2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Evett ben uyanınca eşim de uyanıyo bi de hemen noldu diyo panik 😂 bi de ona açıklama yap oram ağrıdı buram ağrıdı ya da susadım ya da wc sonra hemen geri uyuyo ona da bi sinir oluyorum 😂😂😂 L Larissa
Aynı durumlar bizdede var kalktğım gbi hemen noldu bişy mi var, aşkm nereye iyimisin🤣 hemende geri uyuyo , sbhta 7 ye 10 klaa o uyanınca ben ztn uyanıyırum otomatıkman ya uyanmam normalde , kan ilacı içip cok nadiren uykuya dalarsam yoksa zombi gibi ayaktayım valla kahvaltıdan snrada ayakta uyuyorum garip bi düzendeyiz!
Evet evet nereye diyo aahahahha nereye olabilir acaba?? Acaba nereyee??? 😂😂😂 ben de eşim gittikten sonra bazen uyuyabiliyorum bazen uyuyamıyorum ama psikolojik olarak o yataktan illa 10 da çıkılıcak en erken 🤓 öğleden sonrada bi şekerleme oluyo illakii 😅 valla bebeler gelince napcaz bakalım

Ben de bir doğuraydım diye düşünüyorum ama daha 79 gün var. Zaman geçmiyor geçmedikçe bişeylere bileniyorum. En çok da kocama. Geçen adama bir küfrediyorum bir küfrediyorum görseniz insan insana öyle laflar etmez. Benim kocamda çareyi küsmekte buldu. Baktı olmayacak. Çünkü sarsa bana daha çok kavga yapcam. O da bana bulaşma diyip kenara çekiliyor.
Ay güldüm ya halimize gerçekten bazen cekilcek gbi olmuyoruz yanimizda kim var ona sar modunda takiliyoruz iste hamilelikten bunlar hep yük agarlastikca oluyo boyle seyler napalim 🙈😁

Kızlar benim demirim sınıra yakın çıkmış da doktor geri dönüş yapmadı ilk aylar kullandığım demir ilacına yeniden başlasam bişi olur mu acaba doktoru mu bekleyeyim
Aaa kaç çıktı canım? Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum hamile kaldığımda 62ymiş şimdi 121 olmuş.mutlaka kullanılması gerek zaten, bebitolar depolarımızdan götürüyor. Demir eksikliğinin de bi çok zararı varmış. Saç dökülmesini bu da açıklamıyor N Neess 😅 121 ile de dökülüyosa.... 😅

Ben sabah içeyim bi başlangıcı yapayım gün içinde ona sorarım yine sağol canım 🤗
Ben devamli içtiğim halde 11 çıktı hgb ,anlamadım ama demir depolarım cok boştu muhtemelen ancak onları dolduruyor.Sabah ac karnina içmek daha etkili ama sabah ancak tiroit ilacını iciyorum

Kızlar bebek bezi alan oldu mu aranızda hangi marka kaç TL’ye aldınız
1 paket 1 numara prima premium care 70 li 2 paket 2 numara prima premium care 70 li (140 adet) bunlari kasimda annem 296 liraya almisti bnde 3 numara sleepy bio natural aldim 168 li gecen indirimden 228 liraya geldi stokculuk bukadar duruma gore alicam yetmeyeni cunku iri olursa 1 ve 2 no az kullaniliyor cesaret edemedim oglumda sleepyi gec kesfetmstm bana kalsa hepsini sleepy alirdim ananenin gonlu elvermedi 😂

İdrarda glukoz değerim yüksek çıkıyor. 17 gün arayla 2 kez idrar tahlili yaptırdım. Birinde 2+ sonuncusunda 4+ çıktı. Ama kan şekerim gayet normal. İdrarda şeker kaçağı olupta kan şekeri normal olan var mı ? Neden olabilir acaba. 2 gündür ölöüyorum yemekten önce sonra şekerim gayet normal. 🤷

1 paket 1 numara prima premium care 70 li 2 paket 2 numara prima premium care 70 li (140 adet) bunlari kasimda annem 296 liraya almisti bnde 3 numara sleepy bio natural aldim 168 li gecen indirimden 228 liraya geldi stokculuk bukadar duruma gore alicam yetmeyeni cunku iri olursa 1 ve 2 no az kullaniliyor cesaret edemedim oglumda sleepyi gec kesfetmstm bana kalsa hepsini sleepy alirdim ananenin gonlu elvermedi 😂
Benim esimde diyor ki 1 no kucuk gelirse eger ben kullanirim o bezleri ic camasiri niyetine bosa gitmesine izin vermem asla diyo 😂😂 ay cok guldum ya 😅😅 dedim dur sana noluyo eger kucuk olursa ben lohusa pedi yaparim 😂 cok igrenc muhabbetlere girdik 😅😅 ekonomik kriz bizi ne hallere getirdi😅😅

