• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Gümüş canım cekimi yattığım yerden yapinca😅 anlaşılmıyor. Eger 50 nin ustunde o fiyata yapılsa alırdım direkt ama 32li ve o fiyat cok fazla geldi bana.Birde kullandıkları çikolatanında markası belli değil. Malum evde de vakit bol ,uğraş olur dedim banada.Cikolatayi mart in sonuna doğru alırım bayatlamasin diye ,benimde esimin aldığı çiçeklerden falan boyle bir sürü kaplarim var cam falan belki onlardan değerlendiririm,belki kutu ya da tepsi alırım. Teşekkür ederim önerin için. Renkte bu tonlarda yapacağım
Çok şekermiş renk uyumuda😍😍 en güzelini yapıyorsun canım. Her şey bu kadar pahalı olmasaydı belki o zaman o kadar paralar verilirdi. Hem el emeği daha farklı oluyor, hem söylediğin gibi çikolatasını istediğin gibi seçersin🥰

Çok şekermiş renk uyumuda😍😍 en güzelini yapıyorsun canım. Her şey bu kadar pahalı olmasaydı belki o zaman o kadar paralar verilirdi. Hem el emeği daha farklı oluyor, hem söylediğin gibi çikolatasını istediğin gibi seçersin🥰
Fiyat kesinlikle daha ucuz olmayacak aslinda ,silikon tabancasi ,kurdelesini hepsi ayrı ayrı alınıp ayrı kargo ödenecek ama en azindan miktar biraz fazla olur dedim .Hayirlisi artik bunlar önemsiz detaylar ,yavrular sağlıkla doğsun da inşallah

Fiyat kesinlikle daha ucuz olmayacak aslinda ,silikon tabancasi ,kurdelesini hepsi ayrı ayrı alınıp ayrı kargo ödenecek ama en azindan miktar biraz fazla olur dedim .Hayirlisi artik bunlar önemsiz detaylar ,yavrular sağlıkla doğsun da inşallah
Tuhafiyelerde hepsi birlikte bulunuyor aslında.
Bu süreci yaşıyor olmak şahane. Sağlıkla kavuşalım inşallah🥰

Kızlar ben şimdi korbell çöp kovası ve torbası aldım. Sanırım başka ihtiyaç kalmadı.

Uyuyamıyorum bir ben değilim galiba gece kuşu ☺️Çok uykulu giriyorum yatağa ama uyumam üçü dördü buluyor sabah yorgun uyanıyorum sonra anlamıyorum bebiş heralde annesini doğduktan sonraki düzenine hazırlıyor şu an pır pır dönüyor tekmeliyor tam uyunacak saatte ayakta benimki 😄

Günaydın kızlar, bagazim ağrıyor bakalim hayırlısı :KK12: asmye tiroit ilaci yazdırmaya gidecegim ama boğazıma yapacak bir şey yok ,umarım covid değildir, muaynede olmama gerek yok ne yapayım ilac içemeyeceğim.

Uyuyamıyorum bir ben değilim galiba gece kuşu ☺️Çok uykulu giriyorum yatağa ama uyumam üçü dördü buluyor sabah yorgun uyanıyorum sonra anlamıyorum bebiş heralde annesini doğduktan sonraki düzenine hazırlıyor şu an pır pır dönüyor tekmeliyor tam uyunacak saatte ayakta benimki 😄
Ben de uzun suredir uyuyamiyorum ,3 ye doğru dalıyorum ,4 de ,6 da uyanıyorum, hic kalite de yok,dinlenme de yok.Bebegin yatağına bakiyorum diyorumki 3 ay sonra 5 dakika uyku diye öleceksin, uyu iste diyorum yokBiraz dalınca tuvaletim geliyor hep aynı döngü

Günaydın kızlar, bagazim ağrıyor bakalim hayırlısı :KK12: asmye tiroit ilaci yazdırmaya gidecegim ama boğazıma yapacak bir şey yok ,umarım covid değildir, muaynede olmama gerek yok ne yapayım ilac içemeyeceğim.
Çok geçmiş olsun. Limonlu ılık su, limonlu ıhlamur iç 1-2 bardak. Henüz yeniyken evde geçer gider inşallah canım.

Geçen hafta bende öyleydim🥲 sağa dönsem olmadı, sola dönsem olmadı. Bu hafta bazen her zamankinden erken uyandım, gün içinde daha çok yoruldum vs. daha güzel uyuduğumu farkettim😅

Günaydınlarrr🎈
Geçmiş olsun canım andorex sprey varsa bikaç fıs yapıver geçiriyor hemen. Yada tuzlu karbonatlı su gargara falan.

Geçen hafta bende öyleydim🥲 sağa dönsem olmadı, sola dönsem olmadı. Bu hafta bazen her zamankinden erken uyandım, gün içinde daha çok yoruldum vs. daha güzel uyuduğumu farkettim😅

Bugünlerde bende gece wc için uyanıp geri uyuyamaz oldum. o anda da bebiş tepiklere başlıyor iyice uyutmuyor, her sabah 5 te şaşmıyor😑

Çok geçmiş olsun. Limonlu ılık su, limonlu ıhlamur iç 1-2 bardak. Henüz yeniyken evde geçer gider inşallah canım.
Insallah canim ,kac hafta sonra hafta sonu bir kere avmye gittim ,umarım virüsü kapmamisimdir.Bakalim Allaha emanetiz.Tesekkur ederim🥰

Günaydınlarrr🎈
Geçmiş olsun canım andorex sprey varsa bikaç fıs yapıver geçiriyor hemen. Yada tuzlu karbonatlı su gargara falan.
O degil evde baska spreyler var ama gebelerde kullanılamaz diyor.Bakalim canim bugün kendi çabamızla uğraşacağım 😅

Kızlarrr günaydın bebişimee ilk anne yanı tercih etmiştim belli bi süre benle dipdibe olcak🥲o geldi amann pek güzel 😍😍miniğimi hayal etmek bile😍🌸 ben çarşAf nevresim takımı diktiricem uygun ölçülerde,ince yatak alsam mı yataş baby fln ..? Anne yanı içine?

Eklentiler

• 74ABF73C-1A0F-42BB-BD49-5EC875BA351F.jpeg
    74ABF73C-1A0F-42BB-BD49-5EC875BA351F.jpeg
    121,7 KB · Görüntüleme: 47
  • 40761BA6-0C02-42A3-84C9-D026EB685E81.png
    40761BA6-0C02-42A3-84C9-D026EB685E81.png
    319 KB · Görüntüleme: 52
Back