2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar valla Makyaj malzemesi ve maşadan yana benimde umudum yok🤪 ilkinde sancı çekerken kafamda bi kukuletayla hastaneye giriş yaptım sonra da toparlanamadım zaten😭
Şimdi hastanenin kuaför hizmeti varmış göreceğiz bakalım ona güveniyorum artık, beni insana benzetir inşallah😂

Kızlar valla Makyaj malzemesi ve maşadan yana benimde umudum yok🤪 ilkinde sancı çekerken kafamda bi kukuletayla hastaneye giriş yaptım sonra da toparlanamadım zaten😭
Şimdi hastanenin kuaför hizmeti varmış göreceğiz bakalım ona güveniyorum artık, beni insana benzetir inşallah😂
Bana bin tane kuaför basima toplansa ,hepsini kovalarım o psikolojiyle😀 biraz terelelli oluyorum ,hastanede😀😀😀 ama isterdim yani

Deneyimli anneler şu doğum sancısı neye benziyor ya bazen ayırt edemem diye korkuyorm😆

Ayırt etmemek mi🙄 ruhumu teslim ediyorum sandım mümkün değil anlamamak🤣 hoş başta öyle başlamıyo hafif hafif böyle regl sancısı gibi başlıyor. Adet olacakmışsın gibi. Beline vuruyor ve kasıklarına. Sonra şiddetlenip sıklaşıyor.

Kizlar ozaman size moral olsun daha ben bebisin yatagini bile almadim 😂 kiyafete hic girmiyorum bile. Yikamasi utusunu bosver ilk gebelikte kiz dediler diye 3 aya kadar alisveris yapmistim erkek olumca elimde kalmisti onlara bir corap bile eklemedim daha. Daha dun ilk bebisin alisverisini yaptim oda kuvet 😂😂 ondan kendinizi geride hissetmeyin 🥰

Bir umutsuzda burda zaten masa falan bana gore degilde crocs terliklerimin uzerine hangi pelus coraplarimi giyerim allah kerim. Hastanede yarisma olsa tahminimce ilk bızımle değılsın dencek kisi olurum 😂😂
Hepsini son ana birakman birazda maddi olaya bagli bacim 😅 yavas yavas alip taksit taksit odemek var bide hepsini toplu almak var 😄 benim erken almam hepsi bir ana birikmesin diye yani. Bide zaten kiyafet fln almadim dogru duzgun kizimdan her sey duruyordu duran kiyafetleri yikayacagim 😄 besik kuvet fln hepsi var evde zaten.
2. Cocuktan sesleniyorum kizlar her sey daha kolay alisveris acisindan😅 pek bi sey almamiza gerek kalmadi.

Bana bin tane kuaför basima toplansa ,hepsini kovalarım o psikolojiyle😀 biraz terelelli oluyorum ,hastanede😀😀😀 ama isterdim yani
Bende dogumdan once bi kuafore gidip kasimi biyigimi aldirsam daha da bi sey istemem 😅😅 hastanede suslenmek nerdeeee 😅
Bide bebis dogunca ben makyaji komple birakmistim. Parfum bile sikmiyodum bebis rahatsiz olur diye. Makyaj yapincada bebisi suratiniza degdiremiyosunuz. Yani gorcem ben o makyaj yapcam diyen anneleri 😅😅 bebislere kiyamiyo insan

Komedi gibi hafta sonum.Boğazim ,başım, kaslarım kötüydü, ama oğlum bugün basketbol kursuna başlayacaktı, bayadır bekliyordu.Esim dedi onu bırakalım gidip bir test yaptıralım içimiz rahat olsun.Sabahta kahvaltımı zaten çıkarmıştım maalesef.Ay asansöre bindik resmen kör oldum ,çocuk üzülmesin diye sesimi çıkarmadım, cok duygusal çok üzülüyor, asansörden benimkiler çıktı ben arkada kaldım, esime dedimki ben kötüyüm sen çocuğu götür kursa üzülmesin, gerisini hatırlamıyorum. Oğlum ağlıyor, esim beni eve sürüklemiş artik nasılsa zavallı. Bayadır yatıyorum biraz gözüm açılırsa gene gideceğiz doktora.Ama en çok oğluma üzüldüm çok etkilendi.

