2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Valla ben trendyoldan aldım bir dolu şeyi. Hem mağazalardan daha ucuz oluyor hem de mağaza gezerken kafam çok karışıyor diye giriyorum trendyola yorumları okuya okuya alıyorum. Gerçi herşeyini aldım artık doğduktan sonrası kaldı.
Evet ben de trendyoldan alıyorum. Annesepeti sitesine de bakın derim. Aradığınız her şeyi bulabiliyorsunuz.

N Neess ben en son buna karar verdim alt değiştirme matı bir de uzun biberon için termal biberonluk var ☺️

Bu da çok şekermiş canım😍
Ne güzel pıt diye karar verdin😅

Kızlaaar bende bugün sistit semptomlarıyla doktora gittim🙄 bu ara doktorda yatıp kalkıyor gibiyim ya😃 kendimden soğudum. Neyse bebişide gördük 25+2 de 900 gr 33 cm olmş bebeğim.10 günde ben 0 gr almşm o 200 gr. Dr kasılmalarda olunca bir sürü tahlil istedi. Vajinal rahim uzunluğuna baktı. Çatı muayenesi yaptı rahim uzunluğuna bakmak için. Biraz psk bozuldu🥲 neyseki hiç bir sorun yok herşey yolunda idrar kültürü yarın çıkcakmış bi daha gideceğim doktora😃 kadının müptelası oldum resmen.

Kızlar ben ana kucağını dolap uygulaması üzerinden aldım. İlk olarak sizin önerdiğiniz nuna leaf markasından bir tane letgoda bulmuştum kadın satmaktan vazgeçti. Onu alamadım. Sonra dolapta sunnybaby markasının bir tane bulmuştum onu adam bir türlü kargolamayınca iade talep ettim. Şimdi bagi dandini markasının 2. El ana kucağını aldım dolaptan. Sadece 3 ay kullanılmış garantisi devam ediyor. 650tl ye aldım. Bir de geçenki yazdığım alışveriş listemdekilerin üstüne kendime hamile taytı aldım. Sleepy markasının 2 numarasından 136lı 3 numarasından 112li aldım. Green cleanin leke çıkarıcısını aldım. Bebek bakım çantası aldım organizerli. Alt açmada kullanacağım bezleri alt açma örtülerini falan koyarım. Çamaşır yıkama filesi aldım bebeğin eldiven çorap gibi küçük parçaları için 4lü. Korbell aldım 495li poşetini de aldım. Bir de bebek yorganı aldım. Bittim battım valla. Kargoculardan utanıyorum. Her gün geliyorlar yine mi sen diye bakıyor bana Trendyol ekspress kuryesi 😂😂

Bebek çantası alamadim bir ya ,cok çirkin çoğu, acaba diyorum normal adidas ya da nike sırt çantası mi alsam hem daha şık olur
Canta olarak dikdortgen mini valiz tipi cantalari daha cok tavsiye ederim ben 😊 sirt cantasi gibi olanlarda bi sey ararken butun cantayi dokmek gerekiyo. Dikdortgen valiz tipi cantada actigin an her seyi goruyosun rahatca istedigini alip geri koyabiliyosun. Benden soylemesi😅

Canta olarak dikdortgen mini valiz tipi cantalari daha cok tavsiye ederim ben 😊 sirt cantasi gibi olanlarda bi sey ararken butun cantayi dokmek gerekiyo. Dikdortgen valiz tipi cantada actigin an her seyi goruyosun rahatca istedigini alip geri koyabiliyosun. Benden soylemesi😅
Yaa bu tavsiye çok iyi oldu ben de çanta aşamasındayım arabaya asmadığım zamanlarda eşime yıkıcağım için sırt çantası bakıyodum, onun için sade bi model bakıyorum bide 😒

Kızlaaar bende bugün sistit semptomlarıyla doktora gittim🙄 bu ara doktorda yatıp kalkıyor gibiyim ya😃 kendimden soğudum. Neyse bebişide gördük 25+2 de 900 gr 33 cm olmş bebeğim.10 günde ben 0 gr almşm o 200 gr. Dr kasılmalarda olunca bir sürü tahlil istedi. Vajinal rahim uzunluğuna baktı. Çatı muayenesi yaptı rahim uzunluğuna bakmak için. Biraz psk bozuldu🥲 neyseki hiç bir sorun yok herşey yolunda idrar kültürü yarın çıkcakmış bi daha gideceğim doktora😃 kadının müptelası oldum resmen.
İyi olmana sevindim canım 😊 0 kg alman da süper 🎉

