• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bende oglumda 2 sene uni baby kullanmstm sonra abc ye gecmistim bunda direk yumusaticiyida deterjanida abc antialerjenik bebek olanlardan aldim sivi olanlardan cokda guzel leke cikariyor uni baby den kat kat iyi diyebilirim kokularida pek guzel 😊
Ay öyle leke çıkarıcı bir deterjan alayım diyorum bende çünkü oğlumdan kalan bir kaç kıyafet vardı hepsi de bir kaç kez kullanılmış ama 3 buçuk sene geçmiş ondan olsa sanırım durunca sararma olmuş bazilarinda dediğiniz deterjanla çıkar insallah birde bebeğe alerji yapmayacak birşey olsun istiyorum

Ay öyle leke çıkarıcı bir deterjan alayım diyorum bende çünkü oğlumdan kalan bir kaç kıyafet vardı hepsi de bir kaç kez kullanılmış ama 3 buçuk sene geçmiş ondan olsa sanırım durunca sararma olmuş bazilarinda dediğiniz deterjanla çıkar insallah birde bebeğe alerji yapmayacak birşey olsun istiyorum
Öyle sararma kusmuk kaka lekelerini cikarmaz bu deterjanlar ben oglumdada hep domestos yapmak zorunda kaldim beyaz olanlara guzelce elimde citiledim citiledim arittim oyle attim makinaya simdide lekelenmisler var onlarida mecbur once domestostan gecirip oyle yikatacagim guzelce durularsaniz bisey olmaz elinizde ustunede makinada yikaninca hic kokusu seyi kalmiyor domestos candir 😊

Kızlar Migros’ta frosch baby çamaşır deterjanı baya indirimde isterseniz bir bakın. Just green markası da indirimdeydi. Ben frosch markasının ürünlerinden memnunum normalde. İçerikleri ikisininde temiz ikisinden de aldım ben.

Amiiiin amiiiin larissam, evet insan biliyor ama içine kurt düşüyor yine de. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ❤️🥰

Çok ama çok teşekkür ederim canım benim. Sonuç geldi eşime dedim dur hemen arkadaşlarıma yazayım, iyi ki varsınız ❤️

Amiiiin amiiiin hepimize inşallah, çok teşekkür ederim ☺️😍

Çok teşekkür ederim canım benim, Allah razı olsun ❤️😍

Çok çok teşekkür ederim, gerçekten insanın içine o kurt düşünce çok kötü. Kimse yaşamasın üç hafta ne çektim gerçekten anlatamam. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi

Gerçekten şükürler olsun canım benim, çok teşekkür ederim ❤️🥰
Gerçekten burda aile gibi olduk gözlerim doluyor 🥺 hepimizin minikleri çoook sağlıklı doğsun inşallah😍❤️

Öyle sararma kusmuk kaka lekelerini cikarmaz bu deterjanlar ben oglumdada hep domestos yapmak zorunda kaldim beyaz olanlara guzelce elimde citiledim citiledim arittim oyle attim makinaya simdide lekelenmisler var onlarida mecbur once domestostan gecirip oyle yikatacagim guzelce durularsaniz bisey olmaz elinizde ustunede makinada yikaninca hic kokusu seyi kalmiyor domestos candir 😊
Bende öyle yapayım o zaman çünkü oğlumun beğendigim bir kaç elbisesini sakladım kız bebegede olabilir diye ama geçen çıkardım çok az sararma var lekeler ciksinda iki defa durulatıriz olmadı😊

Kızlar bu seti çok beğendim yaa 🦄

Kendi meme ucun için bi krem alabilirsin mustela önerdiler bu defa bana da kararsızım almakta?
Öncesinde tüm krem ve pomadlara ramen yara oldu tahin yağı sürmüştüm o iyi geldi.
Gümüş kapak acaba gerçekten işe yarıyormu? kremleyip hava alması daha mantıklı gibime geliyor ya. bende alsam mıııı gümüşün nasıl bir etkisi varmış bilmiyorum
Gumus kapak gercekten ise yariyor. Ben kullanmistim.
Dogumdan once kullanmaya baslamak gerekiyor oncelikle. Daha sonra emzirdikce yine koyuyordum.
Gumusun iyilestirici ozelligi var.
Ama eger gogus ucu yara olursa hava alarak iyilesmesi daha iyidir. Gumus kapak daha cok engelleyici gibi ve hafif acimalari yaralanmalari gecirir. Ama oyle kanli revanli bi durum varsa hava almasi gerektigini meme ucuny acik birakmak gerektigini soyluyorlar.
Zaten oyle kan revan icinde kalma durumu varsa yanlis emzirme durumu vardir. Once bunun onune gecilmeli. Dogru emzirilirse meme ucu yara olmaz 😊