Hepsini son ana birakman birazda maddi olaya bagli bacim 😅 yavas yavas alip taksit taksit odemek var bide hepsini toplu almak var 😄 benim erken almam hepsi bir ana birikmesin diye yani. Bide zaten kiyafet fln almadim dogru duzgun kizimdan her sey duruyordu duran kiyafetleri yikayacagim 😄 besik kuvet fln hepsi var evde zaten.
2. Cocuktan sesleniyorum kizlar her sey daha kolay alisveris acisindan😅 pek bi sey almamiza gerek kalmadi.
Valla benimki biraz usengeclige bagli oldu. Benimde ikinci zaten gerekenler otomatik yariya indi. Ama ha diyorum bugun kaldir o popiskoyu ciksss kalkmiyor. Insallah erken dogmaz yoksa fena patlarim 😂 Ama tabiki turkiyede surekli indirimler oldugu icin insan buldumu aliyor.

Ayırt etmemek mi🙄 ruhumu teslim ediyorum sandım mümkün değil anlamamak🤣 hoş başta öyle başlamıyo hafif hafif böyle regl sancısı gibi başlıyor. Adet olacakmışsın gibi. Beline vuruyor ve kasıklarına. Sonra şiddetlenip sıklaşıyor.
Aaaa sen sandin mi ben direk teslim ettim diye hatirliyorum 🤪🤪

Deneyimli anneler şu doğum sancısı neye benziyor ya bazen ayırt edemem diye korkuyorm😆
Edersin bacim sen merak etme o kadar ritmik ve gitgide siklasiyorki ayirt etmemek mumkun degil. Jerkesin sanci derecesi yada aci esigi farkli kimisi hooopp dogurdum farkina varmadim der bilemezsin ama tam bir calar saat gibi ritmik ilerler hersey. Bide filmlerdeki gibi bir ciglik ve geliyor nameleri o isler oyle olmuyor. Merak etmeyin fazlasiyla vaktiniz oluyor komplike bisey yok ise 😊

Merhaba arkadaşlar grubu biraz geç keşfettim bende insallah Mayıs da dogun yapacağım suan 30 haftalık hamileyim ikinci çocuk olacak 7 yaşında bir oglum var Buda erkek bebek.
Hazırlıklar icin ne yaptınız ben Ramazan’dan önce odasını filan ayarlama istiyorum malum Ramazan tamam ben oruç tutamayacağım ama yardimci olabilecek kimseyi de bulamam eşim erken deyip uğraşmak istemiyor gerçekten erken mi oluyor?bizim en geç bayramdan hemen sonra doğum ya erken olursa Ramazan son haftası olursa
Birde istiyorum ki odasını ayarlayayım eksiklerini göreyim ona göre tamamlayayım

Bende dogumdan once bi kuafore gidip kasimi biyigimi aldirsam daha da bi sey istemem 😅😅 hastanede suslenmek nerdeeee 😅
Bide bebis dogunca ben makyaji komple birakmistim. Parfum bile sikmiyodum bebis rahatsiz olur diye. Makyaj yapincada bebisi suratiniza degdiremiyosunuz. Yani gorcem ben o makyaj yapcam diyen anneleri 😅😅 bebislere kiyamiyo insan
Yaa moralimi bozmayin rica ediyorum 😂 oglumda anamin pijamalariyla kaldim hastanede bianda gelisiince olaylar kafa goz rezil bunda bari bi rimel bi eyeliner sureyim o kafa temiz pak fönlü olsun yahu olmazmı kii olmayacakmı yine insallah olur olsun yaa 😂😂

Tamam biz de bebişe kıyamıcaz fondotendir allıktır bunları kastetmiyorum ama bi gözaltı kapatıcısı bi rimel süreriz heralde gündelik hayatımızda 😂 kendimi salmamak için doğum sonrası kalıcı ojedir odur budur yaparım bi şeyler diye düşünüyorum inş düşündüğüm gibi olur korkutmayın biziii 😅

