- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.237
Eveet inşallah inşallahhhh çekecem videoya mutlakaayy videoya almayı unutma eşinin de doğum günüydü bugün dimiii kutlu olsun minişiniz size güzell hediye olsun valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eveet inşallah inşallahhhh çekecem videoya mutlakaayy videoya almayı unutma eşinin de doğum günüydü bugün dimiii kutlu olsun minişiniz size güzell hediye olsun valla
2, 3 gün çok önemli değil heraldeİnşallah bugün duyarsınız ben de 6+6’da duymuştum karından.
Bir de ben doktora gittiğimde 9+5 hesapladı ama ultrasonda 10+1 göründü haftasıyla uyumlu göründü yine de nasıl oluyor diye insanın kafası karışıyor
benim son regle göre bebiş 1 hafta geri geç yumurtladımİnşallah bugün duyarsınız ben de 6+6’da duymuştum karından.
Bir de ben doktora gittiğimde 9+5 hesapladı ama ultrasonda 10+1 göründü haftasıyla uyumlu göründü yine de nasıl oluyor diye insanın kafası karışıyor
içiniz her seferinde pırpır olacak emin olun. kalp atışını duymak çok değişik, çok güzel allahım herkese nasip etsnMerhaba kızlar, ben bugün gideceğim doktora kalp atışları ve kan tahlilleri için. 7+0 olduk. İçim pırpır inşallah her şey yolundadır.
Selizay Hadi miniğin kalp atışlarını dinle de gel güzel anne, dualarım seninle
Canım bekliyoruz güzel haberlerini10:30 da, uyandım uyuyamıyorum. Bütün gece kalp atışını gördüğüm rüyalar gördüm
Canım beniiim dualarım seninle sabırsızlıkla bekliyorum kaçta randevun?Merhaba kızlar, ben bugün gideceğim doktora kalp atışları ve kan tahlilleri için. 7+0 olduk. İçim pırpır inşallah her şey yolundadır.
ben sana dedim kuzum kalp atışı diye şartlama kendini diye. duyulmamış olabilir çok normal geçte olsa keseni görmüş oldun sağlıklı olduğunu biliyorsun bu da güzel. onlar sağlıklı olsun da bir daha gidersin, ücret sıkıntı değil. hem on gün sonraya da alabilirsin o zaman duyulma şansı epey yüksek:)Selam kızlar geldim hastaneden, maalesef biraz hayal kırıklığı var kalp atışı dinletmedi. Kese ve bebek var kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi, hocam bu haftalarda duyulması gerekmez mi dedim yok henüz duyulmaz dedi. Ama arkadaşlar duymuş dedim, herkesin döllenme zamanı farklıdır dedi, ama ben ovulasyon takibi yaptım hocam dedim, artık ters ters bakmaya başlayınca sustum kadın herşey gayet normal dedi pozitif konuştu ama benim moralim bozuk tabi, o kadar bekledim kontrol süresi 10 günmüş hastanede, 15 gün sonra tekrar gidip tekrar muayene ücreti ödeyecem bir de neyse en azından dış gebelik falan değil ama işte ne yapalım
Şom ağızzz duyamazsın dedin duyamadım ama kalp atışı yok demedi, direk 2 hafta sonra gel dedi, belki biraz istese duyardıkben sana dedim kuzum kalp atışı diye şartlama kendini diye. duyulmamış olabilir çok normal geçte olsa keseni görmüş oldun sağlıklı olduğunu biliyorsun bu da güzel. onlar sağlıklı olsun da bir daha gidersin, ücret sıkıntı değil. hem on gün sonraya da alabilirsin o zaman duyulma şansı epey yüksek:)
vajinal bakmadı mı ya karından bana da duyulmaz demişti ama vajinal erken duymuştuk bir süre hep vajinal gittiik muayenedee ay aman buna şükür yolk gözüküyo kese görünüyo maşallah diyeliimSelam kızlar geldim hastaneden, maalesef biraz hayal kırıklığı var kalp atışı dinletmedi. Kese ve bebek var kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi, hocam bu haftalarda duyulması gerekmez mi dedim yok henüz duyulmaz dedi. Ama arkadaşlar duymuş dedim, herkesin döllenme zamanı farklıdır dedi, ama ben ovulasyon takibi yaptım hocam dedim, artık ters ters bakmaya başlayınca sustum kadın herşey gayet normal dedi pozitif konuştu ama benim moralim bozuk tabi, o kadar bekledim kontrol süresi 10 günmüş hastanede, 15 gün sonra tekrar gidip tekrar muayene ücreti ödeyecem bir de neyse en azından dış gebelik falan değil ama işte ne yapalım
Eki Görüntüle 2928808
kalp atışı için aslında 7+0 da falan gitseydin kesin duyardın keşke beklemişken biraz daha bekleseydinŞom ağızzz duyamazsın dedin duyamadım ama kalp atışı yok demedi, direk 2 hafta sonra gel dedi, belki biraz istese duyardık
ultrasonda 6+5 gözüküyo ona da bişey kalmamış ki 2 hafta sonra cinsiyete mi çağırıyo doktor 10 gün sonra muayene sınırı içinde de duyulur bencekalp atışı için aslında 7+0 da falan gitseydin kesin duyardın keşke beklemişken biraz daha bekleseydin
benim ters rahim asla karından hiç bir şey göremiyoruz bile. bebek bile görünmüyor. çok lanetvajinal bakmadı mı ya karından bana da duyulmaz demişti ama vajinal erken duymuştuk bir süre hep vajinal gittiik muayenedee ay aman buna şükür yolk gözüküyo kese görünüyo maşallah diyeliim
doktorlarda akıllı 10 değil 15 gün sonra çağırıyor.ultrasonda 6+5 gözüküyo ona da bişey kalmamış ki 2 hafta sonra cinsiyete mi çağırıyo doktor 10 gün sonra muayene sınırı içinde de duyulur bence
Karından baktı, bebek de gözüküyor dedi. Of keşke duysaydık duymayı denemedi bile yanivajinal bakmadı mı ya karından bana da duyulmaz demişti ama vajinal erken duymuştuk bir süre hep vajinal gittiik muayenedee ay aman buna şükür yolk gözüküyo kese görünüyo maşallah diyeliim
kalp atışı oluştuğunda zaten ekranda gözüküyor canım böyle renkli simgeler çıkıyor bi de seyiren kalbini görüyorsun. bunları gördükten sonra dinletiyor.Karından baktı, bebek de gözüküyor dedi. Of keşke duysaydık duymayı denemedi bile yani
Valla açıkçası 10 gün sonra muayene sınırı içinde gidicem tekrarultrasonda 6+5 gözüküyo ona da bişey kalmamış ki 2 hafta sonra cinsiyete mi çağırıyo doktor 10 gün sonra muayene sınırı içinde de duyulur bence