Aaa kaç çıktı canım? Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum hamile kaldığımda 62ymiş şimdi 121 olmuş.mutlaka kullanılması gerek zaten, bebitolar depolarımızdan götürüyor. Demir eksikliğinin de bi çok zararı varmış. Saç dökülmesini bu da açıklamıyor N Neess 😅 121 ile de dökülüyosa.... 😅
Ay ben değerlerim kaç hiçç bilmiyorum😅 en son ekim ya da kasımda baktırmıştım. Önümüzdeki hafta baktırayım bakalım ne durumdayım. Saç dökülmesini doktora söyleyecektim unuttum🥲

Şeker yüklemesi için kan verdiğimde tam kan sayımıda yapmışlar hemoglobin demir oluyor sanırım benim ki sınırda çıkmış🙄

Demir iyi aslında ferritin düşün o da demir depoları demekmiş doktor az önce dönüş yaptı başlayalım diye ben zaten sabah lavaboya kalkınca içmiştim 😄

Ben devamli içtiğim halde 11 çıktı hgb ,anlamadım ama demir depolarım cok boştu muhtemelen ancak onları dolduruyor.Sabah ac karnina içmek daha etkili ama sabah ancak tiroit ilacını iciyorum
Benim hgb iyi depoları boş ferritin değeri yani

Benim de gönlüm sleepyden yana hem yorumları güzel hem fiyat olarak daha makul

Şeker yüklemesi için kan verdiğimde tam kan sayımıda yapmışlar hemoglobin demir oluyor sanırım benim ki sınırda çıkmış🙄
Demir değeri ayrı hemoglobin ayrı ferritin yani demir deposu değeri ayrı canım doktoruna sor ona göre bir şey söyler benim hemoglobin ve demir iyi ama ferritin düşük

Bu arada şeker falan da çıkmamış bende çok şükür bugün eşimin yaş pastasından doya doya yiyebileceğim 😅 tatlı bir şey yiyeceğim zaman çocuklar gibi şen olmama kaç puan 🙈🤪

Yok kuzu demir yazıyor direk ona bakmamışlar mı bi de ferritin var o da demir deposuymuş
Öyle bir şey yazmıyor işe yarayacak şeylere asla bakmazlar zaten😒
Aklıma gelseydi de hazır kan alınıyorken diğer değerlerime de baktırsaydım keşke😅 kolum mosmor değerdi bari🥲
Şunlar yazıyor bak🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• B2D3EF0C-EFE2-41A8-8C29-234684E3C97C.png
    B2D3EF0C-EFE2-41A8-8C29-234684E3C97C.png
    256,9 KB · Görüntüleme: 46
Aklıma gelseydi de hazır kan alınıyorken diğer değerlerime de baktırsaydım keşke😅 kolum mosmor değerdi bari🥲
Şunlar yazıyor bak🤷🏻‍♀️
Yok yok sen söylemeden işe yarayan şeylere asla bakmıyorlar 😅 benim doktorumda şeker yüklemesi sırasında ast alt kreatinin bakmış sadece ve kolum mosmordu aynen bi işe yarasaydı bari dedim. Sonra aile hekimine yaptırdım orda istemediğim kadar bakmışlar 😂
Yani bunlardan da anlaşılıyodur belki ama henüz o kadar prof olmadık verin bize ferritini demir değerini canım neden uğraştırıyosunuz 😅
Demir iyi aslında ferritin düşün o da demir depoları demekmiş doktor az önce dönüş yaptı başlayalım diye ben zaten sabah lavaboya kalkınca içmiştim 😄
doktora deseydin bizde KK da boşuna yazmıyoruz biliyoruz bi şeyler içtim bile 😂😂

Şunlar yazıyor bak🤷🏻‍♀️
Hemoglobinden bahsederken doktorlar bana kanın iyi diyorlar canım o genel kan değeri mi oluyor artık bilmiyorum ama o da sınırda belki ilacının dozunu değiştirir bir daha gittiğinde demir ferritine de baktır tek bir değer üzerinden değerlendirmek olmaz demişti bir kere doktor bu kan şeylerine

Yok yok sen söylemeden işe yarayan şeylere asla bakmıyorlar 😅 benim doktorumda şeker yüklemesi sırasında ast alt kreatinin bakmış sadece ve kolum mosmordu aynen bi işe yarasaydı bari dedim. Sonra aile hekimine yaptırdım orda istemediğim kadar bakmışlar 😂
Yani bunlardan da anlaşılıyodur belki ama henüz o kadar prof olmadık verin bize ferritini demir değerini canım neden uğraştırıyosunuz 😅

doktora deseydin bizde KK da boşuna yazmıyoruz biliyoruz bi şeyler içtim bile 😂😂
Bir kere lafı geçti bizim zamanımızda kadınlar kulübü vardı hala var mı bilmiyorum dedi doktor felaket tellalı gibi şeyler yazarlardı hastalar kendi kendilerine kurar evhamlanıp gelirlerdi diye hiç sesimi çıkarmadım halbuki içindeyim çok da faydalı bişi 🤣🤣🤣

Back