• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Günaydın kızlar, bagazim ağrıyor bakalim hayırlısı :KK12: asmye tiroit ilaci yazdırmaya gidecegim ama boğazıma yapacak bir şey yok ,umarım covid değildir, muaynede olmama gerek yok ne yapayım ilac içemeyeceğim.
Günaydın canım benim, değildir değildir covid. Eve geçince ballı limonlu ılık su iç belki biraz boğazını yumuşatır ☺️

Ben de uzun suredir uyuyamiyorum ,3 ye doğru dalıyorum ,4 de ,6 da uyanıyorum, hic kalite de yok,dinlenme de yok.Bebegin yatağına bakiyorum diyorumki 3 ay sonra 5 dakika uyku diye öleceksin, uyu iste diyorum yokBiraz dalınca tuvaletim geliyor hep aynı döngü
Evet ya benim ilk bebek bana da hep aynısını söylüyorlar uyuyabildiğin kadar uyu bu günleri çok arayacaksın diye ama uyuyabilsem zaten uyuyacağım 😄tuvaleti hiç sormayın artık her on beş yirmi dakikada gitmeye başladım

Geçen hafta bende öyleydim🥲 sağa dönsem olmadı, sola dönsem olmadı. Bu hafta bazen her zamankinden erken uyandım, gün içinde daha çok yoruldum vs. daha güzel uyuduğumu farkettim😅
Ben de biraz ev temizliği yapmayı deneyeyim hayır yarım saat temizlik yapsam bir saat oturuyorum o da tam olmuyor artık ama 😄

Merhaba teyzelerimm🐣
Benim miniğim tüm yüz göstermeyi sevmiyor🥲 Kafası hep kuytu köşelerde saklanıyor😅 önce sağ, sonra sol tarafını gördük😅
Artık birleştirip bakacağız😂
Her şey yolunda çok şükür🥰 1216 gr. 37 cm. olmuşş😍

Eklentiler

• D492F469-7A53-47BD-BC2B-A11C5B83004E.png
    D492F469-7A53-47BD-BC2B-A11C5B83004E.png
    287,1 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın canım benim, değildir değildir covid. Eve geçince ballı limonlu ılık su iç belki biraz boğazını yumuşatır ☺️
Ben de psikolojik olarak değildir diye ötelemeye çalışacağım, sağlasın canim

Evet ya benim ilk bebek bana da hep aynısını söylüyorlar uyuyabildiğin kadar uyu bu günleri çok arayacaksın diye ama uyuyabilsem zaten uyuyacağım 😄tuvaleti hiç sormayın artık her on beş yirmi dakikada gitmeye başladım

Ben de biraz ev temizliği yapmayı deneyeyim hayır yarım saat temizlik yapsam bir saat oturuyorum o da tam olmuyor artık ama 😄
Ay bilsen de bilmesen de kâr etmiyor işte.Besiğe bakıyorum, besik bana bakiyor 🤣 o zamanda canımız gidecek 5 dakika uyuyalım diye .Ama rabbim hazırlıyor iste uykusuzluğa ,gerci doğunca pekte hazırlanmış hissetmiyorsun da😅 resmen suyu azalttım gene de durmadan çişe gidiyorum yahu

Merhaba teyzelerimm🐣
Benim miniğim tüm yüz göstermeyi sevmiyor🥲 Kafası hep kuytu köşelerde saklanıyor😅 önce sağ, sonra sol tarafını gördük😅
Masallah kocaman olmuş artık resmen kilolarla büyüyorlar, maşallah maşallah

Merhaba teyzelerimm🐣
Ama ben bu bal suratı yerim annesiii 😍😍 oy maşallah oğluşa ya pek nazlı ama yine de hiç göstermem demiyor 😂 veee ilk kilolara geçiş nessciğimle başladı bunu da unutmayız 🤓❤️

Merhaba teyzelerimm🐣
Maşallah prensine ne kadar tatliı çıkmış annesi 😍😍artık yavaştan kiloları görüyoruz;)

