• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar ben bugün alışveriş yaptım. Aldıklarımı buraya ekliyorum. Aklına şunu da al diye gelen varsa bana yazsın.
Emzirme sütyeni
Yenidoğan tulum kundak 0-3 ay
Mustela pişik önleyici krem
Sudocrem pişik kremi
Silverbell 999 ayar gümüş kapak
Mustela bebek yağı
Weebaby burun aspiratörü ve 10 tane yedek uç
Sevi bebe reflü yatağı
Bebek emzirme yastığı
Mochi göğüs pompası ve 25li süt saklama poşeti
Bruno serum fizyolojik
Depend L 16lı
Babyjem bebek yıkama süngeri
Sleepy bebek bakım örtüsü 40lı
Unibaby saç ve vücut şampuanı
Bebek alezi
Wheepo 2 müslin örtü ve 75X75 3 müslin ağız bezi
Weebaby tekli göğüs pompası şarjlı
Çekmece organizeri 6lı
Bavul organizeri 6lı
Unibaby 1000mg 2li çamaşır deterjanı
Unibaby 500mg 4lü biberon temizleyici
Babyjem bebek tarağı ve tırnak bakım seti

Kendi meme ucun için bi krem alabilirsin mustela önerdiler bu defa bana da kararsızım almakta?
Öncesinde tüm krem ve pomadlara ramen yara oldu tahin yağı sürmüştüm o iyi geldi.
Gümüş kapak acaba gerçekten işe yarıyormu? kremleyip hava alması daha mantıklı gibime geliyor ya. bende alsam mıııı gümüşün nasıl bir etkisi varmış bilmiyorum

Kendi meme ucun için bi krem alabilirsin mustela önerdiler bu defa bana da kararsızım almakta?
Öncesinde tüm krem ve pomadlara ramen yara oldu tahin yağı sürmüştüm o iyi geldi.
Gümüş kapak acaba gerçekten işe yarıyormu? kremleyip hava alması daha mantıklı gibime geliyor ya. bende alsam mıııı gümüşün nasıl bir etkisi varmış bilmiyorum
Valla canım ben Doula emzirme danışmanlarını falan takip ediyorum onlar hep gümüş kapak öneriyor diye aldım

Prensesimin pleksisini kendim internetten yaptırdım, nasip olursa kaliteli bir marka çikolatasını da alacağım kendim gönlümce yapacağım, gene uygun olmayacak ama en azindan sayısı biraz daha fazla olacak.Sordugum yerlerde 32lisine 300 lira dedi,32lisi kime yetecek ,ben 60 tane yapacağım kendim en az ,insallah nasip olursa🥰

Eklentiler

• 20220207_173233.jpg
    20220207_173233.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 47
Evet bugun bende biontek 3.dozumu vuruldum 4 saat oldu bebisim cok cok haraketli bir bebek her daim hissediyorum kipirtilarini ama asidan sonra bebis yavasladi tetanozda haraketi hic etkilenmemisti su asiyida vuruldum cikardim aradan sukur doguma kadar dha rahat gecirecegim simdi bakalim kol agrisi ve bas agrisi disinda bi yan etki olmadi henuz

Evet bugun bende biontek 3.dozumu vuruldum 4 saat oldu bebisim cok cok haraketli bir bebek her daim hissediyorum kipirtilarini ama asidan sonra bebis yavasladi tetanozda haraketi hic etkilenmemisti su asiyida vuruldum cikardim aradan sukur doguma kadar dha rahat gecirecegim simdi bakalim kol agrisi ve bas agrisi disinda bi yan etki olmadi henuz
Ben 1 ve 2 yi hamileyken oldum. Şimdi 3ü3oülsam mi beklesem mi bilmiyorum ya karar veremiyorum

Prensesimin pleksisini kendim internetten yaptırdım, nasip olursa kaliteli bir marka çikolatasını da alacağım kendim gönlümce yapacağım, gene uygun olmayacak ama en azindan sayısı biraz daha fazla olacak.Sordugum yerlerde 32lisine 300 lira dedi,32lisi kime yetecek ,ben 60 tane yapacağım kendim en az ,insallah nasip olursa🥰
Nerden yaptırdınız

Ben 1 ve 2 yi hamileyken oldum. Şimdi 3ü olsam mi beklesem mi bilmiyorum ya karar veremiyirum
Teyzeleri bizim sonucumuz temiz geldi, sizlere de haber vermek istedim çok destek oldunuz bana moral verdiniz. Hepiniz iyi ki varsınız ❤️🥰
Beklenen haber 🥰 çok şükür canım 🙏

Ben de sorun yaşarsam alayım diyorum. Yakın arkadaşım aldı maalesef hicbir ise yaramadı.

