2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bende oglumda 2 sene uni baby kullanmstm sonra abc ye gecmistim bunda direk yumusaticiyida deterjanida abc antialerjenik bebek olanlardan aldim sivi olanlardan cokda guzel leke cikariyor uni baby den kat kat iyi diyebilirim kokularida pek guzel
Ay öyle leke çıkarıcı bir deterjan alayım diyorum bende çünkü oğlumdan kalan bir kaç kıyafet vardı hepsi de bir kaç kez kullanılmış ama 3 buçuk sene geçmiş ondan olsa sanırım durunca sararma olmuş bazilarinda dediğiniz deterjanla çıkar insallah birde bebeğe alerji yapmayacak birşey olsun istiyorum

Öyle sararma kusmuk kaka lekelerini cikarmaz bu deterjanlar ben oglumdada hep domestos yapmak zorunda kaldim beyaz olanlara guzelce elimde citiledim citiledim arittim oyle attim makinaya simdide lekelenmisler var onlarida mecbur once domestostan gecirip oyle yikatacagim guzelce durularsaniz bisey olmaz elinizde ustunede makinada yikaninca hic kokusu seyi kalmiyor domestos candir

Kızlar Migros’ta frosch baby çamaşır deterjanı baya indirimde isterseniz bir bakın. Just green markası da indirimdeydi. Ben frosch markasının ürünlerinden memnunum normalde. İçerikleri ikisininde temiz ikisinden de aldım ben.

Gerçekten burda aile gibi olduk gözlerim doluyor hepimizin minikleri çoook sağlıklı doğsun inşallah

Bende öyle yapayım o zaman çünkü oğlumun beğendigim bir kaç elbisesini sakladım kız bebegede olabilir diye ama geçen çıkardım çok az sararma var lekeler ciksinda iki defa durulatıriz olmadı

Kızlar bu seti çok beğendim yaa

Gumus kapak gercekten ise yariyor. Ben kullanmistim.
Dogumdan once kullanmaya baslamak gerekiyor oncelikle. Daha sonra emzirdikce yine koyuyordum.
Gumusun iyilestirici ozelligi var.
Ama eger gogus ucu yara olursa hava alarak iyilesmesi daha iyidir. Gumus kapak daha cok engelleyici gibi ve hafif acimalari yaralanmalari gecirir. Ama oyle kanli revanli bi durum varsa hava almasi gerektigini meme ucuny acik birakmak gerektigini soyluyorlar.
Zaten oyle kan revan icinde kalma durumu varsa yanlis emzirme durumu vardir. Once bunun onune gecilmeli. Dogru emzirilirse meme ucu yara olmaz

Gerçekten burda aile gibi olduk gözlerim doluyor hepimizin minikleri çoook sağlıklı doğsun inşallah
Amin kuşum gerçekten aile gibiyiz, ben sonuç gelince eşime dedim dur kadınlar kulübündeki arkadaşlarıma yazayım onlar merak ediyorlardı diye

Ekstra olarak emzik, emzik askısı kutusu vs, biberon, çarşaf vs düz kafa yastığı, havlulu bornoz takımı, göğüs ucu kremi, kendime bir şık bir gündelik gecelik, bebek için çanta, kan ilacı için mama kaşıığı, göğüs ucu pedi vs aldm aklıma başka bişey gelmiyor

Daha ne olsun masallah her seyleri almissiniz saglikla kullanin insallah

Daha ne olsun masallah her seyleri almissiniz saglikla kullanin insallah
İlk evlenirken kevgir bile ihtiyaç oluyor ya resmen ilk bebekte öyle herşey ihtiyaç gibi. Evde bi bebek için hiç bişey yokmş resmen bende genel olarak aklıma gelenleri aldm. Hayırlısıyla kullanırız inşallah bebişlerimizle o günler gelsin

Güle güle kullanın

Emzik, biberon,çarşaf, bornoz ve havlu, gündelik gecelik ve hastane için sabahlıklı gecelik, bebek için çanta göğüs ucu pedi aldım canım. Emzik kutusu ve askılığını daha sonra gerekirse alcam. Mama kaşığı da daha almadım.

M Mvikdn

Prensesimin pleksisini kendim internetten yaptırdım, nasip olursa kaliteli bir marka çikolatasını da alacağım kendim gönlümce yapacağım, gene uygun olmayacak ama en azindan sayısı biraz daha fazla olacak.Sordugum yerlerde 32lisine 300 lira dedi,32lisi kime yetecek ,ben 60 tane yapacağım kendim en az ,insallah nasip olursa

Aa ne güzel fikir belki bende yaparım el emeği daha güzel

Ben de sorun yaşarsam alayım diyorum. Yakın arkadaşım aldı maalesef hicbir ise yaramadı.

Yara olduktan sonra hiç kıymeti yok ya bikere oluyo Zaten sonra geçiyo genelde herşeyi deniyeceğiz artık kalkan daha mantıklı geliyo bana nemlendirip açık kalması hava alması lazım

2. Dozda daha az ağrıyorr

Ben öncesinde lansinoh sürmeyi sonra da gümüş kapak kullanmayı düşünüyorum

Lansinoh kullandım ilkinde çok derin yara değilsede yine de oldu canım yandı baya garmastan pomad sürmştüm sonra. Diğer bitkisel şeyleri saymıyorum bile bitek işte tahin yağı ertesi güne geçirdi

İşe yarıyorsa hiç düşünmeden alırım ya o acı bambaşka bişey benim kızım memeyi çok güzel tutuyordu aslında ama sık ve uzun süre memede kalmaktan da oluyor bence dediğin gbi yara oluştuktan sonra artık ne yapsan zor çekiyosun o acıyı

Canım pleksinin rengi gold mu rose gold mu tam anlayamadım ama takip ettiğim bir hamişte çikolataları kendi hazırlayacakmış. Şöyle bir şeyde sunacağını söyledi bence çok şık sana da fikir olur belki

Eklentiler

• D4635E51-5B96-4BB9-8935-861734560675.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 46
Gümüş canım cekimi yattığım yerden yapinca anlaşılmıyor. Eger 50 nin ustunde o fiyata yapılsa alırdım direkt ama 32li ve o fiyat cok fazla geldi bana.Birde kullandıkları çikolatanında markası belli değil. Malum evde de vakit bol ,uğraş olur dedim banada.Cikolatayi mart in sonuna doğru alırım bayatlamasin diye ,benimde esimin aldığı çiçeklerden falan boyle bir sürü kaplarim var cam falan belki onlardan değerlendiririm,belki kutu ya da tepsi alırım. Teşekkür ederim önerin için. Renkte bu tonlarda yapacağım

Eklentiler

• Screenshot_20220207-175525_Google.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…