Uyuyamıyorum bir ben değilim galiba gece kuşu ☺️Çok uykulu giriyorum yatağa ama uyumam üçü dördü buluyor sabah yorgun uyanıyorum sonra anlamıyorum bebiş heralde annesini doğduktan sonraki düzenine hazırlıyor şu an pır pır dönüyor tekmeliyor tam uyunacak saatte ayakta benimki 😄
Ben de uyuyamıyorum yaa sabah da 11e kadar uyuyorum iyice nevrim şaştı

Yaaaa N Neess resmen o kadar kilo almş mı ya bıdığın🥰 ölürüm onların kilolarına🤧 şeker yüklemesi umarm herkesin güzel geçer🙈 dogavekitaplar dogavekitaplar
Sağol canım çilekliydi içtim midem kötü olmadı ama çarptı gibi oldu kafam bir hoş oldu açlık 92 çıktı burası sağlık ocağı diğerleri tam olarak yarın çıkacak 1.saat kanı için bekliyorum daha

Masallah kocaman olmuş artık resmen kilolarla büyüyorlar, maşallah maşallah
Çok şükür büyüyorlar canım🥰
Ama ben bu bal suratı yerim annesiii 😍😍 oy maşallah oğluşa ya pek nazlı ama yine de hiç göstermem demiyor 😂 veee ilk kilolara geçiş nessciğimle başladı bunu da unutmayız 🤓❤️
Ayy çok şükür kuzum yarım yarımda olsa elimiz boş dönmüyoruzz🥰🥰 artık hepimiz kilolarla devam edeceğiz insan inanamıyor🥺
Maşallah prensine ne kadar tatliı çıkmış annesi 😍😍artık yavaştan kiloları görüyoruz:KK66:
Teşekkür ederiz sıra sizinkilerde😍😍
Yaaaa N Neess resmen o kadar kilo almş mı ya bıdığın🥰 ölürüm onların kilolarına🤧 şeker yüklemesi umarm herkesin güzel geçer🙈 dogavekitaplar dogavekitaplar
Ay almış valla miniciğim benim büyüyorlar😍😍

Merhaba teyzelerimm🐣

Yaaa çen cool erkekmi olçan ne bu gizem bebeğimmmm😬😬
Kocaman olmuşş ya maaşallh sana🧿🎊🎊

Teyzeleri bizim sonucumuz temiz geldi, sizlere de haber vermek istedim çok destek oldunuz bana moral verdiniz. Hepiniz iyi ki varsınız ❤️🥰
Cok sevindimmm 🥰🥰 gozunuz aydin artik ins hic soru isaretiyle karsilasmadan bebegenizi kucaginiza saglikla alirsiniz 🥰
😃Benim ikinci çocuk olduğu için fazla bir ihtiyaç yok çünkü oğlumdan kalan küvet takımi anne yani beşiği muslin falan var ama yinede listeye bakınca eksiğim varmış yinede dedim:)
Bende ilk cocugumdan herseyi sakladim diye dusunuyodum dedim buna bir iki birsey alMam yeter liste uzadikca uzuyor bitmiyor sanki 😂
İlk kan ve çilekli içecek tamam🥳
Gayet güzeldi içerken bir sorun yaşamadım🤤🥲
Bende yarin gidicem ama dusuk tansiyonla basim dertte ac karnina nasil basaricam bilmiyorum 😞
Bugünlerde bende gece wc için uyanıp geri uyuyamaz oldum. o anda da bebiş tepiklere başlıyor iyice uyutmuyor, her sabah 5 te şaşmıyor😑
Aaaa bizimkide beste kurulu saat gibi fazl dakikler yandik 😂

Benim şeker yüklemesi 50likmiş. İlk kanı verdim içeceği içtim 1 saat sonra 2. Kanı verdim bitti😌 sonuçlarım için akşam arayacaklar bakalım inşallah sorunsuz atlatırız hepimizz♥️

Bende ilk cocugumdan herseyi sakladim diye dusunuyodum dedim buna bir iki birsey alMam yeter liste uzadikca uzuyor bitmiyor sanki 😂

Aaaa bizimkide beste kurulu saat gibi fazl dakikler yandik 😂

Hemne ne yandık 😆😆 ahh uykusuzluktan ne hale gelicez şurda imkan varken uyunmuyor da😒

Back