Çook geçmiş olsunn artık hergün başka bi hastalığımız çıkıyo 😄 eşim dün gece diyo ki ee bu hafta hangi rahatsızlıkların çıkıcak acaba 😂😂😂 ohh maşallahh benim 26. Haftada böyleydi güzel gelişiyo minnak kızz maşallah 😍😍

Çook geçmiş olsunn artık hergün başka bi hastalığımız çıkıyo 😄 eşim dün gece diyo ki ee bu hafta hangi rahatsızlıkların çıkıcak acaba 😂😂😂 ohh maşallahh benim 26. Haftada böyleydi güzel gelişiyo minnak kızz maşallah 😍😍
Hahahahah eşlermizin mizah anlayışı sayemizde gelişiyor😅😅 güzelmi dersn bebeğim kilosu fln ortalama herkesnkini okuyorm ama haftalar farklı olunca çok anlayamıyorum.

Ben de bugün ikinci tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittim kan ve idrar verdim gene enfeksiyon çıktı bırakmıyor yakamı resmen sağlık ocağında doktor kendi kadın doğumcunuza bir idrar kültürü yaptırın dedi randevu aldım yarın gene doktora gidiyorum geçen pazartesi gitmiştim halbuki iyi oldu kasılmalarımda vardı onları da bir danışırım gene de bebeğimi göreceğim için mutluyum ☺️

Hahahahah eşlermizin mizah anlayışı sayemizde gelişiyor😅😅 güzelmi dersn bebeğim kilosu fln ortalama herkesnkini okuyorm ama haftalar farklı olunca çok anlayamıyorum.
Bizimki de komik durum napsınlar 😂😂 dün kucağımda mini mini boncuklar vardı sonlara doğru göbüşümden göremedim 2 saatte ona güldü napalım 🤷🏻‍♀️😂
Bence güzell gayett 26+1 de 881 gr 33 cm di benim kız

Bgn bizde kontrole gittik
Secde pozisyonunda kapamış kendini
Doktor resmen karnımı deşti hocam yeter dicektim bastırdıkça acıdan zıpladım yokkkk sütlaç gibi salladı nafile naptıysa dönmedi inat kızım bgn poz yok🤭🤣
24+6 yız 750gr 31.5 cm dedi herşey yolundaymış serviks de 43 cm miş erken dogum riskin yok dedi. Çok şükür🙏❤️

Yaa bu tavsiye çok iyi oldu ben de çanta aşamasındayım arabaya asmadığım zamanlarda eşime yıkıcağım için sırt çantası bakıyodum, onun için sade bi model bakıyorum bide 😒

Bak ben bunu kullaniyorum. Ilk basta bu sirt cantasi tipli anne bebek cantalarindan bende aldim ama yok yani rezil oldum. Kullanamadim. Her seferinde dök bosalt hele disarlarda daha da zor oluyordu.
Bunu bebek arabasina uzun askisindan takiyorum olmadi esim capraz asiyo boynuna vs cok memnunum. Kullanisliligi vs asiri iyi oluyo. Yan cepte fileside var oraya suluk koyuyorum. İçinde gizli cebi var oraya agiz mendilidir kremidir vs koyuyorum yanda iki gozu var dev gibi onlarda bir suru sey aliyo. Pazarlamaci gibi oldum ama ben gerçekten cok memnun kaldigim icin tavsiye ederim sizlere. Inanin pisman olmazsiniz 😊

Bak ben bunu kullaniyorum. Ilk basta bu sirt cantasi tipli anne bebek cantalarindan bende aldim ama yok yani rezil oldum. Kullanamadim. Her seferinde dök bosalt hele disarlarda daha da zor oluyordu.
Bunu bebek arabasina uzun askisindan takiyorum olmadi esim capraz asiyo boynuna vs cok memnunum. Kullanisliligi vs asiri iyi oluyo. Yan cepte fileside var oraya suluk koyuyorum. İçinde gizli cebi var oraya agiz mendilidir kremidir vs koyuyorum yanda iki gozu var dev gibi onlarda bir suru sey aliyo. Pazarlamaci gibi oldum ama ben gerçekten cok memnun kaldigim icin tavsiye ederim sizlere. Inanin pisman olmazsiniz 😊
Boyutu o linktekinin daha buyukmus galiba ama bendeki tam bu beyfendinin kullandigi gibi olani😅 bu boy cok ideal baya yetiyor

Eklentiler

• Screenshot_20220210-210022_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20220210-210022_Samsung Internet.jpg
    39,3 KB · Görüntüleme: 18
Back