Komedi gibi hafta sonum.Boğazim ,başım, kaslarım kötüydü, ama oğlum bugün basketbol kursuna başlayacaktı, bayadır bekliyordu.Esim dedi onu bırakalım gidip bir test yaptıralım içimiz rahat olsun.Sabahta kahvaltımı zaten çıkarmıştım maalesef.Ay asansöre bindik resmen kör oldum ,çocuk üzülmesin diye sesimi çıkarmadım, cok duygusal çok üzülüyor, asansörden benimkiler çıktı ben arkada kaldım, esime dedimki ben kötüyüm sen çocuğu götür kursa üzülmesin, gerisini hatırlamıyorum. Oğlum ağlıyor, esim beni eve sürüklemiş artik nasılsa zavallı. Bayadır yatıyorum biraz gözüm açılırsa gene gideceğiz doktora.Ama en çok oğluma üzüldüm çok etkilendi.
Çok geçmş olsun. Şimdi nasılsın? Tansiyon mu düştü acaba, ne çektin sen bu hamilelikte böyle ya..

Çok geçmş olsun. Şimdi nasılsın? Tansiyon mu düştü acaba, ne çektin sen bu hamilelikte böyle ya..
Canım sağolasın anlamadim tansiyonum 10 a 6 çıktı genelde o şekilde çıkıyor zaten, yeni bir durum değil aslında. Vücut muhtemelen hastalikla savaşırken açta kalınca birden bıraktı galiba 🤭 esim saglik bakanlığını aradi esim bu şekilde oldu evde test verebilir miyiz diye o da izolasyon olmadığı için gelmiyorlarmış.112 yi arayip çağırın dediler ,ay ambulansa da binip hic kendimi geremem ,bakalım biraz kalkabilirsem gideceğiz

Ah canım çok geçmiş olsun. Biraz toparlayıp bir an önce hastaneye gidebilirsin umarım🙏🏻
Havalar tam hastalık havası gibi.
Ben de 3 gündür kötüydüm hastaneye gidip serum taktırmayı bile düşündüm o derece ama neyse ki bugün daha iyiyim çok şükür.
Belki bir soğuk algınlığı ya da grip olabilir.
Sen de dinlenince daha iyi olursun inşallah🙏🏻

Ah canım çok geçmiş olsun. Biraz toparlayıp bir an önce hastaneye gidebilirsin umarım🙏🏻
Ben de 3 gündür kötüydüm hastaneye gidip serum taktırmayı bile düşündüm o derece ama neyse ki bugün daha iyiyim çok şükür.
Insallah canim simdi bir daha gitmeye çalışacağım, sana da geçmiş olsun

Canım sağolasın anlamadim tansiyonum 10 a 6 çıktı genelde o şekilde çıkıyor zaten, yeni bir durum değil aslında. Vücut muhtemelen hastalikla savaşırken açta kalınca birden bıraktı galiba 🤭 esim saglik bakanlığını aradi esim bu şekilde oldu evde test verebilir miyiz diye o da izolasyon olmadığı için gelmiyorlarmış.112 yi arayip çağırın dediler ,ay ambulansa da binip hic kendimi geremem ,bakalım biraz kalkabilirsem gideceğiz
Eşin kucaklayıp götürsün romantiklikler bugünler için var 😅 haklısın ambulans da gerer insanı, ay bi de meraklı komşular noldu nolduu sonrasında onlara laf anlatma derdi de hiç çekilmez 🤦🏻‍♀️ İnşallah toparlarsın da gidersin bi an önce bakalım🙏🏼

Ayy sana da çok geçmiş olsun canım benim. Nolduuu gruba hastalıktan kırılıyo kıyamam nazar değdi 😒

Insallah canim simdi bir daha gitmeye çalışacağım, sana da geçmiş olsun
Teşekkür ederim🌸
Ayy sana da çok geçmiş olsun canım benim. Nolduuu gruba hastalıktan kırılıyo kıyamam nazar değdi 😒
Ahh bilsem ne olduuu🙄 sağol canım♥
Evlendiğimden beri hastalanmamanın şerefine gebelikte 1 covid 2. Defa grip tarzı bir şey yaşıyorum🥲 inşallah bu son olur😅
Kimsecikler hasta olmasın tabii ama en çok bebekler, çocuklar, hamişler ve küçük çocuğu olan anneler hasta olmasın🥺

Back