2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yok yok sen söylemeden işe yarayan şeylere asla bakmıyorlar 😅 benim doktorumda şeker yüklemesi sırasında ast alt kreatinin bakmış sadece ve kolum mosmordu aynen bi işe yarasaydı bari dedim. Sonra aile hekimine yaptırdım orda istemediğim kadar bakmışlar 😂
Yani bunlardan da anlaşılıyodur belki ama henüz o kadar prof olmadık verin bize ferritini demir değerini canım neden uğraştırıyosunuz 😅

doktora deseydin bizde KK da boşuna yazmıyoruz biliyoruz bi şeyler içtim bile 😂😂
Benide aile hekimi paklar😅 önümüzdeki hafta gidilsinn🥲
Hemoglobinden bahsederken doktorlar bana kanın iyi diyorlar canım o genel kan değeri mi oluyor artık bilmiyorum ama o da sınırda belki ilacının dozunu değiştirir bir daha gittiğinde demir ferritine de baktır tek bir değer üzerinden değerlendirmek olmaz demişti bir kere doktor bu kan şeylerine
Doktorumun kan değerlerimle ilgilendiğini pek sanmıyorum hiçç umrunda değil ben kendim yaptırırsam yaptırıyorum o hiç teklif bile etmiyor😅 önümüzdeki hafta detaylı baktıracağım artık o zaman belli olur🥲

Kızlar dün alt açma bebek bakım çantası diye bişi aldım baya hoşuma gitti siz de bakmak isterseniz farklı desenleri de var
Bu markadan bende almayı düşünüyorum canım sadece bu model mi diğer uzun model mi ona karar veremedim😅

Aynen ben de bir baktım ama silinebilir alt açma matları oluyor ya uzuna gerek yok diye düşündüm sonra bunu aldım ama desenleri çok tatlı 🌸
Ben bundan başka alt açma almayı düşünmüyorum. Kullan atlardan alıp stok yapacağım😌 bizim ki oğluş olacağı için bol bol çiş kazaları olacaktır bizi onlar paklar😅

Kızlar dün alt açma bebek bakım çantası diye bişi aldım baya hoşuma gitti siz de bakmak isterseniz farklı desenleri de var
Ben de bundan aldım😍 çantayı baya toparlar bence. Düzen şeylerinin hastasıyım 😅

Bebek çantası alamadim bir ya ,cok çirkin çoğu, acaba diyorum normal adidas ya da nike sırt çantası mi alsam hem daha şık olur

30 nisanda kac haftalik oluyo acaba ??
Ya kizlar benimde 17 mayis gözüküyor normalde ama benim ilk kizim 38+2de olmustu. Bu zamanlarda olursa yine bu cocukta bayramdan hemen sonra oluyor. Ama simdi bayramdan sonra olursa bayramda bayramlasma olayi olacak. Annemler ablamlar kayinvalidemler esimin dedesigil amcasigil. Bu ekiple kesin gorusmemiz gerekecek. Ve dogum oncesi bide covid neyim olmayim 😅😅 sizce bayramdan once dogursamda bayramda da kimseyle gorusmesem mi en azindan bebegi bahane ederiz oyle. Ya da bayram tatilinde herkes eve gelmeye kalkar mi ki gerci kabul etmem ama ayni binada yasiyoruz. Offf bilemedim 😅😅 sizce ne yapsam bayramdan once mi sonra mi dogursam siz olsaniz ne yapardiniz her turlu 38 hafta bitmis oluyo sanirim
Aynı binadaysanız siz doğumdan önce risk almicam ya da doğumdan sonra kimseyi kabul etmem demedikten sonra her şekilde görüşeceksiniz:) o yüzden sen kendini nr zaman bebisle görmek istiyorsan öyle yap 🥰 ben de normal doğum istiyorum ama sezeryan derse bayramdan önce aldırırım bayram da bizle olsun yavrucum🥰😅

Bebeğinizin alışverişlerini nerden yapıyorsunuz?
Valla ben trendyoldan aldım bir dolu şeyi. Hem mağazalardan daha ucuz oluyor hem de mağaza gezerken kafam çok karışıyor diye giriyorum trendyola yorumları okuya okuya alıyorum. Gerçi herşeyini aldım artık doğduktan sonrası kaldı.

Kızlar bebek bezi alan oldu mu aranızda hangi marka kaç TL’ye aldınız
Ben e bebek indiriminden 1 paket 1 numara 3 paket 2 numara aldım canım . 60lı paketler her paket 110 tl ye geldi. Prima premium care aldım. 1 2 ay bunu kullanalım hassaslığı gidince bez degistiririz diye düşündük

Allah'ım ben kendimi nerelere atayım🙈🙈 iki buçuk kilo valla hiç birşey doktordan geçen sefer azarı işittim bakalım bu sefer ne diyecek kilo başını aldı gidiyor ne güzel az kilo almışsın
Ben de aynı durumdayım. 2 3 güne bir istikrarla kilo alıyorum. bir şey demiyordu ama geçen ay artık yeter çok kilo alıyorsun dedi:(

Bir kere lafı geçti bizim zamanımızda kadınlar kulübü vardı hala var mı bilmiyorum dedi doktor felaket tellalı gibi şeyler yazarlardı hastalar kendi kendilerine kurar evhamlanıp gelirlerdi diye hiç sesimi çıkarmadım halbuki içindeyim çok da faydalı bişi 🤣🤣🤣
Benim doktorum da bak orda takılmıyorsun di mii, çok saçma durumlar donuyor demişti başlarda. Ben de yooo gayet takılıyorum severek demistim 😅 hatta eşim rutin görevi gibi her gün tek tek girip okuyor her şeyi diye dalga geçmişti 😅😅

Back