2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Allah'ım ben kendimi nerelere atayım🙈🙈 iki buçuk kilo valla hiç birşey doktordan geçen sefer azarı işittim bakalım bu sefer ne diyecek kilo başını aldı gidiyor ne güzel az kilo almışsın
Benimki sağlıklı bir süreç değil canim yukarıda yazdim ,en iyi ihtimal gunde 2 kere çıkarıyorum. Çoğunuzun kilo almış hali benden zayıftır zaten😀

Benimki sağlıklı bir süreç değil canim yukarıda yazdim ,en iyi ihtimal gunde 2 kere çıkarıyorum. Çoğunuzun kilo almış hali benden zayıftır zaten😀
Bebeğin gelişimi iyiyse sorun değil ama senin iyi anlıyorum hamilelikte yediğini cikardigin zaman o hamilelik hiç geçmiyor gibi🤷

Bebeğin gelişimi iyiyse sorun değil ama senin iyi anlıyorum hamilelikte yediğini cikardigin zaman o hamilelik hiç geçmiyor gibi🤷
En son sorun yoktu 1 ay önce, cumartesi randevu var bakalim ne diyecek ,umarım iyidir gelişi mi

Acaba fitil olarak kullanmayı bıraksanda gece yatmadan önce içsen nasıl olur? O zaman daha az rahatsız hissedersin belki canım.
Aşılama denediğimizde bende kullanmıştım ama gece yatmadan önce içiyordum herhangi bir yan etki yaşamamıştım🤷🏻‍♀️
Demir ilacı, multivitamin de içiyorum ya bir başka ilaca daha tahammülüm yok benim ya heralde canım 😄 bırakcaksam komple bırakmam lazım 😂😂 zaten o da böyle yumuşak falan ya yutarken midemi bulandırıyodu. Doktor da vajinal daha etkili diyince öyle almaya başlamıştım. Ne bilim şimdi kafama göre iş yaparım bi şey olur allah korusun vicdan azabı 😑
Bence de sen bi darla onu yine🤣 fitil berbat iğneye razıyım hiç kullanamadım ben öyle ayy

Pinky93 Pinky93
kızlar eşimle kavga ettik. Küstü gitti bilgisayar başına kendimi aşırı yalnız hissediyorum. Ağlamak istiyorum bi duygusallık bastırdı.

Hamile bizmi onlarmı acaba bi alttan almak sakinleştirmek yokmu hiç boşver takılma
Ben lohusayken de benden beter Lohusaydı benim eşim zaten, alış canım sen erkekler maalesef böyle😠
1 çekmece dolusu çamaşır 3 günde bitiyor 😂 o da ayrı dert. Doğum yapınca bi progestandan kurtulduğuma bi de soğan sarımsak yiyebilirsem ona sevinicem 😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20220209-213348_ebebek.jpg
    Screenshot_20220209-213348_ebebek.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 32
Evett ben uyanınca eşim de uyanıyo bi de hemen noldu diyo panik 😂 bi de ona açıklama yap oram ağrıdı buram ağrıdı ya da susadım ya da wc sonra hemen geri uyuyo ona da bi sinir oluyorum 😂😂😂 L Larissa
Aynı durumlar bizdede var kalktğım gbi hemen noldu bişy mi var, aşkm nereye iyimisin🤣 hemende geri uyuyo , sbhta 7 ye 10 klaa o uyanınca ben ztn uyanıyırum otomatıkman ya uyanmam normalde , kan ilacı içip cok nadiren uykuya dalarsam yoksa zombi gibi ayaktayım valla kahvaltıdan snrada ayakta uyuyorum garip bi düzendeyiz!

Kızlar benim demirim sınıra yakın çıkmış da doktor geri dönüş yapmadı ilk aylar kullandığım demir ilacına yeniden başlasam bişi olur mu acaba doktoru mu bekleyeyim

O ağlak his 1 haftadir bende de var inanki hele akşam olunca o şişlik başlıyo nefes alamiyorum falan iyice daraliyorum bi ağlama hissi surekli beraberinde sinirlilik hali adama sarıyorum gülüyo halime daha çok sinir oluyorum hormonlar tavan bu ara benim berbat haldeyim hersey sorun kilo aldim diplerim cikti diye bile sinirleniyorum sonra diyorum manyakmisin kadin 😂 surekli sirtim belim boynum agri icinde off off bi doguraydik vaktiyle yarabbim
Ben de bir doğuraydım diye düşünüyorum ama daha 79 gün var. Zaman geçmiyor geçmedikçe bişeylere bileniyorum. En çok da kocama. Geçen adama bir küfrediyorum bir küfrediyorum görseniz insan insana öyle laflar etmez. Benim kocamda çareyi küsmekte buldu. Baktı olmayacak. Çünkü sarsa bana daha çok kavga yapcam. O da bana bulaşma diyip kenara çekiliyor.

Demir ilacı kullanmıyor muydun canım?
Ayy kullancam Banu çiftçi de sitesinde demiş 16.haftadan itibaren demir iyi de olsa kullanılır diye elimde var zaten gynoferrosanol sabah lavaboya kalktığımda aç karna içerim

Yok benim demirim iyiydi bayadır kullanmıyordum vitamin hapından hariç bu kan tahlilimde baya düşük çıkmış
Demirimiz iyi olsa da doktorlar mutlaka veriyor diye biliyorum canım. En çok ihtiyacımızın olduğu dönemdeyiz çünkü bazıları kullansa da yetersiz kalıyor günde 2 tane içen bile oluyor. Yarın doktoruna ulaşabilirsen sor bakalım mutlaka başla diyecektir ama aynı ilacı mı verir bilmiyorum.
Ben 16.haftadan itibaren içiyorum kan değerlerime bakmadan verdi doktor, her kontrolde devam diyor.
Büyük ihtimal doğumdan sonra da bir süre devam edeceğiz.

Ayy kullancam Banu çiftçi de sitesinde demiş 16.haftadan itibaren demir iyi de olsa kullanılır diye elimde var zaten gynoferrosanol sabah lavaboya kalktığımda aç karna içerim
Ben de aynısını kullanıyorum. Benim bulantılarımdan dolayı doktorum gece yatarken içmemi söyledi. Hala gece yatmadan içiyorum.

Ben de aynısını kullanıyorum. Benim bulantılarımdan dolayı doktorum gece yatarken içmemi söyledi. Hala gece yatmadan içiyorum.
Ben sabah içeyim bi başlangıcı yapayım gün içinde ona sorarım yine sağol canım 🤗

Back