• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben ilk cocugumda hep sıvı deterjanları kullanmıştım. Ama komşumun evine girdikçe müthiş bir koku duyuyordum ona sormuştum roxy diye bir marka kullaniyor,dogal içerikli ,aloevralı,denemek için bir paket aldım, haftaya ben de yıkayacağım.Yorumlarda leke çıkarmada da cok daha başarılı olduğunu yazmışlar, bebek deterjanlari leke konusunda çok başarılı olmuyor çünkü
Bende onu çok duymuştum alıp almama konusunda kararsızdım kokusu bebeği rahatsız eder mi yada alerji yaparmi diye ama dediğiniz gibi yorumlarda kullananlar memnun gibi

Bende onu çok duymuştum alıp almama konusunda kararsızdım kokusu bebeği rahatsız eder mi yada alerji yaparmi diye ama dediğiniz gibi yorumlarda kullananlar memnun gibi
Aloeverali olanın kokusu daha azmış ama benim duyduğum koku asla rahatsiz eden bir koku degildi hatta migrostan cicek kokulu istedim ,aloeverali gelmis ,yorumlarda bunun kokusunun daha az ve güzel olduğu yazmis ,daha açmadım.Bekledigim kargolar var onlarda gelirse deneyeceğim, haftaya kismetse çanta yapmaya başlarım

Selam hamisler♥️♥️😘 napiosunuz bakalim nasi gidiyo buyudu mu gobekler🤭🤭
Yaaaaa minnoşşş biz alışveriş cennetindeyiz bu sıra 😂 ağırlaşmalarımız başladı hafiften şeker yüklemeleri falan onlarla uğraştık çoğumuz bu hafta 😅 minnakların yüzünü görmeye başladık çok şükürr senden naber nasıl gidiyo 😍😍

Kızlar ben bir kaç hafta sonra bebisimin kıyafetlerini yıkamak istiyorum sizler deterjan aldinizmi yada alacaklar hangi deterjanı alacaksınız
Green clean aldım ben ama henüz kullanmadım. Trendyolda deterjanı yumuşatıcısı leke çıkarıcısı ve biberon-emzik temizleyicisiyle birlikte 160 tlydi canım. Temiz içerikli diye tercih ettim ama daha iyi bilenler varsa aydınlatsınlar bizi 🤓

Yaaaaa minnoşşş biz alışveriş cennetindeyiz bu sıra 😂 ağırlaşmalarımız başladı hafiften şeker yüklemeleri falan onlarla uğraştık çoğumuz bu hafta 😅 minnakların yüzünü görmeye başladık çok şükürr senden naber nasıl gidiyo 😍😍
Ben de yavastan rahatlama donemine girdim cinsiyet bekliyorum🤭 ben de oralara gelmek istiyorum beni de e bebek magazasina firlatsin biri😁

Teyzeleri bizim sonucumuz temiz geldi, sizlere de haber vermek istedim çok destek oldunuz bana moral verdiniz. Hepiniz iyi ki varsınız ❤️🥰
Ahhhhh çok sevindim çok çok çooookk❤️ Zaten biliyoduk da tescillendi diyelim. Sağlıkla gelsin minnoşumuzz 😻

Teyzeleri bizim sonucumuz temiz geldi, sizlere de haber vermek istedim çok destek oldunuz bana moral verdiniz. Hepiniz iyi ki varsınız ❤️🥰
Ah canım benim çok şükür gözünüzaydın çookk sevindimm😍😍 hep aklımdaydın dört gözle güzel haberler vermeni bekledim🥰

bende çok agirlasmadan 30. Haftalarda başlamak istiyorum bakalım dün biraz alışveriş yaptım ama deterjan bir turlü karar veremedim oğlumda sıvı kullanıyordum lekeler çok çıkmıyordu
Aloeverali olanın kokusu daha azmış ama benim duyduğum koku asla rahatsiz eden bir koku degildi hatta migrostan cicek kokulu istedim ,aloeverali gelmis ,yorumlarda bunun kokusunun daha az ve güzel olduğu yazmis ,daha açmadım.Bekledigim kargolar var onlarda gelirse deneyeceğim, haftaya kismetse çanta yapmaya başlarım

