2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Canta olarak dikdortgen mini valiz tipi cantalari daha cok tavsiye ederim ben 😊 sirt cantasi gibi olanlarda bi sey ararken butun cantayi dokmek gerekiyo. Dikdortgen valiz tipi cantada actigin an her seyi goruyosun rahatca istedigini alip geri koyabiliyosun. Benden soylemesi😅
Onuda taşımayı sevmiyorum.Ben bebek çantası olayını sevmiyorum galiba ,hepsi cok çirkin geliyor bana.Normalde de büyük çanta kullanirim zaten o yuzden çoğu zaman ilk çocuğumda kendi cantamla takilmistim ama gene de almadan olmaz

Ya kizlar bu arada gecen kimin basina gelmisti dun gecede benim basima geldi... e bebekten bezleri aldim odedim falan kapattim uygulamayi bugun bir baktim sepetim duruyo tukenmis 3 numara olan 😒😒 puf yaaa neyse artik ne yapayim nasip degilmis yogunluktan oluyor demek ki boyle 😔

Onuda taşımayı sevmiyorum.Ben bebek çantası olayını sevmiyorum galiba ,hepsi cok çirkin geliyor bana.Normalde de büyük çanta kullanirim zaten o yuzden çoğu zaman ilk çocuğumda kendi cantamla takilmistim ama gene de almadan olmaz
Ya ben cok tedarikli anne gibi geziyorum 😅 o yuzden kendi cantamla olmaz. Ben kendi cantami kullanmayi birakmistim cuzdanimi cocugun cantasina koyuyodum😅😅

Ya ben cok tedarikli anne gibi geziyorum 😅 o yuzden kendi cantamla olmaz. Ben kendi cantami kullanmayi birakmistim cuzdanimi cocugun cantasina koyuyodum😅😅
Evet 2 çanta cok zor oluyor ,bakalim ya lohusa tacını bile dert ettim de bu dursun😀

Kızlar ben şimdi bir de mustelanın temizleme suyundan aldım durulama gerektirmeyen. Çocuğun göbeği düşene kadar silmeye yarıyormuş. Ay durdukça kendime ihtiyaç yaratıyormuşum gibi geliyor ama cidden ben mi paranoya yapıyorum bilmiyorum 🤷‍♀️

Canım halen kusuyorum ,bunuda nasil aldim bilmiyorum.Ama esim diyor ki sen bu çocuk hic buyumesin istiyorsun herhalde:KK12:arkadaşının bebegi düşük kiloda doğdu ve simdi de buyumesi zor ,gelişmiyor.Ona takmış kafayi.Yalan degil asla kilo almak istemiyorum ama elimde değil zaten,söylemesi ayıp aksam yemeğinde bir kase pırasa yedim iki kere çıkardım. Inanki bittim artık klozet yıkamaktan
Bu durumu hic doktorunuzla konustunuzmu kilo alip almamaniz cok onemli degil onemli olan bebisin ne durumda oldugu ama hala kusuyor olmaniz acaba bobrek tasi olabilirmi diye dusundum. Bazi hamilelerde olabiliyormus cunku buda surekli kusmaya sebep oluyormus aklima gelmisken soyliyim dedim belki size yardimci olur 😊

Bu durumu hic doktorunuzla konustunuzmu kilo alip almamaniz cok onemli degil onemli olan bebisin ne durumda oldugu ama hala kusuyor olmaniz acaba bobrek tasi olabilirmi diye dusundum. Bazi hamilelerde olabiliyormus cunku buda surekli kusmaya sebep oluyormus aklima gelmisken soyliyim dedim belki size yardimci olur 😊
Doktorum biliyor halen kustuğumu,ama cumartesi bir daha söylemek istiyorum . Teşekkür ederim🥰 insallah bir de öyle bir sey çıkmaz başıma, ama tabi varsa bakılması en doğrusu, çok nadir de olsa doğuma kadar kusanlar varmış

Evet evet nereye diyo aahahahha nereye olabilir acaba?? Acaba nereyee??? 😂😂😂 ben de eşim gittikten sonra bazen uyuyabiliyorum bazen uyuyamıyorum ama psikolojik olarak o yataktan illa 10 da çıkılıcak en erken 🤓 öğleden sonrada bi şekerleme oluyo illakii 😅 valla bebeler gelince napcaz bakalım
Aynı ben valla 😜 öğleden sonra illa bi kestirmem var ,kızlarrr civildee bebek bezlerinde indiirm var premiumm care 119 lira ya düştü bakın

