- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
- 133
bu hafta bendede şişkinlik var adet olduğumuzda olur ya karnım aynı öyle. benmde enfeksiyonum var ya hemde baya yoğun bende ilaç kullanmıyorumAnlamadım ben de kuzum kaç tane pantolon denediysem olmadı bu şişkinlik gözümü korkutuyor
Bana monurol şase verdi. Ama ben de pek etkili olmadıBende de enfeksiyon var 8.haftama girdim doktorum hala ilaç veremem biraz daha dayan diyor
Yanımda sürahiyle oturuyorum. Ben de hamilelikten dolayı mide bulantısı hiç olmadı şükür.İdrar yolu enfeksiyonu için bol su içmek gerekiyormuş, mideniz bulanmıyorsa için bol boll. İnşallah geçer bi an önce
Oh iyi bari en azından bol bol içebiliyorsunuz. Ben 1 bardak suyu zor içiyorum o da ilaçlarlaYanımda sürahiyle oturuyorum. Ben de hamilelikten dolayı mide bulantısı hiç olmadı şükür.
Sağol canımmAyyy maşallah canım çok sevindim senin adınaeğer ultrason fotoğrafı varsa atsana biz de cinsiyet tahmini yapalım
Benim tam tersi mide kazınması sorunum var, midem kazınıyor yemek saatini az geçirirsem tansiyonum yerlerde. Ama midem bulanmasa da canım yemek yemek istemiyor. Eşim başımda bekliyor yemek yiyeyim diye.Oh iyi bari en azından bol bol içebiliyorsunuz. Ben 1 bardak suyu zor içiyorum o da ilaçlarlaAllaha emanet gidiyoruz valla. İnşallah bi sıkıntı olmadan geçer gider şu enfeksiyonda
Yaaaa çok guzell masallahhh ❤❤Ayy kızlaarr bebeğim nasıl güzel büyümüşelleri ayakları kıpır kıpır kafasındaki kemikler bile gözükmeye başlamıştı annesinin kuzusuu Allahım çok şükür günüyle uyumlu gidiyor çok şükür herşey yolundaymış vee 2 hafta sonra 12.haftamda gittiğimde hem 2li test yapılcak hemdee doktor cinsiyet tahmininde bulunuyormuşş allahım çok heyecanlııı
Yaaaa çok guzell masallahhh ❤❤Ayy kızlaarr bebeğim nasıl güzel büyümüşelleri ayakları kıpır kıpır kafasındaki kemikler bile gözükmeye başlamıştı annesinin kuzusuu Allahım çok şükür günüyle uyumlu gidiyor çok şükür herşey yolundaymış vee 2 hafta sonra 12.haftamda gittiğimde hem 2li test yapılcak hemdee doktor cinsiyet tahmininde bulunuyormuşş allahım çok heyecanlııı
Ben aslında bebek için de korkuyorum zarar verir mi diye yoksa ağrısına sızına bile katlanırım ama işte doktor daha erken dedi ilaç için su içmek için zorluyorum kendimi ama malum mide bulantısı ona da çok müsaade etmiyor sen içebiliyorsan bol bol su içbu hafta bendede şişkinlik var adet olduğumuzda olur ya karnım aynı öyle. benmde enfeksiyonum var ya hemde baya yoğun bende ilaç kullanmıyorum
benim enfeksiyon idrar yollarnda değil canım vajinit. tabi bende su içiyorum. midem pek bulanmıyor. çocuğa zararı yok dedi dr ama bilmiyorum bazen geriliyorum.Ben aslında bebek için de korkuyorum zarar verir mi diye yoksa ağrısına sızına bile katlanırım ama işte doktor daha erken dedi ilaç için su içmek için zorluyorum kendimi ama malum mide bulantısı ona da çok müsaade etmiyor sen içebiliyorsan bol bol su iç
Öyle dediyse yoktur inşallah canım gerilme hiçbenim enfeksiyon idrar yollarnda değil canım vajinit. tabi bende su içiyorum. midem pek bulanmıyor. çocuğa zararı yok dedi dr ama bilmiyorum bazen geriliyorum.
Ayy canım benim çok mutlu oldum çoook maşallaaahdoktor bana da düşük riskin %2'nin altı demişti o cümle bile nasıl rahatlatıyor değil mi hep böyle güzel ilerlesin inşallah hamileliğin
Canımsınız siz kızlar ya, vallahi bir heyecanla size yazıyorum hemenHm hamile çorapları varmış ben de onlardan alıp bu mevsimlerde incelerin içine giymeyi düşünüyorum kuzu bu göbekler nedir böyle ya erkenden
hemen güncelliyorum ohhh şükürler olsun geldi pıtpıtlarr. Amin canım benim şu haftalarımız en güzel şekilde geçsinn
Canım bende 7+0 da gittim de duydum hem de vajinal duyduk. Benim ters rahim o yüzden karından bakınca çok zor gözüküyor.Kızlar ben niye duymadım kalp atışını yaa kafama takıyorum şuanultrason resmime bakar musunuz bir normal mi boyutları sizce haftasına göre? Bebek minik geldi gözüme doktor sorun yok dedi ama içim rahat değil nedense
Ben 3 haftada öğrendim. Düşünsene halimi :)Ah banada geçmiyor ki günler bugün bebişi öğreneli tam 1 ay oldu sanki 1 yıl olmuş gibibide ben öğrendiğimde 6 haftalıktı 3-4 haftalık öğrensem aman allahım geç öğrendim çok şükür
Benim de kilom aynı gram bile oynama yok ama hicbir pantolonum olmuyor. Hafiften göbek de cıkmış. :)Dün işe giderken denediğim hiçbir pantolonum olmadı inanabiliyor musun düğmeler kapanmıyor zar zor bir kumaş pantolonumun içine girdim onun da en fazla 2 haftası var giyemem gibi kışlık tayt bakmaya başladım
Sorma ya benim de kilo da oynama yok ama ilginçtir ki pantolonlar olmamaya başladı bile şimdidenBenim de kilom aynı gram bile oynama yok ama hicbir pantolonum olmyor. Hafiften göbek de cıkmış. :)
6w5d yazıyor canım ama keseyi ölçmş bebeği ölçmemiş. genelde bebek oluştuktan sonra bebeği ölçüyorlar.Kızlar ben niye duymadım kalp atışını yaa kafama takıyorum şuanultrason resmime bakar musunuz bir normal mi boyutları sizce haftasına göre? Bebek minik geldi gözüme doktor sorun yok dedi ama içim rahat değil nedense
Ben 6. Haftada gittiğimde benim fe kese ölçümü vardı bebek yoktu. Kalp atışını duymuştuk ama ölçüm yapmamıştı . 8 haftada ıkisinin fe ölçümü yapılmıştı. Belki daha çok minik diyedir6w5d yazıyor canım ama keseyi ölçmş bebeği ölçmemiş. genelde bebek oluştuktan sonra bebeği ölçüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?