Gözünüz aydın 😍Allah herkese evladını sağlıkla kucağını almayi nasip etsin çok sevindim adınıza

Çok güzel🥰 güle güle kullansın minikler. Küvete fileden ziyade sünger, yatak vs daha iyi oluyor diyorlar. Bende öyle duyuyorm hep.
Evet sarı süngeri bi yakınımda tavsiye etti ozellikle yenidoğanda kesinlikle al dediler bebek kaymıyor ve dışarda kalmadıgı ıcın üşümüyo, file ye yazın geçeriz artık🥰

Gözünüzaydınn😍🌸 gerçekten insanın içi içini yer cok sağlıklı bir bebeğiniz var içiniz rahat olsun artık.. cok sevindim adınıza gercekten

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrr:rolleyes:
Naber herkes iyi miiiii 😍🎈
Sömestr beni ezdi geçti:deli:o bitti ama ben bitmedim:KK70:
İlk hafta çocuğu gezdir eğlendir sonra yatılı misafir ağırladım 1 hafta derken bugüne erdim şükür, yıkılmadım ama ayakta da değilim😂
Aaaaa evet hic görünmedin vallahi.Yazik benim cocuk 2 hafta eve hapsolmuş bir şekilde durdu covid korkumdan.Sadece 2 kere sinemaya gitti yavrucum .Sabah uçarak okula gitti ama bakalim insallah diger gezenlerden virus gelmez inşallah.Masallah yatılı misafir bile ağırladın demek.Dun sadece civile gittim geldim,buzdolabını üstten sildim öylesine bir de 4 tane gömlek utuledim daha kendime gelemedim vallahi

Aaaaa evet hic görünmedin vallahi.Yazik benim cocuk 2 hafta eve hapsolmuş bir şekilde durdu covid korkumdan.Sadece 2 kere sinemaya gitti yavrucum .Sabah uçarak okula gitti ama bakalim insallah diger gezenlerden virus gelmez inşallah.Masallah yatılı misafir bile ağırladın demek.Dun sadece civile gittim geldim,buzdolabını üstten sildim öylesine bir de 4 tane gömlek utuledim daha kendime gelemedim vallahi

Ya bizde öyle kış günü yapacak bişey yok ha bire sinemaya götürdüm çocuğu😬
Artık çabucak yoruluyoruz ya
Bende baya yorgunum bu hafta artık hiçbir iş yapmak istemiyorum🤯
İnşallah yakalanmadan şu kışı atlatırız çevremde kalmadı kimse çember daralıyor😒

Ya bizde öyle kış günü yapacak bişey yok ha bire sinemaya götürdüm çocuğu😬
Artık çabucak yoruluyoruz ya
Bende baya yorgunum bu hafta artık hiçbir iş yapmak istemiyorum🤯
İnşallah yakalanmadan şu kışı atlatırız çevremde kalmadı kimse çember daralıyor😒
Aslinda en riskli yer de sinema ama olabildigince tenha seansları tercih etmeye çalıştım. Cok üzülüyorum yavruma tam en sosyal olacağı zamanlar ,onun icin bir suru kurslar, sosyal aktiviteler hayallerim vardi bu pandemi cocuklarin geleceğini simdiden mahvetti

Kızlaaaaaaaaaaaarrrrr:rolleyes:
Naber herkes iyi miiiii 😍🎈
Sömestr beni ezdi geçti:deli:o bitti ama ben bitmedim:KK70:
İlk hafta çocuğu gezdir eğlendir sonra yatılı misafir ağırladım 1 hafta derken bugüne erdim şükür, yıkılmadım ama ayakta da değilim😂
Ya sen nerdesin kaçaaakkk 😂 minnaklar doğacak teyzesi ortada yok çok ayıp 😂

Benim doktor tsh açlık kan şekeri idrar bide hemogram istemiş çarş günü vereceğim tahlilleri
Bir de tetanoz olacağım ogün, koluma acıyorum şimdiden yine ağrıyacak mı öyle kütük gibi ya😟

Back