Gerçekten burda aile gibi olduk gözlerim doluyor 🥺 hepimizin minikleri çoook sağlıklı doğsun inşallah😍❤️
Amin kuşum gerçekten aile gibiyiz, ben sonuç gelince eşime dedim dur kadınlar kulübündeki arkadaşlarıma yazayım onlar merak ediyorlardı diye ❤️

Kızlar ben bugün alışveriş yaptım. Aldıklarımı buraya ekliyorum. Aklına şunu da al diye gelen varsa bana yazsın.
Emzirme sütyeni
Yenidoğan tulum kundak 0-3 ay
Mustela pişik önleyici krem
Sudocrem pişik kremi
Silverbell 999 ayar gümüş kapak
Mustela bebek yağı
Weebaby burun aspiratörü ve 10 tane yedek uç
Sevi bebe reflü yatağı
Bebek emzirme yastığı
Mochi göğüs pompası ve 25li süt saklama poşeti
Bruno serum fizyolojik
Depend L 16lı
Babyjem bebek yıkama süngeri
Sleepy bebek bakım örtüsü 40lı
Unibaby saç ve vücut şampuanı
Bebek alezi
Wheepo 2 müslin örtü ve 75X75 3 müslin ağız bezi
Weebaby tekli göğüs pompası şarjlı
Çekmece organizeri 6lı
Bavul organizeri 6lı
Unibaby 1000mg 2li çamaşır deterjanı
Unibaby 500mg 4lü biberon temizleyici
Babyjem bebek tarağı ve tırnak bakım seti
Ekstra olarak emzik, emzik askısı kutusu vs, biberon, çarşaf vs düz kafa yastığı, havlulu bornoz takımı, göğüs ucu kremi, kendime bir şık bir gündelik gecelik, bebek için çanta, kan ilacı için mama kaşıığı, göğüs ucu pedi vs aldm aklıma başka bişey gelmiyor 🥰

Ekstra olarak emzik, emzik askısı kutusu vs, biberon, çarşaf vs düz kafa yastığı, havlulu bornoz takımı, göğüs ucu kremi, kendime bir şık bir gündelik gecelik, bebek için çanta, kan ilacı için mama kaşıığı, göğüs ucu pedi vs aldm aklıma başka bişey gelmiyor 🥰
Daha ne olsun 😅😅 masallah her seyleri almissiniz saglikla kullanin insallah 🥰

Daha ne olsun 😅😅 masallah her seyleri almissiniz saglikla kullanin insallah 🥰
İlk evlenirken kevgir bile ihtiyaç oluyor ya resmen ilk bebekte öyle herşey ihtiyaç gibi. Evde bi bebek için hiç bişey yokmş resmen😅 bende genel olarak aklıma gelenleri aldm. Hayırlısıyla kullanırız inşallah bebişlerimizle🥰 o günler gelsin🥰

Kızlar ben bugün alışveriş yaptım. Aldıklarımı buraya ekliyorum. Aklına şunu da al diye gelen varsa bana yazsın.
Emzirme sütyeni
Yenidoğan tulum kundak 0-3 ay
Mustela pişik önleyici krem
Sudocrem pişik kremi
Silverbell 999 ayar gümüş kapak
Mustela bebek yağı
Weebaby burun aspiratörü ve 10 tane yedek uç
Sevi bebe reflü yatağı
Bebek emzirme yastığı
Mochi göğüs pompası ve 25li süt saklama poşeti
Bruno serum fizyolojik
Depend L 16lı
Babyjem bebek yıkama süngeri
Sleepy bebek bakım örtüsü 40lı
Unibaby saç ve vücut şampuanı
Bebek alezi
Wheepo 2 müslin örtü ve 75X75 3 müslin ağız bezi
Weebaby tekli göğüs pompası şarjlı
Çekmece organizeri 6lı
Bavul organizeri 6lı
Unibaby 1000mg 2li çamaşır deterjanı
Unibaby 500mg 4lü biberon temizleyici
Babyjem bebek tarağı ve tırnak bakım seti
Güle güle kullanın 😍

Emzik, biberon,çarşaf, bornoz ve havlu, gündelik gecelik ve hastane için sabahlıklı gecelik, bebek için çanta göğüs ucu pedi aldım canım. Emzik kutusu ve askılığını daha sonra gerekirse alcam. Mama kaşığı da daha almadım.

