekkür ederim canim
Kesinlikle pozitif olunca daha rahat geçirirsiniz. Benim eşim negatifti ve negatif olduğu için işe devam etti o yüzden ben tek kalınca çok zorlanmıştım.
Özellikle mutfakta sürekli eldivenlerle bir şeyler yapmak, aynı odadayken uzak oturup maskeyle durmak zorunda kalmak. Evde yokken bir tık daha rahattı.
Ne kadar dikkat etsekte virüs artık hem daha bulaşıcı hem de sürü bağışıklığı kazanılması hedeflendiği için hastalanmayan kimse kalmayana kadar böyle devam edecek sanırım.
En azından doğuma kadar için rahat olur hastalandım mı hastalancak mıyım diye stres yapmamış olcaksın canım.

Back