Benim doktor tsh açlık kan şekeri idrar bide hemogram istemiş çarş günü vereceğim tahlilleri
Bir de tetanoz olacağım ogün, koluma acıyorum şimdiden yine ağrıyacak mı öyle kütük gibi ya😟
2. Dozda daha az ağrıyorr
Ben öncesinde lansinoh sürmeyi sonra da gümüş kapak kullanmayı düşünüyorum 😒

Kızlar ben bugün alışveriş yaptım. Aldıklarımı buraya ekliyorum. Aklına şunu da al diye gelen varsa bana yazsın.
Emzirme sütyeni
Yenidoğan tulum kundak 0-3 ay
Mustela pişik önleyici krem
Sudocrem pişik kremi
Silverbell 999 ayar gümüş kapak
Mustela bebek yağı
Weebaby burun aspiratörü ve 10 tane yedek uç
Sevi bebe reflü yatağı
Bebek emzirme yastığı
Mochi göğüs pompası ve 25li süt saklama poşeti
Bruno serum fizyolojik
Depend L 16lı
Babyjem bebek yıkama süngeri
Sleepy bebek bakım örtüsü 40lı
Unibaby saç ve vücut şampuanı
Bebek alezi
Wheepo 2 müslin örtü ve 75X75 3 müslin ağız bezi
Weebaby tekli göğüs pompası şarjlı
Çekmece organizeri 6lı
Bavul organizeri 6lı
Unibaby 1000mg 2li çamaşır deterjanı
Unibaby 500mg 4lü biberon temizleyici
Babyjem bebek tarağı ve tırnak bakım seti
Maşallah alisverin bitmiş resmen hemen hemen hepsini almışsın listeye bakınca daha bir sürü eksiğimiz var dedim kendi kendime😃

Maşallah alisverin bitmiş resmen hemen hemen hepsini almışsın listeye bakınca daha bir sürü eksiğimiz var dedim kendi kendime😃
Canım bunların üstüne bir de bebek bakım organizerli çanta ve lansinohun göğüs ucu kremini aldım. Bir de çamaşır yıkama filesi aldım 4lü bu bebek çorapları vs için. Ay battım vallaha 😂

Canım bunların üstüne bir de bebek bakım organizerli çanta ve lansinohun göğüs ucu kremini aldım. Bir de çamaşır yıkama filesi aldım 4lü bu bebek çorapları vs için. Ay battım vallaha 😂
😃Benim ikinci çocuk olduğu için fazla bir ihtiyaç yok çünkü oğlumdan kalan küvet takımi anne yani beşiği muslin falan var ama yinede listeye bakınca eksiğim varmış yinede dedim:)

😃Benim ikinci çocuk olduğu için fazla bir ihtiyaç yok çünkü oğlumdan kalan küvet takımi anne yani beşiği muslin falan var ama yinede listeye bakınca eksiğim varmış yinede dedim:)
Valla ben daha da bişey almam yetti gari 😂

Ahhhhh çok sevindim çok çok çooookk❤️ Zaten biliyoduk da tescillendi diyelim. Sağlıkla gelsin minnoşumuzz 😻

Amiiiin amiiiin larissam, evet insan biliyor ama içine kurt düşüyor yine de. Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ❤️🥰

Ah canım benim çok şükür gözünüzaydın çookk sevindimm😍😍 hep aklımdaydın dört gözle güzel haberler vermeni bekledim🥰

Çok ama çok teşekkür ederim canım benim. Sonuç geldi eşime dedim dur hemen arkadaşlarıma yazayım, iyi ki varsınız ❤️

Gözünüz aydın 😍Allah herkese evladını sağlıkla kucağını almayi nasip etsin çok sevindim adınıza
Amiiiin amiiiin hepimize inşallah, çok teşekkür ederim ☺️😍

Gozun aydin arkadasim cok sevindim
Çok teşekkür ederim canım benim, Allah razı olsun ❤️😍

Gözünüzaydınn😍🌸 gerçekten insanın içi içini yer cok sağlıklı bir bebeğiniz var içiniz rahat olsun artık.. cok sevindim adınıza gercekten
Çok çok teşekkür ederim, gerçekten insanın içine o kurt düşünce çok kötü. Kimse yaşamasın üç hafta ne çektim gerçekten anlatamam. Hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi

Beklenen haber 🥰 çok şükür canım 🙏
Gerçekten şükürler olsun canım benim, çok teşekkür ederim ❤️🥰

Onun kokusu çok hoşuma gidiyor yumuşatıcısı da çok güzel bakalım bende çıktığımda alacağım
Bende oglumda 2 sene uni baby kullanmstm sonra abc ye gecmistim bunda direk yumusaticiyida deterjanida abc antialerjenik bebek olanlardan aldim sivi olanlardan cokda guzel leke cikariyor uni baby den kat kat iyi diyebilirim kokularida pek guzel 😊

Back