Bi de bibs deneriz olmazsa emmezlerse yandık zaten oyyyOoyy o emziklerini yerimm ben de tırtılıma oğluşlara olanından almıştım
Karanlıkta emzik kaybetmeye son inşallah emerler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de bibs deneriz olmazsa emmezlerse yandık zaten oyyyOoyy o emziklerini yerimm ben de tırtılıma oğluşlara olanından almıştım
Karanlıkta emzik kaybetmeye son inşallah emerler
Benim de bibs aklımda hatta 1 tane alıcam ne olur ne olmaz 2sini de tutar belkiBi de bibs deneriz olmazsa emmezlerse yandık zaten oyyy
Oooy hepsinden bende aldım ama suluk ondan almadm yine avent başka model aldm.Kızlar civilde müthiş bi indirim vardı suluk 55, emzik 62, biberon 70 liraydıı. Şimdilik 1 aldım biberonu ben, emmezse set alırız artık ne yapalım şimdiden kabalık etmiyim dedim
Pipetli olandan mı aldınn onda 12M+ yazıyodu o yüzden bunu aldımOooy hepsinden bende aldım ama suluk ondan almadm yine avent başka model aldm.
hangisini tutucağı da belli olmaz onların tipi aşırı güzellBenim de bibs aklımda hatta 1 tane alıcam ne olur ne olmaz 2sini de tutar belki
Hepsi çok uyguna gelmiş gerçekten ben e bebekte indirime girince almıştım aynılarından ama yine daha pahalıydı hayırlı olsunKızlar civilde müthiş bi indirim vardı suluk 55, emzik 62, biberon 70 liraydıı. Şimdilik 1 aldım biberonu ben, emmezse set alırız artık ne yapalım şimdiden kabalık etmiyim dedim
Ah bir de frigg marka olanlar var pastel renklerde, çiçek şeklinde onlarda çok tatlışlarPipetli olandan mı aldınn onda 12M+ yazıyodu o yüzden bunu aldım
hangisini tutucağı da belli olmaz onların tipi aşırı güzell
Teşekkür ederiim evet ya bende baya incelemiştim fiyatları o yüzden direk aldım güle güle kullanalım inşallahHepsi çok uyguna gelmiş gerçekten ben e bebekte indirime girince almıştım aynılarından ama yine daha pahalıydı hayırlı olsun
Hemen ona da bakayım yaptığımız en zevkli alışverişlerrrAh bir de frigg marka olanlar var pastel renklerde, çiçek şeklinde onlarda çok tatlışlar
Evet pipetli aldm ama 8 aydan snra kullanıyor ya onu bebeler. O da bi efsane gerçekten Avent i genel olarak beğeniyorum. Artık bebelere bi emmek kaldıPipetli olandan mı aldınn onda 12M+ yazıyodu o yüzden bunu aldım
Sorma ya 20 den sonrası resmen pati pati yürüyüşe evriliyor göbek önde sen arkada.Selam hamisler napiosunuz bakalim nasi gidiyo buyudu mu gobekler
Bi ben eksik kalmışım meğerse neyseki tamamlandık
Yakalarsam ondan da alıyım ya o da 75 di heralde yanlış hatırlamıyosamEvet pipetli aldm ama 8 aydan snra kullanıyor ya onu bebeler. O da bi efsane gerçekten Avent i genel olarak beğeniyorum. Artık bebelere bi emmek kaldı
ay inş emerlerde biz çeşit çeşit alırız ben indirimden bugün aldım canım ne zaman sona ericek bilmiyorum ama aklım hala alamadıklarımdaKızlar bips emzik ben aldım lavanta rengi harika bişey geldi ama yenidoğanı olan arkdsım yüzüne büyük geldi bebek emiyo cok cok ama yüzünde epey bi alan kaplıyo yedek daha minnak duranlardan al dedi bende ikili emziklerden dha aldım civilde hala indrim devam edıyomu cdden ya cok indirimdeymiş hakketen bizde amazondan avent aldık bayag ındırımlı oldu amazonprime bayag dusurdu bıberonları
Ben de alacağım bir tane bibs hem çok güzeller hem de o çeşit de olsun belki emerBi de bibs deneriz olmazsa emmezlerse yandık zaten oyyy
Çok güzel güle güle kullansın minikler. Küvete fileden ziyade sünger, yatak vs daha iyi oluyor diyorlar. Bende öyle duyuyorm hep.Babymall da indirim var küvetler almayan arkadaşlar , bu minnak güzel seti aldım kızıma
Bide kaymasın diye içine sarı süngerlerden yenidoğan için cok tavsiye edıyorlar kullanıslı küvet süngeri
En guzel yurume sekli cogu gitti azi kaldi saglikla kavus insallah canimSorma ya 20 den sonrası resmen pati pati yürüyüşe evriliyor göbek önde sen arkada.
Ben ilk cocugumda hep sıvı deterjanları kullanmıştım. Ama komşumun evine girdikçe müthiş bir koku duyuyordum ona sormuştum roxy diye bir marka kullaniyor,dogal içerikli ,aloevralı,denemek için bir paket aldım, haftaya ben de yıkayacağım.Yorumlarda leke çıkarmada da cok daha başarılı olduğunu yazmışlar, bebek deterjanlari leke konusunda çok başarılı olmuyor çünküKızlar ben bir kaç hafta sonra bebisimin kıyafetlerini yıkamak istiyorum sizler deterjan aldinizmi yada alacaklar hangi deterjanı alacaksınız