M Mvikdn

Prensesimin pleksisini kendim internetten yaptırdım, nasip olursa kaliteli bir marka çikolatasını da alacağım kendim gönlümce yapacağım, gene uygun olmayacak ama en azindan sayısı biraz daha fazla olacak.Sordugum yerlerde 32lisine 300 lira dedi,32lisi kime yetecek ,ben 60 tane yapacağım kendim en az ,insallah nasip olursa🥰

Aa ne güzel fikir belki bende yaparım el emeği daha güzel

Ben de sorun yaşarsam alayım diyorum. Yakın arkadaşım aldı maalesef hicbir ise yaramadı.

Yara olduktan sonra hiç kıymeti yok ya bikere oluyo Zaten sonra geçiyo genelde herşeyi deniyeceğiz artık kalkan daha mantıklı geliyo bana nemlendirip açık kalması hava alması lazım

2. Dozda daha az ağrıyorr

Ben öncesinde lansinoh sürmeyi sonra da gümüş kapak kullanmayı düşünüyorum 😒

Lansinoh kullandım ilkinde çok derin yara değilsede yine de oldu canım yandı baya garmastan pomad sürmştüm sonra. Diğer bitkisel şeyleri saymıyorum bile 🤣 bitek işte tahin yağı ertesi güne geçirdi

Gumus kapak gercekten ise yariyor. Ben kullanmistim.
Dogumdan once kullanmaya baslamak gerekiyor oncelikle. Daha sonra emzirdikce yine koyuyordum.
Gumusun iyilestirici ozelligi var.
Ama eger gogus ucu yara olursa hava alarak iyilesmesi daha iyidir. Gumus kapak daha cok engelleyici gibi ve hafif acimalari yaralanmalari gecirir. Ama oyle kanli revanli bi durum varsa hava almasi gerektigini meme ucuny acik birakmak gerektigini soyluyorlar.
Zaten oyle kan revan icinde kalma durumu varsa yanlis emzirme durumu vardir. Once bunun onune gecilmeli. Dogru emzirilirse meme ucu yara olmaz 😊

İşe yarıyorsa hiç düşünmeden alırım ya o acı bambaşka bişey benim kızım memeyi çok güzel tutuyordu aslında ama sık ve uzun süre memede kalmaktan da oluyor bence🙄 dediğin gbi yara oluştuktan sonra artık ne yapsan zor çekiyosun o acıyı😒

Prensesimin pleksisini kendim internetten yaptırdım, nasip olursa kaliteli bir marka çikolatasını da alacağım kendim gönlümce yapacağım, gene uygun olmayacak ama en azindan sayısı biraz daha fazla olacak.Sordugum yerlerde 32lisine 300 lira dedi,32lisi kime yetecek ,ben 60 tane yapacağım kendim en az ,insallah nasip olursa🥰
Canım pleksinin rengi gold mu rose gold mu tam anlayamadım ama takip ettiğim bir hamişte çikolataları kendi hazırlayacakmış. Şöyle bir şeyde sunacağını söyledi bence çok şık sana da fikir olur belki☺️

Eklentiler

• D4635E51-5B96-4BB9-8935-861734560675.jpeg
    D4635E51-5B96-4BB9-8935-861734560675.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 46
Canım pleksinin rengi gold mu rose gold mu tam anlayamadım ama takip ettiğim bir hamişte çikolataları kendi hazırlayacakmış. Şöyle bir şeyde sunacağını söyledi bence çok şık sana da fikir olur belki☺️

Gümüş canım cekimi yattığım yerden yapinca😅 anlaşılmıyor. Eger 50 nin ustunde o fiyata yapılsa alırdım direkt ama 32li ve o fiyat cok fazla geldi bana.Birde kullandıkları çikolatanında markası belli değil. Malum evde de vakit bol ,uğraş olur dedim banada.Cikolatayi mart in sonuna doğru alırım bayatlamasin diye ,benimde esimin aldığı çiçeklerden falan boyle bir sürü kaplarim var cam falan belki onlardan değerlendiririm,belki kutu ya da tepsi alırım. Teşekkür ederim önerin için. Renkte bu tonlarda yapacağım

Eklentiler

• Screenshot_20220207-175525_Google.jpg
    Screenshot_20220207-175525_Google.jpg
    89,5 KB · Görüntüleme: 42
Back