Eklentiler

• 02BBFC69-109C-4258-A0EB-0EDBE30C9EED.jpeg
    02BBFC69-109C-4258-A0EB-0EDBE30C9EED.jpeg
    62,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar ben şimdi bir de mustelanın temizleme suyundan aldım durulama gerektirmeyen. Çocuğun göbeği düşene kadar silmeye yarıyormuş. Ay durdukça kendime ihtiyaç yaratıyormuşum gibi geliyor ama cidden ben mi paranoya yapıyorum bilmiyorum 🤷‍♀️
Ben de almayı düşünüyorum ondan

Önümüzdeki haftadan sonra hastane çantasını hazırlayacağım, bilmiyorum neden ama oyle bir ihtiyaç hissettim😀

Kızlar 👀 ıslak mendil de hangisini tercih ettiniz ben de sipariş vereceğim sleppy yeni doğan düşünüyordum ama kararsız kaldım var mı alan veya aklında almayı düşündüğü marka olan 💜

Kızlar 👀 ıslak mendil de hangisini tercih ettiniz ben de sipariş vereceğim sleppy yeni doğan düşünüyordum ama kararsız kaldım var mı alan veya aklında almayı düşündüğü marka olan 💜
Ben kargo bedava olsun diye sepete baby turco koymuştum bi alışverişte. açmadığım için iyi mi kötü mü hiçbi fikrim yok beybi ama herkes çok memnun. sleepy yeni doğan alıcam bende heralde ama çok fazla stok yapmicam, tek markadan da gitmicem hangisini severse artık popişi 🤷🏻‍♀️

Kızlar aranızda park yatak alan var mı. Ben park yatak aldım 1, 2 yıl kullanayim diye. Içine şimdi nevresim alacağım ama. Şu korumalı Uyku seti mi alayim ,sadece nevresim takimi mi. Korumalara gerek var mı ne yapsam bilemedim . Var mı fikri olan

Henüz almadım ama sleepy yeni doğan alırım diye düşünüyorum, baby turco ya da iyi diyorlar ben bu pamuk mendillerden aldım ama az miktarda da ıslak mendil alırım yine.

Henüz almadım ama sleepy yeni doğan alırım diye düşünüyorum, baby turco ya da iyi diyorlar ben bu pamuk mendillerden aldım ama az miktarda da ıslak mendil alırım yine.
Ben kargo bedava olsun diye sepete baby turco koymuştum bi alışverişte. açmadığım için iyi mi kötü mü hiçbi fikrim yok beybi ama herkes çok memnun. sleepy yeni doğan alıcam bende heralde ama çok fazla stok yapmicam, tek markadan da gitmicem hangisini severse artık popişi 🤷🏻‍♀️
Anladım bebekler sağ olun 💜😍ben de sleepy yeni doğan sipariş vereceğim galiba bazıları kuru falan demiş bazıları da çok memnun yorumlara bakınca insanın kafası karışıyor 😂😂

Ben pamuk su şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum canım. Baby me pamuklardan aldım.
Dışarda pratik olması için prima aqua pure almayı düşünüyorum.
Geçen gün gittigidiyor indiriminden 12li baby turco ıslak mendili 50₺ye almıştım evde kullanmak için. Islaklığını beğendim burda topiklerde de bebeğine kullanıp memnun kalan çok var.

Ben pamuk su şeklinde ilerlemeyi düşünüyorum canım. Baby me pamuklardan aldım.
Dışarda pratik olması için prima aqua pure almayı düşünüyorum.
Geçen gün gittigidiyor indiriminden 12li baby turco ıslak mendili 50₺ye almıştım evde kullanmak için. Islaklığını beğendim burda topiklerde de bebeğine kullanıp memnun kalan çok var.
Sağol canım baby turco mu alsam bak şimdi aklım oraya kaydı 😂

Anladım bebekler sağ olun 💜😍ben de sleepy yeni doğan sipariş vereceğim galiba bazıları kuru falan demiş bazıları da çok memnun yorumlara bakınca insanın kafası karışıyor 😂😂

Canım ben kızımda unibaby yenidoğan kullanmıştım sarı paket uzunca bi süre onu aldık hala cildi hassas uni baby alırım ona. Memnundum ben.

Back